Mediumii deţin, uneori, puterea de a levita

Distribuie!

„Dintre mediumii care au manifestat această putere paranormală, cel mai faimos este Daniel Douglas Home, care a afirmat că în decursul a 40 de ani a putut levita de foarte multe ori. În anul 1868, în seara zilei de 13 decembrie a fost văzut ieşind în levitaţie prin fereastra unei clădiri de la etajul trei, apoi intrând în aceeaşi clădire pe altă fereastră.

Acest fenomen extraordinar a fost atestat de trei persoane, care nu erau nici naive, nici ignorante: lordul Lonsay, lordul Adare şi căpitanul Wynne. Dintre aceşti trei martori oculari, unul era ministru, iar altul astronom. În timpul acestor manifestări neobişnuite, Home nu era tot timpul în stare de transă, ci avea şi perioade de conştienţă, datorită cărora mai târziu a putut povesti ceea ce se întâmpla cu el şi cum se simţea în timpul levitaţiei. Astfel, o dată a afirmat că simţea un fel de încărcătură electrică în picioare, braţele îi erau rigide şi îi erau ridicate deasupra capului. El putea produce starea de levitaţie şi unor obiecte.


Mediumul italian Eusepio Paladino avea de asemenea capacitatea de a levita, pe care o manifesta ocazional. El avea şi alte talente paranormale, de exemplu putea să mărească ori să scadă greutatea obiectelor aflate în faţa lui. Puterile lui paranormale au fost verificate în urma investigaţiilor realizate de oameni de ştiinţă europeni, în secolul XX.

În urma cercetării numeroaselor cazuri de levitaţie, apare evident faptul că acest fenomen este posibil. Dar este la fel de clar că nu este vorba doar despre un fenomen ciudat. Levitaţia, ca şi alte puteri paranormale, apare numai în urma unei practici spirituale îndelungate şi demonstrează în mod concret transformarea spirituală care a apărut în urma acelei practici. Esenţial este ca levitaţia, puterile paranormale în general, să nu devină niciodată un scop în sine pentru practicantul spiritual.


Veritabilul adept spiritual ştie că puterile paranormale apar firesc şi sunt doar accesorii în practica sa, iar dacă sunt folosite în scopuri egoiste, îi stopează evoluţia şi îi împiedică accesul la cunoaşterea ultimă.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=6067
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...