Metroul din Londra renunță la expresia “doamnelor și domnilor”, de dragul genului neutru

Distribuie!by “Metroul din Londra renunta la expresia “doamnelor si domnilor”, de dragul genului neutru Expresia “doamnelor si domnilor” va fi scoasa din anunturile transmise la metroul londonez si va fi inlocuita cu un mesaj care sa se adreseze si genului neutru. Astfel, personalului i s-a spus sa foloseasca expresii precum […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Metroul din Londra renunta la expresia “doamnelor si domnilor”, de dragul genului neutru

Expresia “doamnelor si domnilor” va fi scoasa din anunturile transmise la metroul londonez si va fi inlocuita cu un mesaj care sa se adreseze si genului neutru.

Astfel, personalului i s-a spus sa foloseasca expresii precum “Buna dimineata tuturor” pentru ca toti pasagerii sa se simta “bineveniti”, arata The Telegraph.


Se pare ca expresia “doamnelor si domnilor” este frecvent utilizata, dar este depasita.

Membrii Stonewall, reprezentanti ai comunitatii LGBT, au salutat decizia, care vine dupa o lunga campanie sustinuta si de primarul Londrei, Sadiq Khan.


Schimbarea aceasta vine dupa ce modificari similare au fost facute in unele companii, universitati sau scoli din intreaga tara.

“Vrem ca toata lumea sa se simta binevenita in reteaua de transport in comun”, a declarat Mark Evers, director de strategie al Transport for London.

 

Acesta a spus ca sistemul de transport in comun serveste un oras vibrant, divers si multicultural si ca e constient ca unii clienti se pot simti inconfortabil din cauza unor anunturi.

Recent, pentru London Pride, scarile rulante de la metroul din Londra au fost colorate in nuantele curcubeului.”[1]

Din acest motiv, nationalistii se opun parteneriatului civil, casatoriilor gay si adoptiilor de copii de catre LGBT-isti. Trebuie sa protejam valorile nationale, caci valorile nationale sunt supuse unui asalt venit din partea globalistilor/neomarxistilor/progresistilor/multiculturalistilor. Ce se intampla in “lumea libera si civilizata” este dovada lipsei de interes a majoritatii oamenilor, care au acceptat propaganda LGBT.

SURSE

  1. http://www.ziare.com/europa/marea-britanie/metroul-din-londra-renunta-la-expresia-doamnelor-si-domnilor-de-dragul-genului-neutru-1473348?utm_source=Stirileprotv.ro-Cross&utm_medium=Metroul+din+Londra+renunta+la+expresia+%22doamnelor+si+domnilor%22.+Nu+se+adresa+si+genului+neutru&utm_campaign=Interpromo
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro