Metroul din Londra renunță la expresia “doamnelor și domnilor”, de dragul genului neutru

by “Metroul din Londra renunta la expresia “doamnelor si domnilor”, de dragul genului neutru Expresia “doamnelor si domnilor” va fi scoasa din anunturile transmise la metroul londonez si va fi inlocuita cu un mesaj care sa se adreseze si genului neutru. Astfel, personalului i s-a spus sa foloseasca expresii precum […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Metroul din Londra renunta la expresia “doamnelor si domnilor”, de dragul genului neutru

Expresia “doamnelor si domnilor” va fi scoasa din anunturile transmise la metroul londonez si va fi inlocuita cu un mesaj care sa se adreseze si genului neutru.

Astfel, personalului i s-a spus sa foloseasca expresii precum “Buna dimineata tuturor” pentru ca toti pasagerii sa se simta “bineveniti”, arata The Telegraph.


Se pare ca expresia “doamnelor si domnilor” este frecvent utilizata, dar este depasita.

Membrii Stonewall, reprezentanti ai comunitatii LGBT, au salutat decizia, care vine dupa o lunga campanie sustinuta si de primarul Londrei, Sadiq Khan.


Schimbarea aceasta vine dupa ce modificari similare au fost facute in unele companii, universitati sau scoli din intreaga tara.

“Vrem ca toata lumea sa se simta binevenita in reteaua de transport in comun”, a declarat Mark Evers, director de strategie al Transport for London.

 

Acesta a spus ca sistemul de transport in comun serveste un oras vibrant, divers si multicultural si ca e constient ca unii clienti se pot simti inconfortabil din cauza unor anunturi.

Recent, pentru London Pride, scarile rulante de la metroul din Londra au fost colorate in nuantele curcubeului.”[1]

Din acest motiv, nationalistii se opun parteneriatului civil, casatoriilor gay si adoptiilor de copii de catre LGBT-isti. Trebuie sa protejam valorile nationale, caci valorile nationale sunt supuse unui asalt venit din partea globalistilor/neomarxistilor/progresistilor/multiculturalistilor. Ce se intampla in “lumea libera si civilizata” este dovada lipsei de interes a majoritatii oamenilor, care au acceptat propaganda LGBT.

SURSE

  1. http://www.ziare.com/europa/marea-britanie/metroul-din-londra-renunta-la-expresia-doamnelor-si-domnilor-de-dragul-genului-neutru-1473348?utm_source=Stirileprotv.ro-Cross&utm_medium=Metroul+din+Londra+renunta+la+expresia+%22doamnelor+si+domnilor%22.+Nu+se+adresa+si+genului+neutru&utm_campaign=Interpromo
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

„Moștenirea” lăsată de NATO: explozia cancerului și radioactivitate. Sârbii dau în judecată statele Alianței care i-au bombardat în 1999
Vladimir Putin a criticat ideile liberale și progresiste promovate de către globaliști
Coreea de Nord despre bomba cu hidrogen: "am vazut ce s-a intamplat cu Saddam Hussein si Gaddafi!"
Savantul francez Didier Raoult contrazice Organizația Mondială a Sănătății: „Nu va exista un al doilea val de îmbolnăviri cu Covid-19. Epidemia se încheie”
Wireless-ul (Wi-Fi) dauneaza grav sanatatii! Plantele nu cresc daca sint puse intr-o incapere unde exista router Wi-Fi! Frecventa unui router este de 5 GHz, dubla decat a unui cuptor cu microunde!
CIA - o istorie întunecată: Asasinate, răsturnări de guverne, experimente medicale, terorism
Operatiunile "Steag Fals": atentatele teroriste sunt orchestrate de catre Serviciile Secrete pentru a lua libertatile oamenilor!
Sun Tzu despre cum se distruge o națiune: "Taie-le rădăcinile, acoperă-le cerul, tulbură-le tradițiile, bagă-i în dezbinare, fă-i să se rușineze de ceea ce sunt! Așa nu vei avea nevoie de luptă, căci speriați de ceea ce au devenit, te vor implora pe tine să vii și să-i salvezi de ei înșiși"
Naționalismul - Rezistența împotriva Noii Ordini Mondiale
William Cooper, ofiter al Marinei Militare a SUA, a fost asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile facute despre Iluminati, Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala, OZN-uri, terorism si crima organizata, legi Big Brother si Statul Politienesc ! Bill Clinton: "William Cooper este cel mai periculos om in viata!"
Oficial american: "În afară de microfoane, există alte mijloace de supraveghere a președintelui Trump și a asociaților lui"
O activistă și feministă a identificat problema: Pansamentele medicale sunt ALBE! Sunt rasiste!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro