Masonii folosesc cunoașterea astrologică pentru a-și atinge scopurile

by “Război declanşat de lună plină De-a lungul timpului, masoni de rang foarte înalt, cu diverse funcţii importante, au folosit frecvent cunoaşterea astrologică pentru a-şi întări poziţiile. Un exemplu grăitor este cel al masonului de grad înalt François Mitterand, devenit preşedinte al Franţei, care a găsit cea mai potrivită dată […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Război declanşat de lună plină

De-a lungul timpului, masoni de rang foarte înalt, cu diverse funcţii importante, au folosit frecvent cunoaşterea astrologică pentru a-şi întări poziţiile.


Un exemplu grăitor este cel al masonului de grad înalt François Mitterand, devenit preşedinte al Franţei, care a găsit cea mai potrivită dată pentru a plasa referendumul despre tratatul de la Maastricht. Acest tratat, care este formal Tratatul de constituire a Uniunii Europene, a fost semnat în 7 februarie 1992 în Maastricht, Olanda între membrii Uniunii Europene si a intrat în vigoare la 1 noiembrie 1993.

El a dus la crearea Uniunii Europene şi a fost rezultatul negocierilor pentru unificare monetară şi politică. Ratificarea tratatului s-a realizat cu mare dificultate în majoritatea statelor. În Franţa referendumul a fost la limită, doar 51,05% dintre votanţi fiind pentru.


În Danemarca acest tratat a fost respins, iar în Anglia după experienţele anterioare poporul nici nu a mai fost întrebat, ratificarea făcându-se de către Parlament. Era cunoscut că Mitterand cunoştea foarte bine astrogramele diferiţilor membrii ai guvernului socialist de la aceea vreme.

Un alt exemplu este masonul George W. Bush, preşedintele SUA, care în data de 18 martie 2003 (exact în ziua în care se celebrează arderea pe rug al lui Jacques de Molay, Marele Maestru al Templierilor şi se reînnoiesc jurămintele de răzbunare a morţii lui), zi în care era şi lună plină a declarat război Irakului.

Marte – aducătorul războiului

În acest context, se va putea înţelege mai profund semnificaţia faptului că primele două articole din Adevărul, au fost publicate marţi în 23 şi 30 mai, iar celelalte două marţi 20 şi 27 iunie. Ziua de marţi, care este guvernată de planeta Marte este aleasă tocmai pentru a se folosi efectele pe care le implică influenţa subtilă a lui Marte.

Planeta Marte, considerată Micul Malefic (Saturn este Marele Malefic) mai este numită şi „aducătorul războiului” fiind asociată cu zeul roman al războiului Marte. Marte este guvernatorul zodiilor Berbec şi Scorpion, iar elementul caracteristic este focul. Principiul lui Marte este întodeauna distructiv. Pe lângă tendinţele distructive manifestate de sfera de influenţă a lui Marte, alte caracteristici ale sale sunt tendinţele care se opun vieţii şi libertăţii.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4368
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Strategul lui Hillary Clinton dorește asasinarea lui Julian Assange, fondatorul Wikileaks, după publicarea e-mail-urilor secrete
False alerte teroriste in Europa - un pretext pentru a impune legi Big Brother si de a consolida Statul Politienesc
John Coleman, fost ofiţer MI6, despre Noua Ordine Mondială: "Un singur guvern mondial, o singură monedă şi o singură religie, sub o oligarhie permanentă, care se alege singură din cercurile ei, fără consultarea popoarelor, sub forma unui sistem feudal, ca în Evul Mediu"
666 – Numărul Fiarei! Implementarea „semnului fiarei” în viaţa de zi cu zi a oamenilor, face parte dintr-un plan diabolic al sectei satanice planetare, francmasoneria!
Președintele Franței, Emmanuel Macron, nu are timp de jihadiști, el este în război cu naționaliștii
Consiliul pentru Relatii Externe (CFR) - organizatia Iluminatilor care controleaza politica mondiala
SUA au planificat să construiască o bază secretă pe Lună
Ungaria versus Ucraina și NATO
Baza 211, locul din Antarctica unde s-au ascuns naziștii după cel de-al Doilea Război Mondial
Nigel Farage: "Dacă si Marine Le Pen câştigă în Franța, Uniunea Europeană este terminată" Este terminată în forma de astăzi, federalistă, progresistă, ateistă, anti-națională, neomarxistă. Federaliştii neomarxişti de la Bruxelles foarte aproape să plece acasă!
Revoluția Neomarxiștilor și Noua Ordine Mondială
Doborarea unui avion in Ucraina: un pretext pentru Al Treilea Razboi Mondial ?! Astfel de inscenari au fost si la Pearl Harbor, dar si la 11 septembrie 2001 ! Aviatia ucraineana a fost cea care a doborat avionul !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro