Mesajul extremist al unui lord englez, marxist, pro-UE: „Marea Britanie are nevoie de imigranți pentru că britanicii sunt al naibii de proști”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Un lord englez pro-european, membru al Camerei Lorzilor, a declarat ca Marea Britanie are nevoie de imigranti pentru ca britanicii nativi sunt „al naibii de prosti”. Comentariul a starnit reactii de indignare din partea euroscepticilor si a presei de extrema dreapta.

„Noi, britanicii nativi, suntem al naibii de prosti incat avem nevoie de o infuzie cu oameni inteligenti, tineri din afara, care sa vina si sa ne trezeasca din cand in cand”, a spus lordul Keer, citat de The Independent.

Co-autor al faimosului Articol 50 care permite iesirea unei tari din UE, lordul Kerr spune ca aceia care au condus campania pentru Brexit au castigat numai datorita inteligentei cu care au manipulat tendintele xenofobe si rasiste.


„Din punctul meu de vedere, imigratia este cea care face aceasta tara sa mearga”, a mai adaugat el la un eveniment organizat de Institutul pentru Guvernare.

In replica la afirmatiile sale, deputatul eurosceptic Peter Lilley a parasit sala si a declarat ca intentioneaza sa il dea pe mana politiei pe lordul Kerr, pentru incitare la ura si acuzatii rasiste la adresa poporul britanic.


Mai mult, intr-o declaratie data pentru Mail Online, Lilley l-a acuzat pe lordul Kerr de „prostie profunda”.

La randul sau, cunoscutul prezentantor radio Nick Ferrari de la postul LBC, acuzat si el in trecut pentru comentarii rasiste, a declarat pe post: „Ar trebui sa realizezi, lord Kerr, ca salariul tau, pensia de care in curand imi imaginez ca vei beneficia, celelalte favoruri, poate si cheltuielile cu educatia copiilor tai, daca ai avut, ghici cine a platit toate astea?”.

„Prostii de britanici nativi, din taxele lor”, a raspuns ironic comentatorul.

Un document intern arata ca Guvernul de la Londra nu are nici plan, nici strategie, scrie presa britanica.”[1]

lord-kerr

Acesta este limbajul „tolerantilor” marxisti, internationalisti, anarhisti, multiculturalisti, fabianisti. Daca cineva ar fi zis ca „membrii unei anumite minoritati sunt al naibii de prosti”, toata propaganda s-ar fi isterizat, insa, in acest caz, afirmatiile acestui om fac parte din „corectitudinea politica” si anume „Discriminarea Pozitiva”.

Sintagma „Discriminare Pozitiva” este o idee de sorginte marxista, care da dreptul legal minoritatilor sa insulte o majoritate. In realitate, „Discriminarea Pozitiva” este tot discriminare.

SURSE

  1. http://www.ziare.com/europa/marea-britanie/mesajul-unui-lord-uk-are-nevoie-de-imigranti-pentru-ca-britanicii-sunt-al-naibii-de-prosti-1443866
  2. Foto: uk.businessinsider.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...