Ministerul Agriculturii nu doreste sa interzica cultivarea Organismelor Modificate Genetic de catre Monsanto ! De la 31 decembrie 2009, Emil Boc a semnat experimentul Codexului Alimentar cu Initium pe teritoriul Romaniei !

Distribuie!by Ministerul Agriculturii nu doreste sa interzica cultivarea Organismelor Modificate Genetic de catre Monsanto ! Inca de la 31 decembrie 2009, cand Codex Alimentarius a intrat in vigoare pe Planeta, Romania a fost aleasa drept principala tinta a Iluminatilor pentru a experimenta fungicidul deosebit de periculos numit Initium. Acest fungicid […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ministerul Agriculturii nu doreste sa interzica cultivarea Organismelor Modificate Genetic de catre Monsanto !

Inca de la 31 decembrie 2009, cand Codex Alimentarius a intrat in vigoare pe Planeta, Romania a fost aleasa drept principala tinta a Iluminatilor pentru a experimenta fungicidul deosebit de periculos numit Initium.


Acest fungicid este intr-atat de periculos, incat un gram din aceasta substanta deosebit de toxica, are nevoie de un an pentru a putea fi eliminat de catre organism. De la 31 decembrie 2009, Emil Boc a semnat experimentul Codexului Alimentar cu Initium pe teritoriul Romaniei.

Rusia impotriva Organismelor Modificate Genetic (OMG)

Mai multe aflam de pe publicatia Pagina de Agricultura:


“România nu se va număra printre țările europene care au anunțat deja ca se vor opune cultivării de organisme modificate genetic (OMG) pe teritoriul lor, potrivit informațiilor furnizate de Ministerul Agriculturii la solicitarea Green Report. Germania, Grecia, Letonia și Scoția sunt cele patru țări care au anunțat că vor interzice cultivarea OMG.

„Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale nu intenționează să solicite Comisiei Europene modificarea domeniului geografic de aplicare a autorizației porumbului MON 810, în baza prevederilor art. 26c (1) din Directiva (UE) 2015/412 a Parlamentului European și a Consiliului de modificare a Directivei 2001/18/CE în ceea ce privește posibilitatea statelor membre de a restricționa sau de a interzice cultivarea organismelor modificate genetic (OMG) pe teritoriul lor„, se arată în documentul ministerului.”[1]

Romania, din pacate, ocupa un loc fruntas in topul tarilor europene, capitaliste si “democratice”, unde rata bolilor de tot felul (mai ales cancer) sunt cele mai crescute. Va mai intrebati de ce ?! Rusia a reactionat violent cu privire la aceste Organisme Modificate Genetic, distrugand tone de alimente pentru a-si proteja cetatenii.

Ungaria si alte state din Europa, dar si din lume au reactionat cu vehementa impotriva Corporatiei criminale Monsanto. Henry Kissinger, criminal de razboi si membru Bilderberg, in 1974 a trasat planul de reducere al populatiei Planetei, caci, asa cum a spus el, “nu se poate intra in Noua Ordine Mondiala”, iar aceste planuri se regasesc si in Raportul “Muntele de Fier” din 1961.

O instanta din Franta i-a dat castig de cauza, pe 15 septembrie 2015, unui fermier francez, care a fost otravit de catre corporatia Monsanto, prin otravirea solului cu o serie de substante chimice.

Mai multe, pe larg, aici -> http://www.dzr.org.ro/corporatia-monsanto-a-pierdut-procesul-cu-un-agricultor-francez-caruia-i-a-otravit-solul-si-l-a-imbolnavit.

Oamenii de stiinta rusi au demonstrat, in laborator, ca Organismele Modificate Genetic provoaca o serie de boli (cancer, boli de inima, boli genetice, leziuni cerebrale, boli ale sangelui, deformatii ale oaselor, Alzeimer s.a.m.d.). Faptul ca politicienii romani admit asa ceva, reprezinta o dovada clara de slugarnicie fata de SUA-UE, ei fiind, in realitate, niste vasali docili si supusi.

SURSE

  1. http://www.paginadeagricultura.ro/romania-nu-va-interzice-cultivarea-organismelor-modificate-genetic/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro