Meditaţia te conduce în zonele profunde ale conştiinţei, ce permit accesul la mintea ta subconştientă

Distribuie!

„Meditaţia te conduce în zonele profunde ale conştiinţei, ce permit accesul la mintea ta subconştientă. În stare de veghe, creierul funcţionează preponderent în zona de unde beta. Această stare este asociată cu vioiciunea, dar şi cu stresul, furia şi anxietatea. În meditaţie, undele cerebrale se încetinesc şi trec mai întâi prin zona de unde alfa, apoi în theta, iar în meditaţia profundă în unde delta.

 

Pare dificil la început, însă cu o practică regulată, ai să poţi deveni un observator al gândurilor tale, în loc să te laşi distras de ele. Permite curgerea gândurilor şi nu reacţiona. Aici vei găsi adevăratele beneficii ale accesării minţii subconştiente prin meditaţie.”[1]


SURSE

  1. http://noulpamant.ro/articole/holism/puterea-mintii/deblocheaza-ti-puterea-subconstientului
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...