Militarii de la Bâlea Lac speriați și atacați de extratereștri

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fenomenul OZN este unul extrem de bizar și care este semnalat cu regularitate în numeroase zone de pe glob. Nici țara noastră nu a fost ferită de incidente inexplicabile, dar singura problemă este ca ele nu au fost promovate din motive de securitate națională.


Unul dintre cele mai șocante evenimente de acest gen s-a petrecut la Bâlea Lac. În nopțile zilelor de 23,24 și 25 septembrie 1978 mai mulți soldați au raportat că au fost vizitați de ființe stranii, desprinse parcă din alte lumi. Întreaga poveste a început la ora 24.00 a zilei de 23 septembrie când doi tehnicieni de la stația telefericului au zărit pe cerul senin o lumină impresionant de mare. Inițial au crezut că este vorba despre o iluzie, sau chiar despre lumina unei lanterne, dar era atât de mare, puternică și de culoare roz aprins, încât nu putea fi asemănată cu nimic.

Conform relatărilor celor doi, lumina se afla la circa 10 metri de geamul cabanei lor și se mișca haotic în toate părțile. Inginerii au realizat că este vorba despre un fenomen straniu, care este de origine extraterestră.


Aproximativ la aceeaşi oră, fruntaşul Ioan Dorr a ieşit din dormitorul cabanei militare pentru a bea apă. În drumul său spre robinetul aflat la colţul clădirii, luminat de un bec aflat deasupra uşii, a zărit, de la 6-8 metri, o siluetă întunecată, nemişcată, apreciată a fi de 1,90-2,00 metri. Pentru că să alunge orice teamă soldatul a somat creatura, dar aceasta nu a schițat niciun gest. Pentru că era obosit, fruntașul s-a întors în patul său și și-a continuat somnul.

În seara următoare, în jurul orei 21,45, soldatul Ioan Dorr își anunță colegii că în fața cabanei, pe o movilă se afla o creatură ciudată. Soldații încearcă s-o alunge aruncând cu pietre dar umanoidul îi ignoră pur și simplu. Apoi soldații se înarmează cu bâte și se îndreaptă spre ea pentru a o lovi. Extraterestrul scoate un țipăt parcă de tigru și în acest fel îi paralizează pe soldați pentru câteva momente. În acest timp, creatura începe să se deplaseze, mersul acesteia fiind comparat de soldați cu unul al unui om care merge pe apă.

Militarii s-au baricadat într-una dintre camere. Peste circa o oră şi jumătate de oră, au auzit cum cineva zgâria obloanele de la fereastră. Doi martori declara că au auzit o voce groasă care aparent a pronunţat cuvintele „sergend… sergend…”. A doua zi au observat că obloanele erau zgâriate de numeroase linii paralele. Militarii au fost atât de speriați încât nu au mai vrut să stea la cabana cu pricina și au coborât de pe munte.În noaptea de 26 septembrie eu au remarcat pe cer patru lumini, nu mai mari de dimensiunea unui ou, care se roteau în cerc. Conform expertizelor realizate, militarii au suferit un șoc impresionant în urma acestor experiențe refuzând să-și mai continue misiunea la Bâlea Lac.

Balea Lac OZN

Evenimentul a fost ținut la secret pentru că securitatea nu dorea ca oamenii să se sperie din pricina unui eveniment paranormal. Mulți ani mai târziu, povestea s-a aflat și chiar și în ziua de astăzi pune pe gânduri până și pe cei mai mari ufologi din întreaga lume.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/militarii-de-la-balea-lac-speriati-si-atacati-de-extraterestri
  2. Foto: infokazare.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...