Mesaj pentru pro-vacciniști

by “Mesaj pentru pro-vaccinisti Pentru cei care blamati parintii care refuza vaccinarea copiilor lor.   Ati citit vreodata un prospect INTEGRAL al unui vaccin? Stiti macar unde gasiti prospectele alea? Stiti cate pagini are prospectul din cutie si cate pagini are prospectul integral? Ati citit cate reactii adverse pot avea […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Mesaj pentru pro-vaccinisti

Pentru cei care blamati parintii care refuza vaccinarea copiilor lor.
 
Ati citit vreodata un prospect INTEGRAL al unui vaccin?
Stiti macar unde gasiti prospectele alea?
Stiti cate pagini are prospectul din cutie si cate pagini are prospectul integral?
Ati citit cate reactii adverse pot avea vaccinurile?
Ati citit ca sunt foarte frecvente? Cred ca nu, dar hai sa avem gura mare fara sa ne documentam!
 
Inca ceva: vrem sa ne spuneti daca sunteti la zi cu vaccinurile recomandate pentru adulti.
 
Asa cum copiii nevaccinati sunt considerati vectori de transmisie a bolilor pentru copiii vaccinati, la fel trebuie considerati si adultii care nu au facute rapelurile la zi.
 
Vaccinurile recomandate pentru adulti (care vor deveni obligatorii daca legea se va vota in forma propusa) sunt urmatoarele:
Vaccinul / 16-64 de ani / peste 65 de ani
Gripal / anual / anual
Hepatita A / 2 doze la interval de 6 luni / 2 doze la interval de 6 luni
Hepatita B / 3 doze (0, 1 si 6 luni) / 3 doze (0,1 si 6 luni)
Schema mixta (0-1-6 luni) (0-2-6 luni) / 0 – Twinrix (A+B), La 1 luna – Engerix B, La 6 luni – Twinrix (A + B) / 0 – Twinrix (A+B), La 1 luna – Engerix B, La 6 luni – Twinrix (A + B)
Pneumococic / 1 doza / 1 doza la 5 ani
Varicela / 1 doza / 1 doza
HPV / 3 doze (0, 1 si 6 luni pana la varsta de 45 de ani) / –
dT / Vaccinare la interval de 10 ani. Pentru gravide: revaccinarea la fiecare sarcina. / –
Meningococic (Meningo A+C) / 1 doza / 1 doza.
 
Sa ne anuntati si pe noi cand veti fi “la zi” cu vaccinurile. Asteptam si 2-3 ani reactiile adverse. Atunci sa vedem daca mai judecati atat pe altii care aleg sa nu isi vaccineze copiii.
Sanatatea nu vine din seringa, nu vine din vaccinuri si medicamente, ci din contra, de acolo vin o gramada de reactii adverse si implicit boli care pot tine toata viata.
Sanatatea vine dintr-un stil de viata sanatos: igiena, odihna, alimentatie sanatoasa, fara produse procesate, miscare, aer curat.
 
Dupa ce cititi prospectele, luati si cititi statistica asta:
 
Apoi sa lamurim un lucru: vaccinare NU este obligatorie si nici nu va fi. Vaccinarea este un act medical ce implica riscuri enorme (chiar si deces). Doar parintii pot hotari daca sa isi vaccineze copiii sau nu.
 
 
Sunt atat de multe informatii, marturii ale parintilor cu copii vatamati de vaccinuri, studii, documentare realizate de catre medici imunologi incat trebuie sa fii 1000% ignorant incat sa nu vrei sa cauti sa citesti.
 
O lista scurta cu resurse de informare, inclusiv studii: http://anti-vaccinuri.blogspot.ro/2017/07/resurse-pentru-documentare-despre.html
 
Pentru cei care vor sa afle mai multe despre proiectul de lege al vaccinarii, va invit sa cititi aici: http://anti-vaccinuri.blogspot.ro/2017/09/foarte-important-proiectul-legii.html“[1]

SURSE


  1. http://anti-vaccinuri.blogspot.ro/2017/09/mesaj-pentru-pro-vaccinisti.html
  2. Foto: naturalnews.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Vaccinurile şi diabetul zaharat de tip I
Vaccinarea nu este obligatorie în România
Legea vaccinării pe înțelesul tuturor – Cap II – Regimul juridic al vaccinării
Globaliștii USR-#Rezist au inițiat un proiect de lege împotriva medicamentelor homeopate prin care vor ca astfel medicamentele homeopatice să fie inscripţionate cu mesajul: "Acest produs nu are efecte asupra sănătății"
Legea vaccinării obligatorii: Cum ni se impune obligativitatea
Ministerul Justiției: Proiectul legii vaccinării obligatorii prezintă riscuri de neconstituționalitate
APADOR-CH nu și-a asumat public amendamentul ce îi trimite la închisoare pe părinții care nu-și vaccinează copiii. „Dreptul la libertate, dreptul la viață sunt chestiuni care, dacă e necesar într-o societate democratică, pot fi restrânse”
Doctorul Neurochirurg Ștefan Mindea, medicul care a făcut istorie la Universitatea Stanford din SUA, este împotriva obligativității vaccinării: Avem o datorie față de neamul nostru
Raed Arafat, mesaj pro-vaccinare: Vă rog și vă îndemn să vă documentați bine înainte de a condamna copilul dumneavoastră și alți copii cu el la moarte sau la mutilare pe viață! Raed Arafat, te asigurăm că suntem foarte bine documentați atunci când ne opunem vaccinării!
Proiectul Legii vaccinării: Părinții sunt obligați să se prezinte la medic, chiar dacă refuză vaccinarea! La înscrierea în unitățile de învățământ va fi solicitată o adeverință care să ateste efectuarea vaccinurilor
Președintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, susține legea vaccinării obligatorii
Dr. Pavel Chirilă, mesaj către senatori: Dacă într-o zi Directiva Europeană va trimite jandarmii înarmați cu seringi ca să vaccineze adulții, vă rog respectuos să faceți un pas în față, fericiți că ați fost obligați să vă vaccinați
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro