Medici chinezi care vindeca cancerul folosind puterea mintii ! In mod sigur acestia au avut acces la multe secrete tibetane !

Distribuie!

Asta e cu adevarat uluitor ! Oricine a studiat istoria Chinei, cat si cea a Tibetului stie clar ca istoriile celor doua zone, nu numai ca se intrepatrund, dar vorbim de o istorie multimilenara. In prezent zona Tibetului ramane si astazi, pentru multi o zona „misterioasa”, unde se pastreaza documente de o valoare inestimabila pentru istorici, asa cum se regasesc in celebra biblioteca de la Vatican. Tibetanii, dar mai ales chinezi care au fost educati in acest spirit al cunoasterii extrem de avansate, au inceput sa fie vazuti, drept niste persoane „paranormale” sau „ciudate”, asa cum e si cazul articolului de fata.

De pe site-ul garbo.ro aflam mai multe:


„Acest video extras dintr-o conferinta sustinta de Gregg Braden arata cum un grup de medici chinezi vindeca cancerul unei paciente, prin intermediul meditatiei: „Ei isi creeaza sentimentul ca femeia este deja vindecata; apoi, putem privi in interiorul corpului ei printr-un dispozitiv cu ultrasunete, si putem vedea cancerul disparand.

In numai 3 minute, in prezenta <<limbajului care vindeca>> (…) Ceea ce veti vedea este acea femeie, in stare constienta, nu este sub influenta anestezicelor, ea crede in acest proces, ea crede in ceea ce se intampla. Cei trei specialisti sunt in masura sa creeze sentimentul de sanatate in interiorul lor, ca si cum femeia ar fi deja vindecata. (…) In timpul vindecarii, ii veti auzi pe cei trei specialisti cantand un cuvant. Vreau sa intelegeti ca nu etse vorba despre nicio magie a cuvantului, ar putea fi orice cuvant…”, explica Gregg Braden in cadrul conferintei.

Gregg Braden este un cunoscut om de stiinta si speaker international. Gregg Braden este cunoscut ca un pionier intr-un domeniu ce uneste stiinta cu spiritualitatea. Capacitatea lui de a gasi solutii inovatoare la probleme complexe a dus la o cariera de succes.

De peste douazeci de ani Gregg cerceteaza sate aflate pe culmi de munte, manastiri indepartate si texte uitate, pentru a le descoperi secretele eterne si pentru a aduce intelepciunea ancestrala, in contemporaneitatea ce pare ca le-a dat uitarii.”[1]

Video !

SURSE


1. http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/16371/video-incredibil-un-grup-de-medici-chinezi-vindeca-cancerul-cu-puterea-mintii.html#ixzz33Td5IP00

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...