Ministerul Apărării de la Moscova lucra, în perioada URSS, în secret, la un proiect de realizare a unui super-om cu puteri paranormale. În cadrul acestui proiect, cercetătorii au intrat în contact cu o civilizație extraterestră

Distribuie!

„Ministerul Aparii de la Moscova lucra, in perioada URSS, in secret, la un proiect de realizare a unui super-om cu puteri paranormale. In cadrul acestui proiect, cercetatorii au intrat in contact cu o civilizatie extraterestra, sustine Alexey Savin.

Vasily Yeremenko, un alt general, care a lucrat in KGB si a supervizat cercetarea sovietica in aviatie, a spus ca au fost adunate numeroase dovezi despre obiectele zburatoare neidentificate. Lansatoarele de rachete aveau instructiuni speciale in caz ca detectau OZN-uri. Potrivit surselor, OZN-urile apareau de cele mai multe ori in zonele unde rusii testau echipamente militare si arme.


“Putem spune ca ne-am dat seama cum sa atragem OZN-urile la baza din Vladimirokva. Am crescut foarte mult numarul de zboruri militare. Cand intensitatea activitatii noastre crestea, apareau si obiectele neidentificate”, a spus unul dintre generali.

La inceput, rusii nu au putut identifica fenomenul. Credeau ca obiectele pot fi de origine japoneza sau americana, scrie evz.ro.
“Problema OZN-urilor este azi atat de obscura pentru ca multi cercetatori nu o iau deloc in serios. Pilotii au vazut aceste obiecte, dar refuza sa vorbeasca public despre asta”, a adaugat Vasily Yeremenko.


Sase participanti au primit sansa de a face contact fizic cu extraterestrii, mai scrie Pravda, in timp ce doi au ajuns chiar pe o nava a acestora. Savin sustin ca extraterestrii nu erau prea dornici sa imparta informatiile pe care le detin. Singurul lucru asupra caruia au cazut de acord oamenii si extraterestrii a fost despre colaborarea pentru tratarea unor boli.

”Civilizatia noastra este prea tanara pentru ca ei sa fie interesati de un dialog. Noi putem sa ne facem rau prin actiunile noastre prostesti, astfel ca ne pazesc”, a adaugat generalul.
Grupul a fost dezactivat in 1993. Exista foarte putine dovezi despre acest proiect in arhivele Ministerului Apararii.”[1]

SURSE

  1. https://www.bzi.ro/dezvaluiri-uluitoare-facute-de-un-ofiter-de-interne-rus-754909
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Exercițiu de decorporalizare – cum poți ieși din corpul tău pentru câteva secunde
Crimă rezolvată cu ajutorul sufletului persoanei ucise
Un alt om de ştiinţă care a lucrat în Zona 51 şi care a dorit să facă totul public a fost fizicianul Michael Wolf. Declaraţiile sale au fost mult mai detaliate, ceea ce a determinat din partea agenţiilor americane însărcinate cu păstrarea secretului despre extratereştri, atacuri violente la persoana lui. El a dezvăluit faptul că LED-urile (diode emiţătoare de lumină), superconductivitatea şi tehnologia fibrelor optice se numără printre tehnologiile descoperite prin cercetările realizate asupra resturilor navelor extraterestre prăbuşite
Misterul bărcii din alte lumi de pe Insula Bouvet
Automobilul pe Thoriu merge timp 100 de ani cu doar 8 grame de Thoriu
Atlantida se află în Triunghiul Bermudelor
Petrolul este abiotic și nu se epuizează
Misterele de la Cernobîl pot fi cu ușurință explicate, dacă luăm în considerare ajutorul cert care a fost oferit de OZN-urile ce aparțin unor civilizaţii extraterestre. 90% din combustibilul nuclear a dispărut, 10 tone de aluminiu au fost găsite în apropierea reactorului
Misterioasele cazuri de autoaprindere spontană a oamenilor – se eliberează forța chakrelor?
Shambala, tărâmul din interiorul Pământului - centrul spiritual al lumii
Neurologul Dumitru Constantin Dulcan: "Gândul este cea mai puternică forță din univers"
Ce se întâmplă dacă gândeşti rău despre alţii. Cum funcţionează efectul de bumerang şi ce este legea rezonanţei

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...