Masonii folosesc cunoașterea astrologică pentru a-și atinge scopurile

Distribuie!

„Război declanşat de lună plină

De-a lungul timpului, masoni de rang foarte înalt, cu diverse funcţii importante, au folosit frecvent cunoaşterea astrologică pentru a-şi întări poziţiile.


Un exemplu grăitor este cel al masonului de grad înalt François Mitterand, devenit preşedinte al Franţei, care a găsit cea mai potrivită dată pentru a plasa referendumul despre tratatul de la Maastricht. Acest tratat, care este formal Tratatul de constituire a Uniunii Europene, a fost semnat în 7 februarie 1992 în Maastricht, Olanda între membrii Uniunii Europene si a intrat în vigoare la 1 noiembrie 1993.

El a dus la crearea Uniunii Europene şi a fost rezultatul negocierilor pentru unificare monetară şi politică. Ratificarea tratatului s-a realizat cu mare dificultate în majoritatea statelor. În Franţa referendumul a fost la limită, doar 51,05% dintre votanţi fiind pentru.


În Danemarca acest tratat a fost respins, iar în Anglia după experienţele anterioare poporul nici nu a mai fost întrebat, ratificarea făcându-se de către Parlament. Era cunoscut că Mitterand cunoştea foarte bine astrogramele diferiţilor membrii ai guvernului socialist de la aceea vreme.

Un alt exemplu este masonul George W. Bush, preşedintele SUA, care în data de 18 martie 2003 (exact în ziua în care se celebrează arderea pe rug al lui Jacques de Molay, Marele Maestru al Templierilor şi se reînnoiesc jurămintele de răzbunare a morţii lui), zi în care era şi lună plină a declarat război Irakului.

Marte – aducătorul războiului

În acest context, se va putea înţelege mai profund semnificaţia faptului că primele două articole din Adevărul, au fost publicate marţi în 23 şi 30 mai, iar celelalte două marţi 20 şi 27 iunie. Ziua de marţi, care este guvernată de planeta Marte este aleasă tocmai pentru a se folosi efectele pe care le implică influenţa subtilă a lui Marte.

Planeta Marte, considerată Micul Malefic (Saturn este Marele Malefic) mai este numită şi „aducătorul războiului” fiind asociată cu zeul roman al războiului Marte. Marte este guvernatorul zodiilor Berbec şi Scorpion, iar elementul caracteristic este focul. Principiul lui Marte este întodeauna distructiv. Pe lângă tendinţele distructive manifestate de sfera de influenţă a lui Marte, alte caracteristici ale sale sunt tendinţele care se opun vieţii şi libertăţii.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4368
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...