Mesajul extremist al unui lord englez, marxist, pro-UE: „Marea Britanie are nevoie de imigranți pentru că britanicii sunt al naibii de proști”

Distribuie!

„Un lord englez pro-european, membru al Camerei Lorzilor, a declarat ca Marea Britanie are nevoie de imigranti pentru ca britanicii nativi sunt „al naibii de prosti”. Comentariul a starnit reactii de indignare din partea euroscepticilor si a presei de extrema dreapta.

„Noi, britanicii nativi, suntem al naibii de prosti incat avem nevoie de o infuzie cu oameni inteligenti, tineri din afara, care sa vina si sa ne trezeasca din cand in cand”, a spus lordul Keer, citat de The Independent.

Co-autor al faimosului Articol 50 care permite iesirea unei tari din UE, lordul Kerr spune ca aceia care au condus campania pentru Brexit au castigat numai datorita inteligentei cu care au manipulat tendintele xenofobe si rasiste.


„Din punctul meu de vedere, imigratia este cea care face aceasta tara sa mearga”, a mai adaugat el la un eveniment organizat de Institutul pentru Guvernare.

In replica la afirmatiile sale, deputatul eurosceptic Peter Lilley a parasit sala si a declarat ca intentioneaza sa il dea pe mana politiei pe lordul Kerr, pentru incitare la ura si acuzatii rasiste la adresa poporul britanic.


Mai mult, intr-o declaratie data pentru Mail Online, Lilley l-a acuzat pe lordul Kerr de „prostie profunda”.

La randul sau, cunoscutul prezentantor radio Nick Ferrari de la postul LBC, acuzat si el in trecut pentru comentarii rasiste, a declarat pe post: „Ar trebui sa realizezi, lord Kerr, ca salariul tau, pensia de care in curand imi imaginez ca vei beneficia, celelalte favoruri, poate si cheltuielile cu educatia copiilor tai, daca ai avut, ghici cine a platit toate astea?”.

„Prostii de britanici nativi, din taxele lor”, a raspuns ironic comentatorul.

Un document intern arata ca Guvernul de la Londra nu are nici plan, nici strategie, scrie presa britanica.”[1]

lord-kerr

Acesta este limbajul „tolerantilor” marxisti, internationalisti, anarhisti, multiculturalisti, fabianisti. Daca cineva ar fi zis ca „membrii unei anumite minoritati sunt al naibii de prosti”, toata propaganda s-ar fi isterizat, insa, in acest caz, afirmatiile acestui om fac parte din „corectitudinea politica” si anume „Discriminarea Pozitiva”.

Sintagma „Discriminare Pozitiva” este o idee de sorginte marxista, care da dreptul legal minoritatilor sa insulte o majoritate. In realitate, „Discriminarea Pozitiva” este tot discriminare.

SURSE

  1. http://www.ziare.com/europa/marea-britanie/mesajul-unui-lord-uk-are-nevoie-de-imigranti-pentru-ca-britanicii-sunt-al-naibii-de-prosti-1443866
  2. Foto: uk.businessinsider.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Piramida bogăției: Jumătate din averea lumii e controlată de 1% din populația globală
Globaliștii SUA-UE-Soros finanțează organizații de extremă stânga (#Rezist, Antifa și altele) pentru a răsturna guvernele legitime din Europa
Antisemitismul - o afacere a evreilor sioniști! Majoritatea evreilor nu sunt semiți, ci khazari!
De-dolarizarea și revenirea la standardele în aur
Documente declasificate: SUA au vrut să atace Coreea de Nord încă în 1994
Comitetul celor 300 și Noua Ordine Mondială
Trump acuză rețelele de socializare ce cenzură: Reduc la tăcere milioane de oameni
Diferența dintre "Vestele Galbene" din Franța și #Rezist din România: Vestele Galbene protestează împotriva globaliștilor, iar #Rezistenții îi susțin pe globaliști
O altă persoană care a făcut dezvăluiri cu privire la locaţia ultrasecretă S4 a Zonei 51 (la nord de Las Vegas, Nevada) este doctorul în microbiologie Dan Burisch. El afirmă că, în special, această elită francmasonică ce conduce la ora actuală întreaga lume nu doreşte ca faptele să fie dezvăluite deoarece, în viziunea lor, dacă tehnologiile avansate pe care ei le păstrează secrete şi le folosesc numai în rău ar ajunge la îndemâna tuturor, ei şi‑ar pierde în scurt timp după aceea puterea
Ce se ascunde în spatele manifestului globalist promovat de Organizația Naţiunilor Unite sub denumirea de Agenda 21
Războiul din Somalia (1993)
1950-1966: precursorul microcipului. Dr. Jose Delgado, neurochirurg şi profesor la Yale, împreună cu Dr. Vernon Mark, Dr. Frank Ervin şi Dr. William Sweet, inventează un electrod implantabil în creierul pacienţilor, sistem prin care demonstrează public şi repetat că operatorul poate controla milimetric toate acţiunile motrice, de percepţie şi reacţie a subiectului uman

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...