Mesajul lui Maduro către americani: „Cei care conduc imperiul Statelor Unite vor să pună mâna pe petrolul nostru”

Distribuie!by ” „Sunt Nicola Maduro, președintele constituțional al Republicii Bolivariene Venezuela. Vreau să transmit un mesaj poporului Statelor Unite pentru a-l alerta asupra campaniei mediatice, comunicaționale și psihologice care are loc în media internațională și în special în cea din Statele Unite, o campanie pregătită pentru a justifica o lovitură […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Sunt Nicola Maduro, președintele constituțional al Republicii Bolivariene Venezuela.


Vreau să transmit un mesaj poporului Statelor Unite pentru a-l alerta asupra campaniei mediatice, comunicaționale și psihologice care are loc în media internațională și în special în cea din Statele Unite, o campanie pregătită pentru a justifica o lovitură de stat în Venezuela.

Se desfășoară o campanie brutală, cu imagini trucate, cu imagini montate, cu știri false. Nu credeți nimic din ce se spune la televiziuni. V-o spun din inimă. Cum nu pot inventa că Venezuela și Maduro dețin arme de distrugere în masă, pentru a interveni, inventează în fiecare zi alte imagini, alte știri false pentru a justifica o agresiune împotriva țării noastre.


Vă chem să respectați adevărul. Nu permiteți un Vietnam în America Latină. Dăcă Statele Unite vor interveni vor avea un Vietnam. Nu permiteți violența. Suntem un popor pașnic.

Venezuela are o democrație solidă, un popor care merită respect.

Țara noastră are certificată cea mai mare rezervă de petrol din lume. Asupra sa au căzut ochii celor care conduc imperiul Statelor Unite, vor să pună mâna pe petrolul nostru. Așa cum au făcut în Irak, cum au făcut în Libia. Nu, petrolul nostru ne aparține nouă! Avem certificate cele mai mari rezerve de aur din lume. Avem certificată cea de-a patra rezervă de gaze naturale din lume. Suntem o țară cu mari resurse naturale și energetice. Acesta este adevărul și asta explică atacurile constante împotriva Venezuelei.

Nu îi permiteți lui Donald Trump și grupului de extremiști de lângă el să-și impună minciunile și lovitura de stat împotriva Venezuelei.

Cer doar respect pentru Venezuela și am nevoie de ajutorul vostru pentru a evita un război precum cel din Vietnem, mai ales aici, în America. Cer pace”

Mesaj publicat pe pagina de socializare aparținând lui Nicolas Maduro pe 30 ianuarie 2019:”[1]

Video

SURSE

  1. http://anonimus.ro/2019/02/mesajul-lui-maduro-catre-americanii-cei-care-conduc-imperiul-statelor-unite-vor-sa-puna-mana-pe-petrolul-nostru
  2. Foto: anonimus.ro
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Forțele armate americane și CIA - serviciul de informații externe al SUA - au comis crime de război în Afganistan, în 2003-2004, în special tortură și tratamente inumane
Agent special al Mossad în ISIS
Dr. Sucharit Bhakdi (Germania): Măsurile guvernului împotriva Covid-19 sunt grotești, absurde și foarte periculoase. Toate aceste măsuri conduc la autodistrugere și sinucidere colectivă pe baza a nimic altceva decât a unei fantome
Ultimele caracteristici ale dispozitivelor? Ele vă pot spiona aproape în permanență fiecare mişcare!
1950: Prin cercetarea implicaţiilor psihologice în scopul controlului de informaţii sau controlului social, CIA desfăşoară ample şi susţinute programe de dezvoltare a cercetării comportamentului uman şi în special a controlului minţii, toate fiind motivate de faptul că şi ruşii, chinezii sau coreenii folosesc programe similare
Al Treilea Reich a ajuns în Centrul Pământului
Statul politienesc din China comunista se lupta cu protestatarii care vor dezmembrarea comunismului ! China comunista este un model perfect pentru Noua Ordine Mondiala, asa cum afirma bancherul evreu David Rockefeller in 1973 !
Germania aprobă eventuale sancţiuni din partea UE împotriva Poloniei
Analist polonez compară proiectul UE cu revoluția bolșevică a lui Lenin
Iluminații sunt un grup ultrasecret care practică ştiinţele oculte; acest grup s-a structurat cu mii de ani în urmă
Chemtrails – acum „se şpreiază” moartea şi în România
Alianța neomarxiștilor/progresiștilor cu jihadiștii pentru distrugerea națiunilor
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.