Medici chinezi care vindeca cancerul folosind puterea mintii ! In mod sigur acestia au avut acces la multe secrete tibetane !

by Asta e cu adevarat uluitor ! Oricine a studiat istoria Chinei, cat si cea a Tibetului stie clar ca istoriile celor doua zone, nu numai ca se intrepatrund, dar vorbim de o istorie multimilenara. In prezent zona Tibetului ramane si astazi, pentru multi o zona “misterioasa”, unde se pastreaza […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Asta e cu adevarat uluitor ! Oricine a studiat istoria Chinei, cat si cea a Tibetului stie clar ca istoriile celor doua zone, nu numai ca se intrepatrund, dar vorbim de o istorie multimilenara. In prezent zona Tibetului ramane si astazi, pentru multi o zona “misterioasa”, unde se pastreaza documente de o valoare inestimabila pentru istorici, asa cum se regasesc in celebra biblioteca de la Vatican. Tibetanii, dar mai ales chinezi care au fost educati in acest spirit al cunoasterii extrem de avansate, au inceput sa fie vazuti, drept niste persoane “paranormale” sau “ciudate”, asa cum e si cazul articolului de fata.

De pe site-ul garbo.ro aflam mai multe:


“Acest video extras dintr-o conferinta sustinta de Gregg Braden arata cum un grup de medici chinezi vindeca cancerul unei paciente, prin intermediul meditatiei: “Ei isi creeaza sentimentul ca femeia este deja vindecata; apoi, putem privi in interiorul corpului ei printr-un dispozitiv cu ultrasunete, si putem vedea cancerul disparand.

In numai 3 minute, in prezenta <<limbajului care vindeca>> (…) Ceea ce veti vedea este acea femeie, in stare constienta, nu este sub influenta anestezicelor, ea crede in acest proces, ea crede in ceea ce se intampla. Cei trei specialisti sunt in masura sa creeze sentimentul de sanatate in interiorul lor, ca si cum femeia ar fi deja vindecata. (…) In timpul vindecarii, ii veti auzi pe cei trei specialisti cantand un cuvant. Vreau sa intelegeti ca nu etse vorba despre nicio magie a cuvantului, ar putea fi orice cuvant…”, explica Gregg Braden in cadrul conferintei.

Gregg Braden este un cunoscut om de stiinta si speaker international. Gregg Braden este cunoscut ca un pionier intr-un domeniu ce uneste stiinta cu spiritualitatea. Capacitatea lui de a gasi solutii inovatoare la probleme complexe a dus la o cariera de succes.

De peste douazeci de ani Gregg cerceteaza sate aflate pe culmi de munte, manastiri indepartate si texte uitate, pentru a le descoperi secretele eterne si pentru a aduce intelepciunea ancestrala, in contemporaneitatea ce pare ca le-a dat uitarii.”[1]

Video !

SURSE


1. http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/16371/video-incredibil-un-grup-de-medici-chinezi-vindeca-cancerul-cu-puterea-mintii.html#ixzz33Td5IP00

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Ordinul Masonic Hermetic Golden Dawn (Zorii Aurii) - cel care doreste o monarhie absoluta pe aceasta Planeta, O Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial! Acestia se inchina zeilor reptilieni Isis, Osiris si Horus!
Filmele Horror - o adevarata problema pentru sanatatea mintala a oamenilor! Iluminatii promoveaza filmele horror pentru a alimenta rautatea si sadismul din fiinta umana, pentru a-i putea controla usor pe acesti oameni!
Busuiocul Indian elimina fluorul din apa potabila ! O descoperire stiintifica deosebit de importanta in lupta impotriva fluorizarii apei !
Facebook va taxa orice utilizator cu 2,99 dolari pe luna incepand din noiembrie ! Evreul Zuckerberg spunea ca va fi gratuit pentru totdeauna, dar ne-a mintit !
Focul Viu din Buzau si Vrancea - o frumusete a Romaniei ce atrage turisti !
Albert Einstein: „Dacă albina va dispărea vreodată de pe pământ, omul mai are de trăit doar patru ani!”
Descoperirea extraordinară a lui Masaru Emoto: apa ne înregistrează gândurile
Der Spiegel: "Serviciile secrete germane ar fi spionat mai multe instituții media străine"
Secretele oamenilor din Hunza: trăiesc în medie 100 de ani şi nu ştiu ce este cancerul
A fost demascată una din cele mai mari FARSE privind războiul din Siria. Tatăl lui Omran Daqneesh, băiețelul pe care presa occidentală l-a numit „simbol al tragediei umanitare siriene”, dezvăluie că rebelii i-au oferit bani pentru a-l acuza pe Assad
Dalai-Lama: "Rușii pot schimba lumea și să devină națiunea conducătoare"
Protest în fața ambasadei Ucrainei de la București. Frații noștri din Ucraina „masacrați cultural” de noua lege care închide școlile românești
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro