Metroul secret din Moscova

Distribuie!by “Zvonurile spun ca metroul din Moscova este dublat de inca un set de tuneluri, mai lungi chiar decat cele destinate transportului de persoane, construit in timpul regimului stalinist. Se presupune ca aceste tuneluri fac legatura intre cele mai importante obiective din capitala Rusiei, cum ar Kremlinul, cartierul general al […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Zvonurile spun ca metroul din Moscova este dublat de inca un set de tuneluri, mai lungi chiar decat cele destinate transportului de persoane, construit in timpul regimului stalinist.

Se presupune ca aceste tuneluri fac legatura intre cele mai importante obiective din capitala Rusiei, cum ar Kremlinul, cartierul general al serviciilor secrete ruse, aeroportul Vnukovo-2, un oras subteran si alte puncte de importanta strategica.


Existenta metroului secret nu a fost confirmata sau infirmata niciodata de serviciile secrete ruse sau de conducerea metroului public.”[1]

SURSE


  1. https://ziare.com/magazin/experiment/cele-mai-cunoscute-locuri-secrete-din-lume-galerie-foto-989318
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.