Masina cu aer – consuma doar un euro la 200 km si se incarca in 90 de secunde !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Masina cu thoriu despre care am vorbit intr-un articol anterior, este, evident mai scumpa decat aceasta, dar si mai puternica. Masina thoriu reprezinta totusi o revolutie la nivel global in ceea ce priveste piata de masini si fara indoiala a deschis portile tehnologiilor speciale cum ar fi cele free energy.

Mai multe cititi despre ea aici -> http://www.fara-secrete.ro/automobilul-cu-thoriu-o-inventie-care-parcurge-16-milioane-de-km-cu-doar-8-grame-de-thoriu.


De pe site-ul de stiri stirile.rol.ro aflam mai multe:

airpod_2.jpg

airpod_4.jpg

airpod_5.jpg

 

„TATA MOTORS e pe cale să cumpere licență de producție pentru AIRPOD, cea mai deșteaptă tehnologie a unei companii din Luxemburg (MDI a€“ Motor Development Internațional).

Conceptul, după care se va construi și modelul de serie, a fost prezentat în urmă cu patru ani la Geneva. Nimeni nu a crezut în el până când TATA MOTORS a început să vorbească despre o mașină de serie.

AIRPOD are 4 locuri, trei pentru adulți și unul pentru copil. Spațiul interior poate fi gândit și pentru o mașină care livrează diverse lucruri (mâncare, flori sau altă formă de curierat rapid).

Are sub 500 de kg și un sistem de tracțiune ireal: aerul comprimat. Se încărca în 90 de secunde și un rezervor cu aer ține 220 de km la o viteză medie de 60 de km/h.

Mașină poate fi condusă și de către cei fără permis. Ei pot circulă cu maximum 45 de km/h. Cei care au carnet pot merge cu viteză maximă de 70 de km/h. Puterea este de 6 căi, iar rezevorul de aer are 175 de litri sub presiune la 350 de bari.

Mașină are navigație, bluetooth, muzică și airbag-uri. Totul este gândit să încăpă la fix, dar să nu incomodeze șoferul. Pentru mai mult spațiu, în loc de volan există un joystick. Prețul discutat la târguri este între 7.000 și 9.000 de euro.

Instalația poate fi alimentată cu aer și de la un motor electric sau în timpul frânării, printr-un sistem de recuperare a energiei.

Deși are patru locuri, este de aproape 2 ori mai mică decât o mașină normală de oraș. Are 2 metri lungime. Un Smart, cea mai mică mașină cu motor normal, are 2,7 metri.

Și greutatea este foarte mică: doar 220 de kg, iar sarcina maximă este de 300 de kg (3 pasageri + bagaje). Materialele folosite sunt foarte ușoare. Caroseria este dintr-un aliaj carbon-spumă.”[1]

P.S. Cei care aveti 9000 de euro puteti incerca ceva deosebit cu siguranta !


SURSE

1. http://stirile.rol.ro/masina-care-merge-cu-aer-se-incarca-in-90-de-secunde-si-consuma-de-doar-1-euro-200-km-926086.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...