Michael Swift – “Manifestul Gay” (1987): “Fiii voștri vor deveni slujitorii noștri și vor face ce le spunem noi. Vor fi replămădiți după imaginea noastră”

by “Primul episod din acest serial este un fragment din manifestul revoluționar al lui  Michael Swift, publicat în Gay Community News, 15 februarie 1987, retipărit în Congressional Records, 15-21 februarie 1987. Important: ulterior, activiștii LGBT au susținut că textul este satiric și că nu trebuie luat în serios, justificând afirmația […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Primul episod din acest serial este un fragment din manifestul revoluționar al lui  Michael Swift, publicat în Gay Community News, 15 februarie 1987, retipărit în Congressional Records, 15-21 februarie 1987.

Important: ulterior, activiștii LGBT au susținut că textul este satiric și că nu trebuie luat în serios, justificând afirmația prin prezenta primei propoziții. Pe pagina în românește a wikipedia care tratează „agenda homosexuală”, se afirmă, însă:  „Pamflet anti-heterosexual sau program de acțiune, textul-manifest, extrem de violent, este imposibil să nu fie luat în serios, cu atât mai mult cu cât militanții anti-homosexuali arată că, dacă eliminăm aspectul metaforic și violența din text, multe din obiectivele menționate sunt pe cale să fie atinse”.
„PREZENTUL MANIFEST este extravaganță, nebunie, fantezie tragică și crudă, e erupție a mâniei interioare a asupriților care se visează cu disperare în locul asupritorilor.
Vă vom sodomiza fiii, embleme ale masculinității vostre slabe, ale viselor voastre efemere și ale minciunilor vulgare. Îi vom seduce chiar în școlile și internatele voastre, în sălile de gimnastică și în vestiare, pe terenurile de sport și la seminarii, la cercurile voastre de tineret și în toaletele teatrelor voastre, în cazarmele voastre și în popasurile camioanelor, la cluburile bărbaților și pe culoarele Parlamentului – oriunde bărbații se adună alături de alți bărbați. Fiii voștri vor deveni slujitorii noștri și vor face ce le spunem noi. Vor fi replămădiți după imaginea noastră. Vor ajunge să ne dorească la nebunie și să ne adore”.

Textul integral al manifestului este AICI. Judecați dvs dacă este satiric sau programatic.”[1]


SURSE

  1. http://www.activenews.ro/stiri-social/Homosexualii-se-prezinta-pe-ei-insisi.-Manifestul-lui-Michael-Swift-Fiii-vostri-vor-deveni-slujitorii-nostri-si-vor-face-ce-le-spunem-noi.-Vor-fi-replamaditi-dupa-imaginea-noastra-141936
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Gabriele Kuby, sociolog german: "Distrugerea familiei și a libertății este adevărata miza a revoluției sexuale și a teoriei gender"
George Soros susține că Donald Trump „va eșua“ ca președinte al SUA și că Brexitul „va dura trei zile“
Asociația Medicală Britanică recomandă expresia „persoane însărcinate” în loc de „femei însărcinate”, ca să nu ofenseze… „bărbații însărcinați”!
Premierul Ungariei, Viktor Orban, despre George Soros: "N-ar trebui să fim surprinși că alte națiuni din Europa, ca românii, macedonenii sau albanezii se mișcă și încearcă să scape de aceste rețele de tip Soros și de filialele lor locale"
Câteva exemple de corectitudine politică
Victimele isteriei mișcării transgen. Îndoctrinați de la grădiniță cu teoria schimbării sexului, copiii ajung acasă îngroziți: „Fetița mea a venit plângând de teamă că se va transforma în băiat!”
Una dintre marile opere ale filmului - interzisă de militanții ONG!
America Roșie: Comunismul câștigă teren în Statele Unite. Corectitudinea Politică șterge cu buretele crimele din memoria colectivă
Retailerul britanic John Lewis elimină etichetele „băieți“ și „fete“ de pe hainele pentru copii. În tăvălugul „genului neutru” vor intra și uniformele școlare
Franța: Scenele care descriu Nașterea Domnului sunt definitiv interzise în clădirile publice
O companie aeriană australiană interzice folosirea termenilor „mama”, „tata”, „soțul”,„soția” pentru a nu ofensa comunitatea LGBT
SUA: Colegiul Sfintei Cruci pornește cruciada împotriva simbolurilor creștine pentru a nu încuraja „islamofobia”
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro