Meditația – o pauză în curgerea grăbită a timpului

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Gândul zilei de 13 ianuarie

“Când nu mai pot suporta prezentul, oamenii se refugiază în viitor. Dar ei nu câștigă nimic astfel, fiindcă într-o bună zi ei vor fi obligați să recunoască realitatea: cum acest viitor nu avea nici o bază solidă, ei descoperă vidul și neliniștea. Să înceapă prin a trăi bine ziua de azi : ei au atâtea lucruri de gustat, de văzut, de apreciat, de gândit! Pentru a trăi însă clipa prezentă, ei trebuie să învețe să se oprească, să facă o pauză, să nu se lase influențați de succesiunea unor evenimente și a unor stări interioare create de aceste evenimente în ei.


 

Desigur, viața este un flux neîntrerupt, dar trebuie să găsim modalitatea să ne oprim pentru a pune puțină ordine în noi înșine, acordându-ne la niște ritmuri mai armonioase. Tocmai pentru așa ceva meditația este atât de necesară. A medita înseamnă a încetini curgerea grăbită a timpului, introducând în sine un ritm, o pace, o lumină ce își vor lăsa mult timp amprenta.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov„[1]


SURSE

  1. http://portalspiritual.com/maestri-si-invatatori-spirituali/omraam-mikhael-aivanhov/meditatia-o-pauza-in-curgerea-grabita-a-timpului/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...