Metode simple de purificare şi energizare a apei

Distribuie!

„Pe o planetă acoperită în proporţie de 70% de apă, viaţa şi sănătatea noastră sunt dependente de apă. Dar dacă apa deţine cheia sănătăţii noastre, şi noi suntem la rândul nostru deţinătorii cheii sănătăţii apei…

Noi suntem, în cea mai mare parte, alcătuiţi din apă. Ea dirijează toate schimburile fizice şi chimice din corpul nostru. Un nou născut este format din aproximativ 97% apă, un adult sănătos din 75% şi, cu cât îmbătrânim mai mult, începem să ne deshidratăm în mod proporţional, până când ajungem la aproximativ 65% apă.


Trupul nostru este o masă de trilioane de celule umplute cu lichid. Echilibrul acestui lichid este cheia sănătăţii noastre. O persoană poate să trăiască câteva săptămâni fără a mânca nimic, însă fără apă se deshidratează şi moare în câteva zile.

Dacă nu bem îndeajuns de multă apă, datorită deshidratării suntem predispuşi la o serie de boli degenerative. În mod normal, ar trebui să bem cam 2 litri de apă naturală, pură, zilnic. Puţini dintre noi au însă acces la o apă pe deplin sănătoasă, nepoluată.


Pentru cei care sunt nevoiţi să consume în mod curent apă de la robinet, fără posibilitatea de a o filtra şi structura prin metodele sofisticate ale tehnologiei actuale, oferim câteva metode absolut gratuite de a o purifica, foarte uşor de aplicat de către fiecare. Aceste metode îşi găsesc explicaţia eficienţei lor în cercetările dr. Emoto, care au demonstrat capacitatea de memorare a apei şi de influenţă a noastră asupra ei.

– când beţi apă de la robinet, umpleţi o cană şi apoi aşteptaţi 5-7 minute, până când se evaporă o parte din clor, apoi adăugaţi suc proaspăt de lămâie (în proporţie de 5-7 linguriţe la un litru de apă), pentru combaterea efectelor nocive ale clorului;
– plasaţi apa într-o piramidă construită la scară după dimensiunile piramidei lui Kheops;
– creaţi prin rotire timp de 3-5 minute vortexuri în sens antiorar (yang) în apă înainte de a o consuma;
– direcţionaţi energia tainică a cristalelor în apă sau captaţi energie benefică în apă cu ajutorul culorilor ;
– plasaţi în apă un mic obiect din argint;
– puteţi adăuga busuioc apei pe care o beţi, dar nu lăsaţi planta mai mult de 24 de ore în apă.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=2455
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...