Meditația vindecă: Mulți practicanți Falun Dafa, o practică străveche cunoscută de asemenea şi ca Falun Gong, au susţinut că au fost vindecaţi de boli cronice şi afecțiuni serioase

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Mai multe studii au arătat că energia emisă de unii oameni care au atins un nivel avansat practicând meditaţia, depăşeşte nivelul uman obișnuit de sute sau mii de ori.

Mulţi practicanţi Falun Dafa, o practică străveche cunoscută de asemenea şi ca Falun Gong, au susţinut că au fost vindecaţi de boli cronice şi afecţiuni foarte serioase. Falun Dafa este o disciplină meditativă ce cultivă atât mintea cât şi trupul. Cele trei principii fundamentale ale sale sunt: Adevăr, Bunătate şi Toleranţă.


Jurnalista din domeniul medical Lara C. Pullen a intervievat câţiva practicanţi Falun Dafa, în anul 2000, pentru un articol publicat în CBS Health Watch. Iată doar un exemplu: Sen Yang, unul dintre intervievaţi, a povestit că la vârsta de 39 de ani a fost diagnosticat cu hepatită cronică. „Un doctor mi-a spus direct – nu există nicio modalitate să-ţi vindecăm boala. O vei avea pentru tot restul vieţii”, i-a relatat acesta lui Pullen.

După ce a practicat Falun Dafa pentru un timp, a făcut un examen medical, iar rezultatele tuturor celor 32 de teste erau normale, inclusiv cele cu privire la boala sa.”[1]


SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/energia-cultivata-prin-meditatie-dovedita-stiintific—211157
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...