Matteo Salvini: Vom susține întotdeauna dreptul suveran al popoarelor

by “Ministrul de interne al Italiei, Matteo Salvini, a vizitat marți capitala României, unde a discutat cu omologul său român, Carmen Dan. În cadrul discuțiilor, cei doi au abordat mai multe teme, între care comunitatea românească din Italia, cota unică și susținerea pe care guvernul de la Roma o acordă […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ministrul de interne al Italiei, Matteo Salvini, a vizitat marți capitala României, unde a discutat cu omologul său român, Carmen Dan.

În cadrul discuțiilor, cei doi au abordat mai multe teme, între care comunitatea românească din Italia, cota unică și susținerea pe care guvernul de la Roma o acordă Bucureștiului.

Despre comunitatea română, Salvini a avut numai cuvinte de laudă. „Comunitatea română din Italia este de peste un milion de persoane și este evident că greșelile celor puțini nu trebuie să se rasfrângă asupra celorlalți și mulțumesc autorităților române, și serviciilor de securitate care și-au adus contributia la prinderea celor care comit infracțiuni. Mulțumesc pentru siguranța garantată miiilor de cetățeni și întreprinzători italieni”, a spus el, citat de Gazeta Românească.

Vicepremierul italian a lăudat sistemul de taxare românesc: „Voi aveți un sistem economic simplificat bazat pe cota unica (flat tax), cel e care și noi vrem să îl introducem în Italia”.

În final, Matteo Salvini a spus că Italia susține suveranitatea României: „Și noi, ca și voi, avem un raport complicat cu instituțiile europene în această perioadă.

Am asigurat-o pe colega mea, în numele guvernului italian, că noi vom susține întotdeauna dreptul suveran al popoarelor de a propune și aproba în Parlament propriile legi, fără ca de la Bruxelles să poată sosi veto-uri sau amenințări”.”[1]

SURSE


  1. https://romanialibera.ro/international/matteo-salvini-vom-sustine-intotdeauna-dreptul-suveran-al-popoarelor-757895
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

#Rezistenți, Soros e penal – Iată sentința de condamnare! Așa-zisa societate civilă moralistă din România, formată din ONG-urile finanțate de afaceristul George Soros, împreună cu grupările #rezist, ascund că mentorul lor a fost condamnat penal definitiv în Franța, pentru fraudarea băncii Societe Generale. Soros s-a jelit la CEDO, dar judecătorii europeni au statuat că Franța l-a condamnat corect pe infractor (Decizia CEDO)
Banner cu Vladimir Putin și mesajul "Peacemaker" amplasat pe podul din Manhattan
Grupul Masonic Bilderberg se va intalni in Danemarca la sfarsitul lunii Mai 2014! Aceleasi discutii cu privire la distrugerea suveranitatii statelor pentru a se instaura Noua Ordine Mondiala!
Comisia Europeană vrea cenzură pe online! Uniunea Europeană vrea "Corectitudine Politică" și bolșevism!
Cenzură în Marea Britanie: Marea Britanie a blocat conturile bancare ale canalului media Russia Today
Ipocrizie. În timp ce militează pentru creșteri de taxe, maleficul Soros deține companii offshore
Războiul psihotronic, armele electromagnetice și controlul minții: Nu există dubii că suntem „îmboldiţi” şi „mânaţi” electromagnetic
Supravegherea în masă şi modelarea comportamentului în era digitală. Ce se mai poate face?
MAE sirian: În depozitele teroriștilor au fost găsite arme chimice din SUA și Marea Britanie
Comisia Europeana a format un grup de experți pentru combaterea știrilor false și a dezinformării, din care face parte și o româncă! Uniunea Europeană dorește să instaureze cenzura!
Corey Goode: "Stargate SG-1 dezvăluie elemente reale"
Franța se îndreaptă spre un război civil? L. Obertone: "Curând, europenii vor fi minoritari în propriile țări"
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro