Mergând în Zona 51 este ca şi cum ai merge într-o altă lume

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Zona 51

Din tot ceea ce am văzut în Zona 51, 95% rămâne ascuns publicului. Mergând în Zona 51 este ca şi cum ai merge într-o altă lume. Guvernanţilor, ca şi membrilor „guvernului secret” le este foarte teamă ca alte ţări sau grupări să nu obţină această informaţie.


Ei gândesc astfel: „Dacă recunoaştem că Pământul este gol, centrul său fiind locuit de fiinţe inteligente, aceasta va crea conflicte şi teamă.” Această teamă este produsă de companiile private care urmăresc să obţină controlul şi îşi promovează propriile nevoi şi interese personale prin intermediul Zonei 51.

Am părăsit Forţele Aeriene din cauza felului autoritar în care se comportau acei oameni obsedaţi să deţină controlul, care încercau să îmi blocheze capacitatea de a gândi şi de a acţiona într-o manieră creativă. Ei consideră că ne vom supune în mod automat şi că e de la sine înţeles că vom accepta ordinul lor de a nu divulga asemenea informaţii.


Datorită dorinţei mele sincere de a împărtăşi aceste informaţii şi de a le oferi în totalitate publicului, am fost privat de pensia la care aş fi avut dreptul în urma serviciului desfăşurat în cadrul armatei precum şi de toate celelalte beneficii şi drepturi, cum ar fi utilizarea magazinelor de alimente destinate doar personalului din armată, servicii medicale şi de stomatologie gratuite.

Experimentele de inginerie genetică ce au loc în Zona 51 folosesc generaţia noastră tânără. Nivelul 16 al Zonei 51 este destinat ingineriei genetice, unde copiii noştri sunt folosiţi în experimente care vizează longevitatea şi puterea minţii. În spatele acestora se află aşa-zisul „guvern secret”. Civili ai acestui guvern secret deţin controlul asupra a mai multe sectoare din Zona 51.

Există o reţea de tuneluri subterane care se întind până în Europa, America de Sud şi mai multe continente. Acestea sunt folosite în secret de guvernele marilor puteri ale lumii pentru satisfacerea propriilor lor interese obscure.

Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să fie alături de voi!

Col. Billie Faye Woodard”

Sursa: https://yogaesoteric.net/calatoria-extraordinara-a-colonelului-american-us-air-force-billie-faye-woodard-in-misterioasa-lume-din-centrul-pamantului-agharta/

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Comoara de un trilion de dolari descoperită în Afganistan
Prințul Philip al Marii Britanii: "Dacă m-aș reîncarna, aș dori să revin pe pământ ca un virus ucigaș care să reducă populația umană"
Industria de divertisment asaltează ființele umane cu influențe malefice prin toate mijloacele de care dispune
Agenţi guvernamentali ai SUA au fost implicaţi în aproape toate intrigile teroriste majore
Aderarea la Euro a fost catastrofală pentru Italia și Franța
Naționalismul este în ascensiune în Franța. Globaliștii pierd puterea
Phil Schneider, asasinat în 1996 de către serviciile secrete, spunea că ştie 131 de baze militare subterane construite pentru planurile Noii Ordini Mondiale
Comisia Europeană avertizează Polonia, Ungaria şi Cehia: Plătiţi dacă nu primiţi migranţi! Uniunea Europeană este Noua Uniune Sovietică!
Americanii au creat un robot-politist care sa patruleze si sa monitorizeze strazile din America! Statul politienesc in America a ajuns deja la apogeu, lumea fiind supravegheata si controlata prin tehnologie, incalcandu-li-se dreptul la intimitate! Zbigniew Brzeziński, seful Comisiei Trilaterale vorbea inca din 1970 despre "Epoca Tehnotronica", cand toti oamenii vor fi controlati si supravegheati!
Vladimir Putin îl susține pe Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, și a condamnat imixtiunile din exterior care au provocat criza politică. SUA au orchestrat lovitura de stat din Venezuela, pentru a le aduce "democrația liberală"
Manuscrisul Voynich: Misterul cărții pe care nimeni nu o poate citi
"Oamenii de știință", plătiți de Iluminați, susțin că nu există Chemtrails și că dârele lăsate de avioane sunt "normale"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...