Michael Pye și Kirsten Dalley – “Civilizații dispărute și secrete ale trecutului”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Prezentare

Au existat cu adevarat Atlantida si Lemuria? Cine a construit piramidele si in ce scop? Cat de avansata era tehnologia culturilor antice?


La aceste intrebari si la multe altele cartea de fata isi propune sa ofere raspunsuri prin intermediul unor adevarate autoritati in domeniu.

Erich von Daniken, celebrul autor al bestsellerului international Amintiri despre viitor, examineaza piramidele egiptene, studiindu-le implicatiile astronomice si mesajele pe care erau menite sa le transmita.


Temerarul explorator al Americii antice, Frank Joseph, se ocupa de scandalurile arheologice si tentativele de suprimare a dovezilor, printre care pierderea de catre Muzeul Smithsonian’s a craniilor mayase descoperite in insulele Aleutine.

Philip Coppens, unul dintre comentatorii seriei Ancient Aliens de la History Channel, exploreaza reteaua celtica de drumuri care poate fi pusa in legatura cu o reproducere veche de 4 000 de ani a Atlantidei, realizata pe sol.

Savantul si exploratorul de mistere Oberon Zell-Ravenheart aduna laolalta Gradina Edenului, Arborele Vietii, marele potop biblic, incercand sa descifreze misterul scufundarii Lemuriei.

Marie D. Jones si Larry Flaxman exploreaza teoriile antice despre sunet si rezonanta si ipoteza folosirii acestora in construirea megalitilor si a piramidelor, precum si in atingerea starilor modificate ale constiintei.

civilizatii-disparute-si-secrete-ale-trecutului_1_fullsize

Jurnalistul Nick Redfern dezvaluie interesul staruitor al autoritatilor SUA pentru trecutul nostru stravechi, misterele religiei si artefactele enigmatice.

Produs publicat in 2016 de Lifestyle Publishing
Data aparitiei: August 2016
Colectia Trebuie sa stii
Traducator: Liviu Mateescu
Format: 130X200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 296
ISBN: 978-606-8309-92-7″[1]

SURSE

  1. http://www.elefant.ro/carti/cazuri-reale-si-controverse/civilizatii-disparute-si-secrete-ale-trecutului-225533.html
  2. Foto: elefant.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...