Medicii din Germania și Spania declară că pandemia a fost planificată

Distribuie!by “Un grup de peste 700 medici din Germania numit „Doctori pentru informații” a făcut o declarație șocantă în timpul unei conferințe de presă naționale: „Panica Corona este o piesă de teatru. Este o înșelătorie. O escrocherie. Este timpul să înțelegem că suntem în mijlocul unei infracțiuni globale.” Acest grup […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un grup de peste 700 medici din Germania numit „Doctori pentru informații” a făcut o declarație șocantă în timpul unei conferințe de presă naționale:

„Panica Corona este o piesă de teatru. Este o înșelătorie. O escrocherie. Este timpul să înțelegem că suntem în mijlocul unei infracțiuni globale.”


Acest grup mare de experți medicali publică un ziar medical cu o circulație de 500.000 de exemplare în fiecare săptămână, pentru a alerta publicul cu privire la dezinformarea masivă din mass-media în legătură cu coronavirusul. „Doctori pentru informații” este susținut de peste 7.000 de profesioniști. Ei organizează proteste în masă în Europa, cum ar fi cea din 29 august 2020, în care s-au înscris 12 milioane de oameni și s-a prezentat de fapt un milion.

Sute de medici spanioli spun că pandemia este planificată


În Spania, un grup de 600 medici numiți „Doctori pentru adevăr”, au făcut o declarație similară în timpul unei conferințe de presă.

„Covid-19 este o falsă pandemie creată în scopuri politice. Aceasta este o dictatură mondială cu o scuză sanitară. Îi îndemnăm pe medici, mass-media și autoritățile politice să oprească această operațiune criminală, răspândind adevărul. ”

Germania și Spania sunt doar două exemple. Grupuri mari similare de sute de experți medicali există în țări din întreaga lume. Recent, au format „Alianța Mondiala a Doctorilor” pentru a combate această crimă globală cu medici din întreaga lume.

Această alianță a medicilor din întreaga lume declară în mod deschis că nu există pandemie, că testele PCR sunt complet false și că toate informațiile răspândite de mass-media și guvernele sunt în întregime false, cu scop penal.

Această alianță globală de medici pregătește procese majore împotriva guvernelor, pentru a le cere socoteală pentru înșelăciunea lor deliberată și impunerea tiraniei totalitare.

Ascultați-i în acest videoclip. Dacă este eliminat de YouTube, vă rugăm să ne anunțați.

În SUA, un documentar numit PLANDEMIC expune COVID-19 ca o operațiune criminală. Este atât cel mai cenzurat, cât și cel mai vizionat videoclip din toate timpurile. Acest documentar istoric este susținut de peste 27.000 medici! (2D) Numărul medicilor și al experților științifici care se ridică împotriva „plandemiei criminale” explodează, deoarece sunt descoperite din ce în ce mai multe dovezi că această așa-numită pandemie este un mare fals.

Urmăriți „Plandemic, Indoctornation” aici. Asigurați-vă că ați citit și restul acestui articol, pentru a vedea mult mai multe dovezi că această pandemie a fost planificată.”[1]

SURSE

  1. https://invictuswebmedia.com/2020/10/18/dovada-ca-pandemia-a-fost-planificata-cu-un-scop
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Microbiologi din California: Redeschideți America acum! Izolarea slăbește imunitatea, care e construită și menținută prin expunerea zilnică la tot felul de viruși. Gripa ucide oamenii! Covid omoară oamenii! Restul oamenilor dezvoltă imunitatea de turmă
Iranul acuză SUA că utilizează informații false pentru a ataca Siria și că Washingtonul se află de partea organizațiilor teroriste Al-Qaeda și ISIS
Masonii din toata lumea se intalnesc la Palatul Parlamentului intre 28-29 iunie 2014 ! Este cea mai mare reuniune masonica organizata in Europa de Est si Sud-Est a celor mai influente personaje de pe Planeta !
Proiectul "Uniunea Europeană" a fost finanţat de CIA
Un email dezvăluit publicului de Wikileaks arată că Hillary Clinton a dorit război în Siria pentru beneficiul Israelului
Norvegia primul stat ateu neo-marxist. Molohul care confiscă copiii creștinilor
În Suedia, steagul ISIS este legal, poate fi afișat în public și nu incită la ură
Libertate, egalitate, fraternitate sau moartea – adevărata deviză a revoluţiei masonice franceze de la 1789
Grupul Masonic Bilderberg se va intalni in Danemarca la sfarsitul lunii Mai 2014! Aceleasi discutii cu privire la distrugerea suveranitatii statelor pentru a se instaura Noua Ordine Mondiala!
Conspiratii ale SUA care s-au dovedit a fi adevarate si sunt incontestabile
Patologii europeni au ajuns la concluzia că nimeni nu a murit de coronavirus, ci cu coronavirus
În timp ce "vestele galbene" din Franța protestează împotriva globaliștilor, #rezistenții din România au organizat un miting pro-UE!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro