Mexic opreste vaccinarea nou-nascutilor dupa moartea a doi copii in urma vaccinari impotriva hepatitdei B, a tuberculozei si a rotavirusului ! In Romania, Ministrul Sanatatii, doreste o lege obligatorie !

Distribuie!by Isterie mare in Mexic, dupa moartea a doi copii in urma administrarii de vaccin impotriva hepatitei B, tuberculozei si rotavirusului. Si totusi, mor, dar cu toate aceste dovezi, uluitoare, pe care daca le-am pune pe masa oricarei persoane normale, a carei minte functioneaza in baza unei logici elementare, s-ar […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Isterie mare in Mexic, dupa moartea a doi copii in urma administrarii de vaccin impotriva hepatitei B, tuberculozei si rotavirusului. Si totusi, mor, dar cu toate aceste dovezi, uluitoare, pe care daca le-am pune pe masa oricarei persoane normale, a carei minte functioneaza in baza unei logici elementare, s-ar declara, realmente, socata de dezastrul pe care-l provoaca vaccinurile, nu doar pe timp indelungat, ci destul de rapid, imediat dupa administrare. Daca asta nu-i un motiv intemeiat pentru a spune STOP, atunci care mai este ?!

billgatesvaccinesbqr1

De pe Antena 3, aflam mai multe informatii:


“Autorităţile mexicane au suspendat vaccinarea nou-născuţilor şi au lansat o investigaţie de proporţii după ce doi copii au murit în urma administrării dozei medicale împotriva hepatitei B, a tuberculozei şi a rotavirusului,

Potrivit unui comunicat oficial, 23 de copii se află acum în stare stabilă, dar alţi şase rămân în stare critică.

Cauza care a provocat aceste reacţii adverse rămâne încă necunoscută.
Ca metodă preventivă, autorităţile au oprit sâmbătă administrarea vaccinului la nivel naţional, după ce vineri se observase că mai mulţi copii, din Spitalul Simojovel, au avut de suferit de pe urma acestui tratament.”[1]

Sa nu uitam nici faptul ca in noiembrie 2014, Italia, a trebuit sa retraga de pe piata vaccinul FLUAD, dupa moartea a numai putin de 11 persoane. Nici asta-i motiv de ingrijorare ?!

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/vaccinul-antigripal-fluad-a-fost-retras-de-pe-piata-din-italia-dupa-moartea-a-11-persoane.


In Australia, s-a promulgat o lege obligatorie de vaccinare a copiilor, iar de aceasta lege nu beneficiaa insa si fiica Premierului.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/legea-de-obligare-a-vaccinarii-cetatenilor-din-australia-nu-se-aplica-pe-fiica-premierului.

Instanta din Italia a decis: vaccinul produs de corporatia GlaxoSmithKline, provoaca autism si a primit despagubiri, dupa ce a dezvoltat autism in urma vaccinarii -> http://www.departamentul-zero.ro/instanta-din-italia-a-decis-vaccinul-produs-de-corporatia-glaxosmithkline-provoaca-autism.

Si nu in ultimul rand: iata ce contin toate vaccinurile -> http://www.departamentul-zero.ro/iata-ce-substante-contin-toate-vaccinurile-mercur-aluminiu-si-alte-substante-extrem-de-toxice.

SURSE

1. http://www.antena3.ro/externe/mexic-opreste-vaccinarea-nou-nascutilor-in-toata-tara-293314.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro