Mexic: „Zona tăcerii”, un loc misterios în care nimic nu funcționează

Distribuie!

„In nordul Mexicului exista un loc misterios care le da multe batai de cap specialistilor. „Zona tacerii” este denumita astfel deoarece nimic nu functioneaza aici, iar cauza este necunoscuta. Fenomenele petrecute in aceasta regiune sunt cu totul inexplicabile.

Langa El Paso, Mexic, se inregistreaza anomalii electromagnetice care au fost puse chiar pe seama interventiei extraterestrilor, scrie AOL News.


Fenomene ciudate inexplicabile

In aceasta zona desertica din nordul Mexicului, aflata langa orasul Ceballos, denumita de localnici „Zona del Silencio”, nimic nu functioneaza, nici telefonul mobil, nici alte aparate electronice.


Daca cineva merge cu un compas, acul acestuia se invarte tot timpul. Animalele sunt si ele ciudate, suferind mutatii, chiar si pietrele au forme bizare. Oamenii spun ca simt furnicaturi ciudate atunci cand se afla in acel loc. Caracterul ciudat al locului a fost identificat pentru prima oara in anii ’40 de catre un pilot mexican care a observat ca instruementele de la bordul avionului nu functionau corespunzator.

Legatura cu „Triunghiul Bermudelor”

Multi numesc zona „Triunghiul Bermudelor mexican”, caci este localizata pe aceeasi paralela cu cunoscutul loc in care au disparut numeroase avioane. Paralela uneste piramidele egiptene cu aceste doua locuri misterioase, intre ele parand sa existe o legatura bizara.

Unii sustin ca aici s-au prabusit multi meteoriti, ei fiind atrasi in „Zona tacerii” de nivelul inalt al magnetismului.”[1]

SURSE

  1. https://ziare.com/magazin/ciudat/zona-tacerii-un-loc-misterios-in-care-nimic-nu-functioneaza-video-1206355
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...