Membră a Parlamentului European solicită interzicerea partidelor politice care critică imigrația

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Membra a Parlamentului European solicita interzicerea partidelor politice care critica imigratia

Membra Parlamentului Europeanan, suedeza Soraya Posta cerut ca in Suedia sa fie interzise partidele politice care critica imigratia in masa.


Post, care face parte din partidul Initiativa Feminista din Suedia, se plange ca „sosirea unui numar foarte mare de migranti in timpul crizei migrantilor“, a dus la o crestere a rasismului si ca nu se face suficient „pentru a preveni atacurile rasiste si xenofobe impotriva musulmanilor si a altor minoritati.

„Suedia trebuie sa interzica organizatiile care raspandesc ura si sustin fascismul, nazismul si rasismul“, scrie Post, inainte de a spune clar ca ea se refera la Democratii din Suedia, care este cel mai mare partid anti-imigrare in masa si au o sansa sa castige in alegerile viitoare.
Partidul Democratii din Suedia, condus de Jimmie Åkesson, este numarul unu in sondaje in randul persoanelor in varsta de 18-34 ani si provoaca consternare profunda atat in establishmentul din Suedia, cat si in Uniunea Europeana.


„Daca acum exista un partid mai extremist de dreapta decat Democratii din Suedia, asta nu inseamna ca democratii suedezi nu sunt rasisti si  xenofobi“, scrie Post. „Democratii din Suedia au inca o politica continua de homofobie, nationalista, rasista si xenofoba, acest lucru nu a fost schimbat. Politicile lor nu sunt inca incluzive, inca exclud minoritatile. Normalizarea democratilor suedezi si a politicilor lor rasiste si sexiste este inacceptabila si reprezinta o amenintare majora pentru democratie si drepturile omului „.

Se pare ca pledeaza pentru un fel de putere noua a UE de a pedepsi tarile care „incalca drepturile omului” prin faptul ca nu au luat in serios crima din motive de ura, practicata de musulmani.

Post, apoi, solicita in mod ciudat ca partidele politice pe care ea le socoteste „rasiste” sa fie interzise cu totul.„[1]

Pe neomarxisti/progresisti/globalisti ii deranjeaza nationalismul. Se vede asta. Uniunea Europeana este Noua Uniune Sovietica, avand in vedere faptul ca Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, participa la dezvelirea statui lui Karl Marx. Globalizarea este versiunea a doua a comunismului.

Nationalismul inseamna protejarea valorilor nationale (cultura, istorie, religie, traditie), valori pe care globalistii vor sa le distruga pentru a putea crea o omenire fara identitate cu un guvern mondial. Asta inseamna dictatura globala. Nationalismul a atins cote uriase in Europa, fiind intr-o continua ascensiune, avand in vedere faptul ca oamenii incep sa inteleaga ce inseamna globalizarea.

SURSE

  1. https://karensmithdotblog.wordpress.com/2018/04/19/membra-a-parlamentului-european-solicita-interzicerea-partidelor-politice-care-critica-imigratia/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

SUA zombizată: Implanturile cu CIP vor avea în curând același grad de acceptare ca piercing-urile și tatuajele
Pulsul electromagnetic anti-materie este explozia de radiație electromagnetică rezultată de la o detonare nucleară și/sau o fluctuație bruscă a câmpul magnetic
Uniunea Europeana - creatia Iluminatilor pentru a instaura Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial ! Uniunea Europeana lupta impotriva Nationalismului, distruge granitele, doreste o populatie implantata cu microcipuri si doreste ca statele membre sa nu mai aiba suveranitate nationala !
Komintern: Mișcarea globalistă începută de Vladimir Lenin care conduce și azi lumea
Vaccinurile anti-Covid-19, reacțiile adverse și negaționiștii reacțiilor adverse
Soros, în spatele proiectului privind războiul informaţional împotriva Rusiei
Fluorul - elementul care calcifică glanda pineală
Uniunea Europeană dorește să interzică naționalismul! Naționalismul se află într-o ascensiune uriașă în toată Europa împotriva globaliștilor! Liderul ALDE (Alianța liberalilor și democraților) din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, doreste înființarea unui FBI european care să-i vâneze pe naționaliști pe motiv că subminează ordinea europeană!
Dictatura Verde – Planurile Comisiei Europene pentru taxarea emisiilor de carbon și dubla tranziție verde și digitală
Doi psihologi care au lucrat pentru CIA scapă de judecată după semnarea unui acord secret de despăgubire cu părțile vătămate
Germania: Povestea bancherului care a ales să-și apere țara. A renunțat la sute de mii de euro ca să spună adevărul despre multiculturalism
CIA recunoaște experimentele pentru influențarea comportamentului uman prin dispozitive electronice
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...