Masoneria – Aceleaşi fapte, două interpretări

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„De o bună bucată de vreme puterea financiară mondială a fost acaparată de o mâna de oameni. Aceştia, implicaţi în afaceri bancare(cămătărie) au pus treptat mâna pe averi fabuloase dobândind astfel o influenţă din ce în ce mai mare asupra politicii statelor Vest Europene, iar mai apoi Nord Americane.

De altfel chiar Olimpian Ungherea recunoaşte, în faimoasa sa carte „Clubul Cocoşaţilor”, în capitolul în care Baronul, şeful triumviratului „Iluminaţilor” români, îl iniţiază pe Daion Doroga (pseudonimul pentru Adrian Năstase) în tainele puterii din umbră, că banul este poate cea mai mare descoperire a omului şi, în acelaşi timp poate cel mai mare blestem pe capul lui.


În acest sens cei doi autori sunt în acord deplin. Există o structură mondială secretă, masoneria, care s-a dezvoltat pe parcursul ultimelor câteva secole şi care include în rândurile sale o mare parte din factorii de decizie şi de putere ai lumii actuale. La vârf această structură este dirijată de marea finanţă mondială. Scopul declarat al acesteia este acapararea puterii politice a întregii lumi (bineînţeles acest scop poate fi cosmetizat şi ambalat în cuvinte precum „uniune”, „federaţie”, „republică mondială”, „democraţie globală”, „noua ordine mondială”, etc, însă, în esenţă, rămâne acelaşi).

Cu mândrie, ei, masonii, recunosc că evenimente istorice remarcabile precum revoluţia franceză, revoluţiile de la 1848 din toată Europa, sau, în cazul României, Unirea Principatelor de la 1859, marea unire de la 1918 şi multe altele sunt iniţiate şi dirijate din umbră de către ei. În general ei se mândresc cu deţinerea puterii financiare şi politice cvasi-absolute de vreo 100 de ani încoace (însă în mod oficial ei spun că sunt doar o inofensivă asociaţie cu scopuri spirituale, care nu are de-a face nimic cu politica!).”[1]


SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4191
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Ministrul polonez de externe: "Vrem vindecarea țării noastre după 25 de ani de îndoctrinare liberală"
Petre Țuțea: "O căruță de țărani a ținut în șah imperii"
Agenda 21-2030, orașele inteligente, reducerea populației Pământului, desfiinţarea proprietăţii private, ecologie, dictatura verde a noilor comuniști corporatiști și Guvernul Mondial
Victoria lui Donald Trump – analize și reacții
"Candidatul manciurian", asasini politici și lideri religioși fabricați prin control mental
Marilyn Monroe asasinată de CIA, după ce Președintele SUA, John Fitzgerald Kennedy, i-a permis să vadă dosarul ultrasecret privind OZN-urile și extratereștrii
Tribunalul din Vaslui a luat o decizie istorica si a decis ca gazele de sist sint ale taranilor si nu ale Guvernului Masonic al Romaniei! Aceasta decizie creaza un precedent periculos pentru mafia masonica! Acum afara cu Chevron din tara!
Războiul cognitiv sau psihic, o formă de control mental care implică folosirea de câmpuri acustice, optice și electromagnetice sau o combinație a lor, pentru a acționa și a influența în mod nefast procesele fiziologice și psiho-emoționale ale victimelor
SUA alocă 40 milioane dolari pentru combaterea propagandei străine
În Franța riști să te alegi cu doi ani de închisoare dacă te exprimi împotriva avortului
9 Mai - Ziua Europei - un superstat parte a Noii Ordini Mondiale și a Guvernului Mondial
Zeci de mii de informatori racolaţi de FBI din marile corporaţii americane
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...