Medici asasinați pentru că au găsit dovezi despre contaminarea voită a vaccinurilor cu substanțe cancerigene

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„MEDICI ASASINATI PENTRU CA AU GASIT DOVEZI DESPRE CONTAMINAREA VOITA A VACCINURILOR CU SUBSTANTE CANCERIGENE

Medicii holisti ucisi pe teritoriul statului Florida aveau in comun urmatorul lucru: depistasera prin cercetari ca vaccinurile destinate imunizarii populatiei erau contaminate in mod voit cu enzima proteica nagalaza.


Nagalaza impiedica vitamina D sa formeze legaturi cu proteina Gc. Acest lucru anuleaza complet abilitatea naturala a corpului uman de a se proteja impotriva cancerului si de a distruge celulele canceroase relateaza secretele.

Nagalaza este o proteina pe care o creeaza toate celulele canceroase. Aceeasi proteina exista in concentratii foarte mari si la copiii cu autism. Iar ei o introduc in vaccinurile noastre!! Acest lucru impiedica organismul sa foloseasca vitamina D pentru a lupta impotriva cancerului si pentru a preveni instalarea autismului. Nagalaza dezactiveaza practic sistemul imunitar. Este corelata inclusiv cu aparitia diabetului de tipul 2.


Iata cum, practic, toti acesti medici nu au fost ucisi pentru ca ar fi gasit leacul pentru cancer sau pentru bolile de autism… ci pentru ca, in urma cercetarilor intreprinse, au gasit dovezi ca vaccinurile imunizante recomandate copiilor nostri cauzeaza imbolnaviri de cancer si crize de autism!! Iar totul se face cu buna stiinta, in mod controlat, cu un scop cat se poate de clar! Medicii ucisi in Florida colaborau intre ei si erau pe punctul de a face publice toate aceste informatii ascunse.

Primul pas al operatiunii de depopulare: adaugarea de otravuri in vaccinuri si stipularea prin lege ca toti copiii sa fie supusi vaccinarii pentru a putea frecventa scoala. Metode de ucidere lenta? Genocid controlat? Acesti oameni sunt lipsiti de orice scrupule.

Dr. Ted Broer divulga toate informatiile de mai sus (cu privire la nagalaza), in acest material video. Explicatiile lui sunt mult mai clare si mai bine conduse decat ale mele. Clipul este scurt (fiind desprins dintr-un interviu pentru Hagmann & Hagmann din data de 25 iulie), si trebuie urmarit neaparat.

Dr. Ted Broer a rupt tacerea pentru Hagmann & Hagmann Report, post care la data interviului a intampinat mari dificultati la intrarea in emisie, toate liniile de emisie folosite fiind deconectate pe rand, totul culminand cu caderea completa a tuturor serverelor. Cu greu, realizatorii au reusit sa-l prinda in direct pe dr. Broer pe o linie securizata, dupa un efort de peste o ora de a restabili emisia.

Primul lucru pe care dr. Broer l-ar fi declarat pe post ar fi fost: „Ca orice om, ma tem pentru viata mea.” Cu greu s-a lasat convins sa faca publice toate aceste informatii, de teama ca dezvaluirile sale i-ar pune viata in pericol. Trebuie neaparat sa urmaresti acest scurt material filmat in care medicul decide sa rupa tacerea.”[1]

SURSE

  1. https://www.aparatorul.md/medici-asasinati-pentru-ca-au-gasit-dovezi-despre-contaminarea-voita-a-vaccinurilor-cu-substante-cancerigene/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...