Mii de vestigii descoperite în tunelul secret sub piramida din Teotihuacan

Distribuie!

„Aproximativ 50 de mii de artefacte – bijuterii, seminţe, oase de animale şi vase de ceramică – au fost descoperite în oraşul Teotihuacan, situat la aproximativ 50 km nord-est de Mexico City, cel mai mare sit arheologic precolumbian din America de Nord. Vestigiile se aflau într-un tunel misterios descoperit în 2003, sub Templul Quetzalcoatl (Şarpele cu pene).

După nouă ani de lucru, folosind inclusiv roboţi comandaţi de la distanţă, arheologii au ajuns cu săpăturile până la o adâncime de 18 metri.


La capătul tunelului, au scos la lumină o mare cantitate de obiecte situate în faţa a trei camere săpate în stâncă despre care se presupune că ar fi morminte de conducători, dar nu se cunoaşte nimic în legătură cu ei.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://epochtimes-romania.com/news/mii-de-vestigii-descoperite-in-tunelul-secret-sub-piramida-din-teotihuacan–225924


SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/mii-de-vestigii-descoperite-in-tunelul-secret-sub-piramida-din-teotihuacan–225924
  2. Foto: ancient-origins.net

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...