Medici asasinați pentru că au găsit dovezi despre contaminarea voită a vaccinurilor cu substanțe cancerigene

by “MEDICI ASASINATI PENTRU CA AU GASIT DOVEZI DESPRE CONTAMINAREA VOITA A VACCINURILOR CU SUBSTANTE CANCERIGENE Medicii holisti ucisi pe teritoriul statului Florida aveau in comun urmatorul lucru: depistasera prin cercetari ca vaccinurile destinate imunizarii populatiei erau contaminate in mod voit cu enzima proteica nagalaza. Nagalaza impiedica vitamina D sa […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“MEDICI ASASINATI PENTRU CA AU GASIT DOVEZI DESPRE CONTAMINAREA VOITA A VACCINURILOR CU SUBSTANTE CANCERIGENE

Medicii holisti ucisi pe teritoriul statului Florida aveau in comun urmatorul lucru: depistasera prin cercetari ca vaccinurile destinate imunizarii populatiei erau contaminate in mod voit cu enzima proteica nagalaza.


Nagalaza impiedica vitamina D sa formeze legaturi cu proteina Gc. Acest lucru anuleaza complet abilitatea naturala a corpului uman de a se proteja impotriva cancerului si de a distruge celulele canceroase relateaza secretele.

Nagalaza este o proteina pe care o creeaza toate celulele canceroase. Aceeasi proteina exista in concentratii foarte mari si la copiii cu autism. Iar ei o introduc in vaccinurile noastre!! Acest lucru impiedica organismul sa foloseasca vitamina D pentru a lupta impotriva cancerului si pentru a preveni instalarea autismului. Nagalaza dezactiveaza practic sistemul imunitar. Este corelata inclusiv cu aparitia diabetului de tipul 2.


Iata cum, practic, toti acesti medici nu au fost ucisi pentru ca ar fi gasit leacul pentru cancer sau pentru bolile de autism… ci pentru ca, in urma cercetarilor intreprinse, au gasit dovezi ca vaccinurile imunizante recomandate copiilor nostri cauzeaza imbolnaviri de cancer si crize de autism!! Iar totul se face cu buna stiinta, in mod controlat, cu un scop cat se poate de clar! Medicii ucisi in Florida colaborau intre ei si erau pe punctul de a face publice toate aceste informatii ascunse.

Primul pas al operatiunii de depopulare: adaugarea de otravuri in vaccinuri si stipularea prin lege ca toti copiii sa fie supusi vaccinarii pentru a putea frecventa scoala. Metode de ucidere lenta? Genocid controlat? Acesti oameni sunt lipsiti de orice scrupule.

Dr. Ted Broer divulga toate informatiile de mai sus (cu privire la nagalaza), in acest material video. Explicatiile lui sunt mult mai clare si mai bine conduse decat ale mele. Clipul este scurt (fiind desprins dintr-un interviu pentru Hagmann & Hagmann din data de 25 iulie), si trebuie urmarit neaparat.

Dr. Ted Broer a rupt tacerea pentru Hagmann & Hagmann Report, post care la data interviului a intampinat mari dificultati la intrarea in emisie, toate liniile de emisie folosite fiind deconectate pe rand, totul culminand cu caderea completa a tuturor serverelor. Cu greu, realizatorii au reusit sa-l prinda in direct pe dr. Broer pe o linie securizata, dupa un efort de peste o ora de a restabili emisia.

Primul lucru pe care dr. Broer l-ar fi declarat pe post ar fi fost: „Ca orice om, ma tem pentru viata mea.” Cu greu s-a lasat convins sa faca publice toate aceste informatii, de teama ca dezvaluirile sale i-ar pune viata in pericol. Trebuie neaparat sa urmaresti acest scurt material filmat in care medicul decide sa rupa tacerea.”[1]

SURSE

  1. https://www.aparatorul.md/medici-asasinati-pentru-ca-au-gasit-dovezi-despre-contaminarea-voita-a-vaccinurilor-cu-substante-cancerigene/
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Operațiunea "Primăvara Arabă" (2010 - 2011) orchestrată de SUA
Angela Merkel despre "criza imigrantilor": "nu trebuie sa ne opunem globalizarii!"
Fundamentaliștii Islamici, Frăția Musulmană și CIA – rolul lor de a menține războiul în Orientul Mijlociu
Benjamin Disraeli, Prim-Ministru britanic: "Oamenii de stat ai acestui secol nu au de-a face numai cu guverne, împarați, regi și miniștri, ci și cu societăți secrete, elemente ce trebuie luate în seamă. În definitiv, aceste societăți secrete pot nimici toate acordurile politice."
"În căutarea lui Dory". Pentru prima dată, Disney introduce un cuplu gay în desenele animate. Bonus: Un moment transgender: o rândunică de mare devine din "el" o "ea"
Jacques-Yves Cousteau: "Pentru a stabiliza populația mondială, trebuie să eliminăm 350.000 de oameni pe zi. Este un lucru oribil de spus, dar e la fel de rău să nu o spunem"
Cele 7 guverne răsturnate de operaţiunile clandestine ale CIA
Misterioșii „Oameni în Negru”
Au Donald Trump şi economiile mondiale şansa supraviețuirii? Există o singură soluţie: Eliminarea Rezervei Federale şi a băncilor naţionale! Guvernele naţionale pot şi chiar trebuie să-şi tipărească bani în funcţie de echilibrul economic al societăţii!
Europarlamentari cer demisia președintelui Comisiei Europene. Juncker, acuzat că a blocat măsurile UE de impozitare corectă a multinaționalelor
Viktor Orban: "E absurd ca un „speculant financiar” ca Soros să dea indicații Bruxelles-ului și să ajungă să spună Europei ce trebuie să facă, în timp ce unii lideri europeni „se înclină” în fața lui"
Lupta politică a viitorului se dă între globaliști și naționaliști. Alternanța la putere între stânga și dreapta este istorie
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Investigații România (DIR)

Departamentul de Investigații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro