Minciunile Institutului Elie Wiesel la adresa lui Darius Vâlcov pe care îl acuză de “promovarea simbolurilor naziste”

by “Institutul „Elie Wiesel” îl avertizează pe Darius Vâlcov că a încălcat legea, prin „promovarea de simboluri naziste” Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” a criticat în termeni duri postarea lui Darius Vâlcov, în care consilierul premierului Viorica Dăncilă a trucat o imagine cu Klaus Iohannis, în care […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Institutul „Elie Wiesel” îl avertizează pe Darius Vâlcov că a încălcat legea, prin „promovarea de simboluri naziste”

Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” a criticat în termeni duri postarea lui Darius Vâlcov, în care consilierul premierului Viorica Dăncilă a trucat o imagine cu Klaus Iohannis, în care acesta este făcut să apară în postura lui Adolf Hitler. 


Institutul „Elie Wiesel” i-a atras atenția lui Darius Vâlcov și că a încălcat legea prin promovarea în spațiul public a unor simboluri naziste.

„Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” a luat la cunoștință, cu maximă îngrijorare, despre gestul pe care unul dintre consilierii premierului, Darius Vâlcov, l-a făcut pe pagina sa de Facebook prin care îl înfățișează pe președintele Klaus Iohannis în chip de Adolf Hitler folosind în postare și alte elemente specifice nazismului.


Astfel de postări, făcute de către un demnitar al statului pot atrage după sine și încuraja totodată derapaje grave.

Reamintim că promovarea, în spațiul public, a unor simboluri fasciste, legioare sau naziste intră sub incidența Legii nr. 217/2015, pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 31/2002, privind interzicerea organizațiilor și simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob și a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii”, a transmis Institutul „Elie Wiesel”.

Gestul lui Darius Vâlcov vine la doar o zi după ce a publicat un raport medical al unui protestatar, în condițiile în care divulgarea informațiilor despre istoricul medical al unui pacient, fără acordul acestuia, este un lucru interzis prin lege.

Între timp, atât postarea cu clipul controversat, cât și fișa medicală postată de Vâlcov au fost șterse de Facebook pentru încălcarea normelor comunității.”[1]

Institutul Elie Wiesel il acuza pe Darius Valcov in mod mincinos de “promovarea simbolurilor naziste”. Dupa modul de gandire al celor de la Institutul Elie Wiesel, organizatie guvernamentala (adica organizatie platita din bani publici), cei care posteaza articole istorice despre Adolf Hitler sau svastica pot fi acuzati de “promovarea simbolurilor naziste”. In acest caz, Institutul Elie Wiesel minte! Darius Valcov nu a promovat simbolurile naziste, ci l-a acuzat pe Klaus Iohannis, cu referire la FDGR.

In ultimii ani, Institutul Elie Wiesel a incercat sa instaureze cenzura in Romania. De precizat ca Institutul Elie Wiesel este un opozant vehement al nationalismului romanesc.

Mai multe cititi pe site-ul Justitiarul.ro:

FDGR-ul lui Iohannis este oficial succesorul unei organizații hitleriste

SURSE

  1. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/institutul-elie-wiesel-il-avertizeaza-pe-darius-valcov-ca-a-incalcat-legea-prin-promovarea-de-simboluri-naziste-990454
  2. Foto: digi24.ro

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Investigații România (DIR)

Departamentul de Investigații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro