Mezhgorye – acest oraș din Rusia a fost închis permanent de către guvern și se speculează că este folosit ca o zonă de locuit pentru angajații de la Muntele Yamantau

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Mezhgorye

Acest oraș din Rusia a fost închis permanent de către guvern și se speculează că este folosit ca o zonă de locuit pentru angajații de la Muntele Yamantau. Americanii cred că muntele Yamantau este o unitate nucleară secretă sau un buncăr. Importante lucrări de excavare au fost observate de un satelit american la sfârșitul lui 1990 în timpul regimului lui Boris Elțîn, după prăbușirea Uniunii Sovietice.


Două garnizoane, Beloretsk-15 și Beloretsk-16, au fost construite în cadrul acestui proiect secret, cel mă probabil și o a treia. SUA au cerut informații în repetate rânduri guvernului rus referitor la muntele Yamantau, singurele lămuriri fiind că muntele este utilizat ca zonă minieră, zonă de depozitare a alimentelor sau un depozit de comori. Într-un final au recunoscut că ar fi un buncăr pentru liderii ruși în caz de război, dar până la urmă..cine știe?”

Sursa: https://mondonews.ro/top-10-locuri-pe-care-nu-le-poti-vizita-niciodata-galerie-foto/


Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...