Mesajul lui Scarlat Demetrescu după moarte: “Noi, spiritele, existăm, cugetăm și vă influențăm”

Distribuie!

„Scarlat Demetrescu a fost un scriitor roman care a fost preocupat de lumea spiritualitatii. Unii spun ca el ar fi trimis mesaje dincolo de mormant, dupa moartea sa. Citesc din cartea “Din tainele Vietii si ale Universului”, aparuta in anul 2000:

„Materia prima cu care se incepe orice creatie este asa de fina, incat chiar noi, duhurile, care vedem fluidele din jurul nostru, de aici din jurul Pamantului, nu o vedem si nu o simtim. Se petrec si in jurul nostru fenomene a caror cauza nu o stim.


De ele aflam mai apoi ca au fost produse din materia supereterica sau din ultrafluidul pe care nu-l putem vedea. Ii cunoastem efectele, dar nu-i cunoastem modalitatile de actionare, deci cauzele care dau nastere la aceste fenomene.

Desi nu vedem aceasta materie, nu putem zice ca voi, ca nu exista. Cum sa nu existe, cand vedem efectele ei?… „Nimic” al vostru nu exista la noi. Cuvantul acesta este pamantean, sau cel mult al duhurilor inferioare.


Nimic absolut nu exista nicaieri in Univers si in infinit. Pretutindeni este ceva… La randul lui, omul cult, fiindca nu ne poate vedea, spune ca noi nu existam. Si cu toate acestea, noi existam, cugetam si va influentam prin prezenta si gandirea noastra.

Scarlat Demetrescu - Din tainele vietii si ale Universului

Ce fericit e omul care poate sa auda glasul nostru! Ce fericiti sunt acei care ne vad ca avem o forma, o micuta sfera ganditoare, si cat de deplin convinsi sunt atunci cand ne vad ca luam o forma analoga corpului carnal pe care l-am avut odata!”[1]

SURSE

  1. http://www.almeea.ro/mesajul-lui-scarlat-demetrescu-dupa-moarte-noi-spiritele-existam-cugetam-si-va-influentam/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...