Ministerul Apărării de la Moscova lucra, în perioada URSS, în secret, la un proiect de realizare a unui super-om cu puteri paranormale. În cadrul acestui proiect, cercetătorii au intrat în contact cu o civilizație extraterestră

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Ministerul Aparii de la Moscova lucra, in perioada URSS, in secret, la un proiect de realizare a unui super-om cu puteri paranormale. In cadrul acestui proiect, cercetatorii au intrat in contact cu o civilizatie extraterestra, sustine Alexey Savin.

Vasily Yeremenko, un alt general, care a lucrat in KGB si a supervizat cercetarea sovietica in aviatie, a spus ca au fost adunate numeroase dovezi despre obiectele zburatoare neidentificate. Lansatoarele de rachete aveau instructiuni speciale in caz ca detectau OZN-uri. Potrivit surselor, OZN-urile apareau de cele mai multe ori in zonele unde rusii testau echipamente militare si arme.


“Putem spune ca ne-am dat seama cum sa atragem OZN-urile la baza din Vladimirokva. Am crescut foarte mult numarul de zboruri militare. Cand intensitatea activitatii noastre crestea, apareau si obiectele neidentificate”, a spus unul dintre generali.

La inceput, rusii nu au putut identifica fenomenul. Credeau ca obiectele pot fi de origine japoneza sau americana, scrie evz.ro.
“Problema OZN-urilor este azi atat de obscura pentru ca multi cercetatori nu o iau deloc in serios. Pilotii au vazut aceste obiecte, dar refuza sa vorbeasca public despre asta”, a adaugat Vasily Yeremenko.


Sase participanti au primit sansa de a face contact fizic cu extraterestrii, mai scrie Pravda, in timp ce doi au ajuns chiar pe o nava a acestora. Savin sustin ca extraterestrii nu erau prea dornici sa imparta informatiile pe care le detin. Singurul lucru asupra caruia au cazut de acord oamenii si extraterestrii a fost despre colaborarea pentru tratarea unor boli.

”Civilizatia noastra este prea tanara pentru ca ei sa fie interesati de un dialog. Noi putem sa ne facem rau prin actiunile noastre prostesti, astfel ca ne pazesc”, a adaugat generalul.
Grupul a fost dezactivat in 1993. Exista foarte putine dovezi despre acest proiect in arhivele Ministerului Apararii.”[1]

SURSE

  1. https://www.bzi.ro/dezvaluiri-uluitoare-facute-de-un-ofiter-de-interne-rus-754909
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...