Membrii Anonymous au provocat proteste impotriva Noii Ordini Mondiale in aproape 500 de orase din lume ! A fost cea de-a doua editie a "Marsului celor un milion de masti" !

Distribuie!

Iata ce inseamna o adevarata uniune a oamenilor satui de minciunile sistemului masonic in care s-au nascut, traiesc si in care ar trebui sa-l duca mai departe. Nu mai merge. Planul Iluminatilor incepe sa derapeze, asta in timp ce oamenilor, la nivel mondial, incepe sa li se ridice valul care i-a tinut sedati atatea milenii. O data valul ridicat, oamenii vor intelege ce se intampla, iar asta va insemna sfarsitul Iluminatilor si a descendentilor „dragon”.

Anonymous impotriva Iluminatilor

Mai multe citez de pe site-ul de stiri Digi24.ro:


„Manifestaţii în aproape 500 de oraşe din lume, în cadrul celei de a doua ediţii a „Marşului celor un milion de măşti”. În capitala Marii Britanii au fost arestate cinci persoane pentru că au lansat focuri de artificii şi i-au agresat pe poliţişti. Iar în Hong Kong, membrii grupării Anonymous s-au alăturat protestarilor care cer un regim democratic.

Sute de oameni au ieşit pe străzi în capitala Marii Brtianii ca să participe la mitingul Anonymous. Cu feţele acoperite de celebrele măşti oamenii s-au luat la bătaie cu poliţiştii în faţa Parlamentului britanic. La eveniment au participat şi celebrităţi precum actorul Russell Brand şi creatoarea de modă, Vivienne Westwood. Manifestanţii au condamant măsurile de austeritate şi nerespectarea drepturilor omului.

„Pentru liderii lumii nu este vorba despre bani pentru că ei au suficienţi ca să trăiască, este vorba de putere şi control, sunt psihopaţi”, a spus unul dintre manifestanți.

„Sunt nemulțumit de puterile din lume, sunt nemulţumit de modul în care ne conduc. Cu puterile care sunt în lume, eu sunt nemulțumit de modul în care lumea este în curs de a alerga. Liderii noștri ne conduc spre război şi acţiuni negative”, a adăugat un protestatar.

Îmbrânceli în apropierea Casei Albe

Manifestaţiile au escaladat şi la Washington, unde sute de oameni cu măşti ce-l înfăţişează pe celebrul Guy Fawkes au mers în marş până aproape de Casa Albă. Acolo, protestatarii au reclamat corupţia, dar şi sistemul de supraveghere electronică al Statelor Unite.

Anonymous susține protestele din Hong Kong

Tineri cu măşti s-au alăturat protestarilor din Hong Kong care de mai bine de o lună cer un regim democratic în fosta colonie britanică. Noaptea trecută, violenţele între manifestanţi şi forţele de ordine au reizbucnit pentru prima dată în ultimele două săptămâni. Tensiunile au apărut în momentul în care jandarmii au încercat să scoată cu forţa un tânăr din mulţime. Membrii grupării Anonymous şi-au intitulat protestul „Marşul celor un milion de măşti”, în amintirea lui Guy Fawkes – insurgentul care în 1605 a încercat să arunce în aer clădirea Parlamentului din Londra.”[1]

Anonymous, joaca un rol clar si precis in toata aceasta trezire a constiintei la nivel global, chiar daca Iluminatii incearca prin tot felul de metode oprirea acestei treziri. Metodele sunt foarte diversificate: fluor in pasta de dinti si in apa, impreuna cu clor, apoi hrana suprachimicalizata, pulverizare de substante chimice in atmosfera, atacuri psihotronice s.a.m.d., dar observam ca acestea nu prea isi mai fac efectul asa ca, astazi o parte, maine altii, poimaine si altii si tot asa, pana cand oamenii ii vor da jos. Iluminatii au deja pregatita armata lor: Statul Militienesc care trebuie sa inabuseasca revoltele, dar si Armata Globala NATO ! Orice ar incerca acestia, din punct de vedere numeric, tot noi suntem mai multi decati ei.

SURSE


1. http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/International/Proteste+Anonymous+in+lume+Mars+violente+Londra

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...