Mezhgorye este un oraș închis din Rusia, fondat în 1979, despre care se crede că adăpostește oameni care lucrează în Muntele Yamantaw

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Mezhgorye este un oras inchis din Rusia, fondat in 1979, despre care se crede ca adaposteste oameni care lucreaza in Muntele Yamantaw. La o inaltime de 1.640 de metri, acest munte este cel mai inalt din sudul Uralilor, si, alaturi de Muntele Kosvinsky, este suspectat de catre SUA ca ar gazdui un mare centru nuclear si/sau un buncar. Cu ajutorul unor imagini din satelit, SUA au observat aici excavari uriase inca din anii ’90.

Deasupra centrului au fost amenajate doua garnizoane – Beloretsk-15 si Beloretsk-16, iar in urma intrebarilor adresate de SUA guvernului rus, cu privire la Muntele Yamantaw, acesta a dat mai multe raspunsuri, diferite – cum ca ar fi un santier minier, un depozit pentru comorile Rusiei, o zona de stocare de alimente sau un buncar pentru lideri, in cazul unui eventual razboi nuclear.”[1]


SURSE

  1. https://ziare.com/magazin/inedit/locuri-in-care-nu-poti-avea-acces-galerie-foto-1186152
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...