Mascatii pe strazi in Romania – o operatiune de consolidare a Statului Politienesc si de reducere a libertatilor civile in “lupta impotriva teroristilor”

by Atentatele teroriste (Operatiunile “Steag Fals”) din 2015 au contribuit masiv la consolidarea Statului Politienesc din SUA-UE si, evident, la reducerea libertatilor civile ale oamenilor. Operatiunile “Steag Fals” au rolul psihologic de a induce frica, astfel incat oamenii sa fie de acord cu legi care incalca libertatile civile si duc […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Atentatele teroriste (Operatiunile “Steag Fals”) din 2015 au contribuit masiv la consolidarea Statului Politienesc din SUA-UE si, evident, la reducerea libertatilor civile ale oamenilor. Operatiunile “Steag Fals” au rolul psihologic de a induce frica, astfel incat oamenii sa fie de acord cu legi care incalca libertatile civile si duc atingere vietii private.

La data de 29 decembrie 2015, Politia Romana a facut ceva in premiera: fara sa existe nici macar “suspiciuni rezonabile” ca, s-ar comite atentate teroriste, trupele speciale (mascatii) au fost scoase pe strazi pentru a patrula in vederea “asigurarii linistii si ordinii publice”.


1-police-state-1024x954 martial-law-martial-law-totalitarianism-police-state-politics-1363786251 polsta2 PSUSA-card-front-1600x915

Sa nu uitati ca, Serviciile Secrete din Romania, ca de altfel toate institutiile (autoritatile) sunt conduse de catre SUA-UE. Putini sunt cei care au ramas cu identitate nationalista, restul fiind “educati” in spiritul globalizarii si manipulati.

Dupa asa-zisele atentate de la Paris, armata a fost scoasa pe strazi, tot din acelasi motive, la fel si in Belgia, iar cei din Serviciile Secrete tortureaza psiho-emotional oamenii cu o sumedenie de alerte false cu privire la “posibile atentate teroriste” sau “atentate iminente” – toate acestea pentru a-si justifica consolidarea Statului Politienesc si conducerea in baza Legii Martiale, care nu este declarata oficial, dar modul de manifesta fiind acelasi.


O parte dintre oameni vor considera acest lucru “ca fiind normal”, dar nu este. Trupele speciale ale politiei, jandarmeriei sau SRI-ului intra in actiune doar atunci cand exista indicii temeinice ca cineva va comite un atentat terorist, dupa cum scrie si legile in baza carora activeaza.

In situatia de fata nu exista nici un fel de alerta, nici macar una falsa, asa cum obisnuiesc Serviciile Secrete sa emita. In acest sens, prezenta trupelor speciale, care patruleaza cu armele la vedere, nu numai ca nu este normala, dar creaza, nu o stare de siguranta, ci din contra, una de panica, oamenii considerand ca “ceva iminent se intampla daca mascatii au iesit pe strazi”.

Avem jandarmi, politisti nationali si politisti locali destul de mult, iar rolul lor tocmai acesta este, dar dupa cum vedem, in Romania se experimenteaza ceva se intampla in alte tarii din “lumea libera si civilizata”.

In realitate, nu este altceva decat un experiment psihologic desfasurat de catre acesti indivizi, care conduc Romania timp de 26 de ani, de a convinge opinia publica ca, “asa ceva este perfect normal” si sa se obisnuiasca cu dictatura capitalisto-democratica a globalistilor.

In Franta, Belgia, Marea Britanie au fost interzise manifestatiile publice, existand suspiciuni ca, “vor fi comise atentate teroriste”. Cat de simplu pentru globalisti pentru a lua oamenilor dreptul de a protesta si de a-i tine in “colivie”.

In Franta, cand au protestat, pasnic, desi erau alerte teroriste in vigoare, protestatarii au fost pur si simplu macelariti de catre fortele de ordine, iar aceasta stare tinde sa devina una “normala” in odioasa dictatura a globalistilor Bilderberg.

De care teroristi vreti sa protejati pe romani ? De teroristii americani care si-au demolat turnurile WTC la 11 septembrie 2001, de teroristii care conduc UE, de teroristii care conduc Israelul, de teroristii Arabiei Saudite sau de teroristii Grupului Bilderberg ?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro