Minciunile globaliștilor împotriva Referendumului pentru familia tradițională

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Referendumul pentru Familie nu atacă și nu restrânge drepturile homosexualilor

Referendumul de revizuire a Constituției pentru redefinirea familiei, în sensul că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie şi nu între soţi, aşa cum este în prezent, va avea loc după ce Curtea Constituțională confirmă constituționalitatea legii de revizuire a Constituției adoptată, marți, de Senat, în calitate de Cameră decizională. Evenimentul Zilei a început o campanie de informare a opiniei publice și a deschis o platformă unde cititorii își pot exprima părerea, oricare ar fi ea, în această chestiune. Vă invităm deci să ne scrieți părerea și argumentele care susțin opinia dvs.

În spațiul public, tema referendumului a explodat și se vehiculează diverse informații și scenarii. Este bine de știut că prin redefinirea familiei nimeni nu-și pierde drepturile dacă este părinte singur, necăsătorit sau divorțat, ci rămâne Părinte egal în drepturi cu celălalt. Faptul că dezbaterea a existat în numeroase state din preajmă o face relevantă şi pentru noi.

Familia tradițională nu este un focar de abuzuri

Oponenții referendumului, care sunt foarte vocali, acreditează ideea că familia tradiţională este un focar de violenţă, alcoolism, abuz. Este o temă falsă deoarece nu instituţia familiei (tradiţională sau nu) este cauza violenţei, alcoolismului şi abuzului în societate; cauzele sunt multiple şi nu se regăsesc în ideea de familie nucleară. Apoi, violenţa şi abuzul se regăsesc şi în interiorul familiilor şi cuplurilor „non-tradiţionale” (inclusiv cele de acelaşi sex) în aceeaşi măsură, ba chiar, după unele studii, într-o măsură mai mare în cadrul cuplurilor de lesbiene.

Revizuirea Constituției nu-și propune să rezolve problemele familiei, ci să protejeze instituţia căsătoriei de diluarea semnificaţiei sale, de extindere la cuplurile de acelaşi sex şi de posibile alte extinderi ulterioare (numărul partenerilor, de exemplu). Problemele familiei fac obiectul altor propuneri de politici publice, fie ale Coaliţiei pentru Familie, fie ale altor actori guvernamentali şi non-guvernamentali, fiind invitaţi inclusiv oponenţii referendumului să prezinte propriile lor soluţii, nu doar critici.

Statele membre UE au dreptul să decidă

Revizuirea nu atacă și nu restrânge drepturile homosexualilor deoarece România nu a legiferat căsătoria între persoane de același sex. Curtea Europeană a Drepturilor Omului a decis, în 2015, că fiecare stat membru al Uniunii Europene trebuie să aibă autonomia de a alege o formă sau alta de recunoaștere a cuplurilor gay în faţa legii. Anul acesta, Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a decis că, deşi statele membre sunt libere să autorizeze sau să nu autorizeze căsătoria homosexuală, ele nu pot împiedica libertatea de şedere a unui cetăţean al Uniunii, prin refuzul de a acorda soţului său de acelaşi sex, resortisant al unei ţări non-UE, un drept de şedere derivat pe teritoriul lor.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://evz.ro/referendumul-pentru-familie-nu-ataca-si-nu-restrange-drepturile.html

„1. De ce se organizează referendumul exact acum, sub Dragnea?
1. Fiindcă pentru Iohannis și Cioloș nu a fost o prioritate (proiectul de referendum a fost depus în Senat în 23.05.2016; guvernul Cioloș a fost în funcție până în 4.01.2017). Și de ce „tocmai acum” n-ar fi bine? Era mai bine odată cu alegerile europene, sau cu cele prezidențiale din 2019?


2. Dar era o prioritate acest referendum?
2. Poate nu pentru tine. 3.000.000 de concetățeni au considerat că e important.

3. E referendumul lui Dragnea și al PSD.
3. Nici vorbă. Dragnea a luat act, ca notarul, iar PSD a votat mereu agenda LGBT la Bruxelles. E referendumul celor 3.000.000 de cetățeni care l-au convocat.


4. Organizarea lui costă bani, care se puteau folosi la școli și spitale.
4. Democrația costă bani. Vreți s-o suprimăm și să decidă o elită luminată totul?

5. Nu rezolvă violența conjugală, condițiile din orfelinate, alocațiile pentru copii etc.
5. Nici nu-și propune. Acelea oricum nu se rezolvă prin referendum, ci prin legislație și administrație, în timp.

6. E obscurantist, din trecut, antieuropean, iliberal, plin de ură etc. etc.
6. În măsura în care așa erau mama și tatăl care te-au adus pe lume.

7. Nu ne interesează ce fac oamenii în dormitorul lor.
7. Exact. Ne interesează doar definiția celei mai importante instituții umane în fața legii.

8. Suprimă drepturi.
8. Nici vorbă, nu schimbă nimic. Toate rămân ca acum în Codul Civil. E doar o măsură de siguranță, ca să nu se poată schimba fără consultarea poporului.

9. Dacă nu schimbă nimic e inutil.
9. Nici vorbă. Un exemplu, ca să înțelegi: Elveția e o țară neutră. Unii cer să iasă din neutralitate. Se convoacă referendum și poporul decide să rămână neutră. Nu s-a schimbat nimic, dar consultarea era importantă.

10. Nu poți participa la un referendum organizat de Dragnea și PSD.
10. Și alegerile din 2019 vor fi organizate de Dragnea și PSD; acesta nu e un motiv să nu participăm, așa cum am participat și la alte alegeri organizate de PSD (votând împotriva lor, în ce mă privește).”[2]

„Acum se va vedea pe cine interesează cu adevărat viitorul României: La Referendum!

Mai mult ca niciodată, poporul acestei țări așteaptă zilele acestea aprobarea Referendumului pentru revizuirea Constituției în privința definiției căsătoriei. După aproape trei ani de așteptare, după incredibile și neverosimile amânări, tergiversări și persiflări, politicienii noștri au dat dovadă de un dezinteres cras pentru cea mai arzătoare problemă.

Familia este singura instituție întemeiată de însuși Dumnezeu, care este temelia întregii societăți și care, din păcate și spre pierzania omenirii, a devenit ținta comună a tuturor atacurilor directe și indirecte ale modernismului și progresismului în care trăim în secolul XXI.

Au căutat nod în papura legislației, li s-a părut mereu că procedura ar trebui îmbunătățită, că s-ar putea ca ceva să fie ilegal.

Vedeți și acest articol.

Oare de ce nu și-au pus aceste întrebări când au dat legi cu mare ușurință pentru a ușura soarta celor acuzați penal sau când au vândut țara și economia și când au ucis fără menajamente sursa de venit a țăranilor, pretextând pesta porcina? Când au mărit salarii bugetarilor fără ca nimeni să știe sursa banilor, când și-au alocat pensii speciale, când au adaugat taxe la popor, când au împovărat angajatorii mici și mijlocii? Nu și-au pus problema legalității nici când au atacat demonstranții din Piața Victoriei recent și în multe alte rânduri.

Dar familia are cei mai mari dușmani, pentru că este lăsată și protejată prin drept divin de însuși Dumnezeu!

Războiul împotriva creștinismului este acerb și mai dur ca niciodată. Legea lui Dumnezeu nu mai este tolerată de cei cu putere și influență care vor să manipuleze națiunile. Fără îndoială că marile corporații de control al populațiilor au ajuns și în România și încă la nivel înalt.

Creștinii nu sunt fanatici, domnul președinte Iohannis! Ei îl iubesc pe Dumnezeu și vor să respecte legea Lui. Dintotdeauna Biserica lui Cristos a fost apărătoarea și deținătoarea adevărului. Doar în zilele de astăzi creștinii par mai radicali pentru că lumea s-a îndepărtat de legea lui Dumnezeu, a ales păcatul, ofensa, sacrilegiul și spurcăciunea.

Cauza pentru care creștinii par tot mai ciudați sunt păcatele strigătoare la cer cu care lumea s-a obișnuit și pe care le consideră un progres al umanității și o emancipare de sub legea divină. Greșeală, domnilor politicieni!

Orbirea spirituală a cuprins secolul nostru aproape în întregime, astfel încât ni se pare normală eliminarea moralității din toate sectoarele vieții sociale, mai ales din învățământ. În școala elementară se află pepiniera viitorilor cetățeni ai României, cei care ar trebui să devină stâlpi ai societății. Dar, n-au cum. În zilele noastre li se distruge de timpuriu inocența, sunt precocizați sexual, sunt mințiți că familia poate fi constituită oricum, că un copil poate avea două mame sau doi tați, că își poate alege sexul dacă i se pare altcumva și dacă nu își regăsește identitatea.

Ideologia gender este o revoluția sexuală travestită care comportă un pericol multiplu. Dacă cea din anii 60 s-a desfășurat domol dar sigur de-alungul a câtorva decenii, producând răsturnarea bunelor moravuri, ideologia gender va reuși să demoleze ce a mai rămas de atunci într-o singură generație!

Confuzia progresează în pași mari. Inclusiv cea de gen.

Semnăturile celor trei milioane de români adunați în 2015 au fost cel mai frumos, pertinent și necesar gest al poporului român în fața invaziei ideologiei mincinoase a occidentului. Un gest pe care Dumnezeu nu îl va uita. Acum poporul român așteaptă onestitate și un elementar simț al dreptății din partea politicienilor aleși de el; așteaptă șansa ca să se facă dreptate, să se vădească bunul simț al poporului român prin votul referendumului pentru modificarea Constituției.

După logică și bun simț, poporul ar trebui să hotărească definirea căsătoriei și a familiei: ea este, a fost și va fi cea încheiată dintre un bărbat și o femeie! Altfel poporul român, și așa decimat de reducerea nașterilor, de avort și exodul economic, va dispărea rapid de pe hartă.

Dacă nu ne opunem prin vot general acestor aberații, tentaculele otrăvitoare ale ideologiei LGBT / gender vor sugruma și speranțele să mai devenim vreodată un popor cu coloană vertebrală.

Ei dispun de resurse multe, de instrumente de orbire, de manipulare a maselor prin mass media și politică și mai dispun de lipsă de scrupule. Poporul român dispune de bun simț și frica de Dumnezeu. O bătălie profund nedreaptă este în curs de desfășurare.

În aceste momente este nevoie ca toate bisericile să lanseze campanii speciale de rugăciune pentru salvarea poporului român. Doar Dumnezeu este cel care poate menține și apăra poporul român.

Fiți uniți, români. Implicați-vă în votul Referendumului pentru modificarea Constituției. Este dreptul și prerogativa voastră!

De decizia voastră va depinde viitorul copiilor și nepoților voștri. Dacă aceștia vor crește ca oameni echilibrați și se vor putea dezvolta în plinătatea persoanei lor, dacă vor deveni stâlpi ai societății de mâine sau dacă vor crește mutilați emoțional și psihic, dezechilibrați sufletește, vor avea nevoie de surogate și tranchilizante pentru  a suporta viața.

În final va depinde și dacă acești copii ai Dvs se vor interesa de Dvs la bătrânețe și neputință, dacă își vor aminti că au o datorie în fața lui Dumnezeu de a-și îngriji și iubi părinții.

Ideologia gender nu este de folos la cultivarea respectului între generații, nici la propășirea spirituală a nației, nici măcar la supraviețuirea ei ca popor; ea știe doar de plăcerea momentului, de senzații și de păreri personale, nu dorește ascultare, nici autoritate, nici standarde morale.

Odată cu răspândirea ideologiei genului, liantul întregii societăți este în cel mai mare pericol. Dacă priviți cu atenție la manifestațiile marșurilor gay, veți observa o sumedenie de personaje răzgâiate, obraznice, cu îmbrăcăminte, freze și machiaje ofensatoare – dacă nu lenjerie intimă de femeie purtată de bărbați (!) – personaje certate cu tradiția și cu obiceiurile, dornice să șocheze și să scandalizeze pe toată lumea.

Aceștia nu vor aduce rânduială, nici disciplină sau progres într-o societate. Pentru aceștia căsătoria cu siguranță nu va mai fi sfântă, ci va fi vrednică de disprețuit; nu va mai conta dacă copii cresc alături de tata și de mama. Divorțul este una dintre cele mai mari traume produse copilăriei de către părinți. Este o pierdere cu consecințe incalculabile care se resimte și în generațiile următoare.

Un copil nu are o nevoie mai mare decât nevoia de părinți pentru a ajunge un om destoinic. Părinți normali și sănătoși din punct de vedere moral.”[3]

SURSE

  1. https://evz.ro/referendumul-pentru-familie-nu-ataca-si-nu-restrange-drepturile.html
  2. Facebook/Adrian Papahagi
  3. http://www.culturavietii.ro/2018/09/12/acum-se-va-vedea-pe-cine-intereseaza-cu-adevarat-viitorul-romaniei-la-referendum/
  4. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Marxism Cultural, Neomarxism, Corectitudine Politică, Multiculturalism împotriva naționalismului românesc: Ministerul Educației vrea ca Istoria predată copiilor să formeze „mecanisme intelectuale care să prevină orice forme de naționalism”. Ȋn plus, profesorii nu mai sunt obligați să predea și operele scriitorilor clasici ai literaturii române
Spațiul Schengen înseamnă Noua Ordine Mondială! Spațiul Schengen înseamnă distrugerea suveranității statelor naționale și crearea Statelor Unite ale Europei!
Miting #ÎntâiRomânia: Opriți furtul resurselor României! - 16 septembrie 2018
Curtea de Apel Timișoara a respins cererea SUA de extrădare a hackerului, Guccifer, care a spart mailurile lui Colin Powell, George W. Bush, Hillary Clinton, Corina Crețu și George Maior
De la Ceaușescu încoace, România dă cea mai mare lecție de demnitate SUA!
Profesorul Florian Colceag despre societatea românescă: "Suntem menținuți la un nivel infantil pentru a fi mai bine controlați!"
Cărțile de Identitate cu cip din Marea Britanie și Germania au fost sparte de către hackeri, aceștia reușind să extragă date confidențiale
Caracatiţa procurorilor: Lascu, Lazăr, Kovesi au fost pe rînd şefi şi subalterni
Cum arată o manipulare profesionistă pe legile justiției/ Analiză
Tinerii Frumoși și Liberi batjocoresc Sărbătorile Pascale scriind pe ouăle roșii lozinca neomarxistă "#Rezist" și alte lozinci
Document DNA: 3000 euro/zi costă filajul SRI! SRI a cheltuit sume uriașe pe interceptări. 540.000 euro filajul unei persoane pe 6 luni. Cine a aprobat asemenea cheltuieli? Oficial, SRI a pus în operare 248.711 de mandate în perioada 2005-2014, ceea ce înseamnă la o medie de 6 luni/persoană peste 134 miliarde euro. Cu banii aceștia, aveam toate autostrăzile și utilitățile naționale realizate!
Dezbaterea publică pe tema noilor acte de identitate. Scrisoarea către ministrul de interne a doamnei judecător Carmen-Elena Chirilă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...