Mercurul din vaccinuri poate să fie de 50 de ori mai toxic pentru creier decât mercurul din pește

by “(Natural News)  Dezbaterea privind vaccinurile continuă de decenii, cu puncte tari de vedere de ambele părți. Comisia inființată de președintele Trump pentru a evalua știința vaccinurilor, în legătură cu declarațiile lui Robert De Niro și Robert Kennedy Jr., care au oferit 100,000 de dolari oricui poate dovedi siguranța mercurului […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“(Natural News)  Dezbaterea privind vaccinurile continuă de decenii, cu puncte tari de vedere de ambele părți. Comisia inființată de președintele Trump pentru a evalua știința vaccinurilor, în legătură cu declarațiile lui Robert De Niro și Robert Kennedy Jr., care au oferit 100,000 de dolari oricui poate dovedi siguranța mercurului (ca thimerosal) în vaccinuri,  a adus în lumina reflectoarelor încă o dată această problemă.

Faptul că mercurul este o otravă puternică care împiedică neurodezvoltarea nu mai este de mult sub discuții; oamenii de știință au căzut toți de acord cu asta. De fapt, deși mercurul a fost folosit in vaccinuri de zeci de ani, doar de la mijlocul anilor 1990, a fost eliminat din cele mai multe vaccinuri, după ce oamenii de știință au recunoscut că expunerea chiar la cantități mici de mercur organic ar putea duce la vătămări grave la fetuși și copii mici. De asemenea, cam prin jurul acestei perioade, vocile părinților ai căror copii au fost afectați de aceste vaccinuri au început într-adevăr să fie auzite. (Aflați mai multe despre ceea ce îi îngrijorează pe acești părinți pe Vaccines.news.)


Cu toate acestea, industria vaccinurilor și purtătorul său de cuvânt, CDC, continuă să afirme că a fost dovedit științific că „proporția infimă” de mercur din vaccinuri, sub formă de thimerosal (etilmercur) nu poate dăuna .

Argumentul lor este că, în timp ce mercurul care se găsește în pește (metilmercur) este foarte periculos, mercurul din thimerosal (etilmercur) este cu totul diferit, și poate fi introdus în copiii voștri de mai multe ori, în condiții de siguranță .


Un studiu din 2013 al oamenilor de știință de la Facultatea de Științe Medicale, Universitatea din Brazilia, publicat în Journal of Applied Toxicology, a investigat toxicitatea etilmercurului în comparație cu metilmercurul. Cu toate că ei au afirmat că mai multe cercetări sunt necesare la acest subiect, concluziile lor sunt totuși foarte interesante. (Fiți la curent cu cele mai recente cercetări privind mercurul în vaccinuri la Thimerosal.news)

Ei au observat că, deși metilmercurul este considerat periculos în cantități  mici, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) aprobă doze mici de thimerosal în mai multe vaccinuri administrate repetitiv în timpul sarcinii și copilăriei. Ținând cont de acestea, au comparat toxicitatea și potențialele efecte negative atât ale etHg (etilmercur) cât și meHg (metilmercur).

Studiul lor abstract afirmă:

„Studiile in vitro comparând etHg (etilmercur) cu meHg (metilmercur) demonstrează rezultate echivalente măsurate pentru celule cardiovasculare, neuronale, și cele ale sistemului imunitar.”

Și apoi devine foarte interesant  pentru că, spun ei, deoarece cele două tipuri de mercur au profiluri de toxicitate diferite, testarea în vitro a indicat faptul că:

„În scenarii reale de viață, o expunere simultană atât la etHg cât și la meHg ar putea avea ca rezultat efecte neurotoxice sporite la mamiferele în curs de dezvoltare.”

Așadar, nu numai că ambele tipuri de mercur sunt la fel de dăunătoare, dar expunerea la ambele ar combina efectele acestora. Asta înseamnă, de exemplu, că expunerea la etilmercur într-un vaccin, combinat cu expunerea la metilmercur într-un sandwich cu ton, ar avea un rezultat chiar mai dăunător.

Lisa Sykes, scriind  pentru Trace Amounts, ridică unele probleme suplimentare cu privire la prezența mercurului în vaccinuri. Ea observă că ori cât de rău ar fi consumul de mercur din pește, acesta trece prin sistemul digestiv al organismului, ceea ce înseamnă că în final se absoarbe mult mai puțin. Pe de altă parte, mercurul din vaccinuri este injectat direct in organism, care intră în fluxul sanguin, iar de acolo trece direct în țesut. Corpul este lăsat fără apărare împotriva acestui atac direct.

Bebelușii în pântecele mamelor sunt și mai vulnerabili, din moment ce mercurul trece bariera placentară direct la făt. Prin urmare, copilul este expus la cantități enorme de mercur într-un moment de dezvoltare neurologică critică.

Sykes, de asemenea, subliniază faptul că vaccinurile nefolosite care conțin thimerosal sunt considerate deșeuri periculoase și trebuie, prin lege să fie eliminate în butoaie din oțel. Nici o astfel de prevedere nu se aplică peștelui, chiar și peștele cu un conținut ridicat de mercur. Numai asta indică în mod clar faptul că mercurul din vaccinuri nu este deloc inofensiv.

Și cât de mult mercur este în vaccinuri? Industria de vaccin face referire întotdeauna la cantități infime, „urme”, făcând ca o dezbatere despre asta să pară banală. Realitatea, cu toate acestea, așa cum raportează TruthWiki, este că, în timp ce peștele sau ton-ul conține doar aproximativ 250 până la 500 părți per miliard (ppb) de mercur, doar un singur vaccin antigripal contine 51.000 ppb.

Simplul fapt că industria de vaccinuri și CDC insistă să spună că aceste vaccinuri nu prezintă nici un pericol , în ciuda dovezilor științifice  contrare, este un indiciu clar că ambele sunt implicate într-un sistem de acoperire masiv. Faptul este că vaccinurile sunt o industrie de 30 de miliarde de dolari anual, iar cei care beneficiază de pe urma ei vor face tot posibilul pentru a-și proteja propriile interese.

Surse:

EcoWatch.com

WorldMercuryProject.org

NCBI.NLM.NIH.gov

TraceAmounts.com

TruthWiki.org

traducere pentru OrtodoxInfo de Răzvan“[1]

SURSE

  1. http://ortodoxinfo.ro/2017/04/01/mercurul-din-vaccinuri-poate-sa-fie-de-50-de-ori-mai-toxic-pentru-creier-decat-mercurul-din-peste/
  2. Foto: naturalnews.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Medicina occidentala este medicina lui Rockefeller
Comisarul European pentru Sănătate, Vytenis Andriukaitis, îi insultă pe cei care se opun vaccinării: "Rușine anti-vaccinistilor! Decesul fiecarui copil care a murit în Europa de rujeolă cade în responsabilitatea celor care răspândesc astfel de minciuni în media"
Franța a extins lista de vaccinuri obligatorii pentru copiii sub doi ani - de la 3 la 11
După ce a oprit vaccinarea obligatorie, Guvernul naționalist al Italiei demite întreaga conducere a Consiliului de Sănătate. Globaliștii vor vaccinarea obligatorie
Dr. Stefan Lanka – Efectele injectării de hidroxid de aluminiu
Becurile "ecologice" cu mercur sunt extrem de periculoase pentru sanatatea oamenilor din cauza radiatiilor UV ! Acestea sunt impuse cu viclenie de catre UE !
Recipientele pentru depozitarea alimentelor si a apei contin substanta toxica Bisfenol A care provoaca cancer! Sticlele de plastic unde se imbuteliaza apa provoaca cancer! Produsele alimentare sint depozitate in recipiente alcatuite din aceasta substanta toxica!
Jurnalul Medical "The Lancet": Fluorul a fost clasificat oficial ca neurotoxină
Fundația Bill Gates - 30.000 de fete indiene au fost folosite pe post de cobai pentru testarea unui vaccin anti-cancer
Un tată face o radiografie lucidă a genocidului împotriva românilor: "Indivizi cu mentalitate de asasini conduc sistemul sanitar"
Postul de televiziune CBS dezvăluie o anchetă a congresului american: Vaccinurile produc autism
Ministrul bulgar al Sănătății pus sub acuzare într-un dosar privind un contract cu Turcia pentru vaccinuri interzise în UE!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro