Ministerul Învățământului din Franța dorește să combată “Teoriile Conspirației”

Distribuie!by Întrucât din ce în ce mai mulţi tineri francezi sunt atraşi spre a crede diferite teorii ale conspiraţiei, Ministerul francez al Învăţământului planifică să organizeze o întâlnire specială pentru a aduna la un loc 300 de învăţători, cercetători, psihologi şi studenţi, arată Le Figaro. Potrivit companiei de sondaje sociale […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Întrucât din ce în ce mai mulţi tineri francezi sunt atraşi spre a crede diferite teorii ale conspiraţiei, Ministerul francez al Învăţământului planifică să organizeze o întâlnire specială pentru a aduna la un loc 300 de învăţători, cercetători, psihologi şi studenţi, arată Le Figaro.

Potrivit companiei de sondaje sociale Ipsos, unul din cinci tineri francezi crede şi susţine teoriile conspiraţiei, care au devenit foarte populare mai ales după atacurile teroriste de la Paris de anul trecut.


Pentru a combate răspândirea dezinformării şi uneori a completei nebunii pe care ar putea-o provoca anumite teorii ale conspiraţiei, ministrul francez al Învăţământului, Najat Vallaud-Belkacem, a decis să adune studenţii şi profesorii la o întâlnire şi să discute despre cum pot distinge între informaţia reală, verificabilă și diferitele tipuri de informaţii neverificabile pe care multe teorii ale conspiraţiei le prezintă.

In-1967-the-CIA-Created-the-Label-Conspiracy-Theorists1

Accesul facil la internet şi o varietate de surse de informare creează confuzie şi uneori este dificil să se distingă ce este adevărat de ce este fals şi să se exercite o judecată critică”, a afirmat Vallaud-Belkacem, citată de Le Figaro.


După atacul terorist de pe 13 noiembrie de la Paris, mai multe teorii conspiraţioniste care neagă versiunea oficială a evenimentelor şi furnizează propriile explicaţii pentru ce s-a petrecut, au apărut online şi au devenit populare foarte repede printre cetăţenii francezi tineri.

Există două tipuri de teorii majore care au apărut pe internet despre atacurile de la Paris. Primul tip de teorii acuză guvernul francez de a fi orchestrat acest atac. Făcând aceasta, guvernul ar fi urmărit în mod intenţionat să înăsprească măsurile de securitate, justificând declararea stării de urgenţă şi formularea unei serii de politici anti-islamice şi anti-imigrare.

Al doilea tip de teorii se bazează pe ideea că lumea este controlată de un grup restrâns de elite evreieşti, cu centrele în New York, Ierusalim şi unele capitale europene, care controlează economia şi politica lumii. Aceste teorii susţin că clica secretă „iudeo-masonică” a organizat atacurile teroriste de la Paris pentru propriul său beneficiu ocult.

Sa o luam pe rand:

1. Sintagma “Teoria Conspiratiei” a aparut imediat dupa ce CIA l-a asasinat pe John Fitzgerald Kennedy, scopul acestei sintagme era acela de a-i ataca pe toti cei care puneau intrebari incomode sau negau versiunea oficiala.

2. Franta este, acum, o tara socialista, iar Socialismul este, ca si Fabianismul, o forma mascata de bolsevism, iar de aici pana la a restrange libertatea de exprimare sau alte libertati nu mai este decat putin.

3. La intalnirea pe care o organizeaza Ministerul Invatamantului din Franta trebuie sa participe si cercetatori, bine documentati, ai “Teoriei Conspiratiei”, altfel totul se va transforma intr-o propaganda de tip bolsevic, cunoscuta sub numele de “spalare a creierului”, ceea ce face parte din Psihologia Persuasiunii sau “Decalogul Chomsky – cele zece tehnici de manipulare.

4. Daca nu reusesc sa-i convinga, atunci socialistii (comunist-democratii) sa declare “Teoria Conspiratiei” drept “dusman al poporului” si cei care vor mai nega variantele oficiale sa fie amendati penal sau arestati, dupa modelul negarii holocaustului, caci nu suntem departe.

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9359

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Strategul lui Hillary Clinton dorește asasinarea lui Julian Assange, fondatorul Wikileaks, după publicarea e-mail-urilor secrete
Dosarele Paradis: Regina Angliei are milioane investite în paradisuri fiscale
Bombe nucleare furate, pierdute sau deplasate în alte locații decât cele în care ar fi trebuit să fie
Nu există nicio dovadă științifică care să demonstreze că restricțiile, măștile, distanțarea fizică și vaccinarea opresc plandemia Covid-19. Plandemia continuă, caci întreaga plandemie are la bază testele RT-PCR. Covid-19 este o plandemie a testelor RT-PCR. Covid-19 este o fraudă globală! Singura cale este imunizarea colectivă naturală, dar globaliștii sunt împotriva acestei imunizări, deoarece Industria Farmaceutică pierde mulți bani
Institutul Tavistock a dezvoltat tehnici de spălare a creierului
Asasinii economici provoaca proteste in Venezuela! Hugo Chavez a fost singurul care a invins lovitura de stat din anul 2002! Iluminati doresc din nou "democratizarea capitalista" a Venezuelei!
Noua Ordine Mondială: Sănătatea Mintală şi Cetăţenia Mondială
Steagul Uniunii Europene şi stelele Madonei - simbolistică ocultă
Operațiune "Steag Fals" - atacul de la Berlin - atacatorul și-a "uitat" documentul de identitate în camionul folosit
Alegeri europarlamentare 2019. În Polonia, Ungaria, Italia, Franța și Marea Britanie, naționaliștii au câștigat alegerile europarlamentare. În România, globaliștii au câștigat
Polonia oprește finanțarea ONG-urilor neomarxiste care promovează LGBT
Un studiu al istoriei încălcării drepturilor omului de către agenţiile de informaţii ale SUA şi al cercetărilor din domeniul armelor electromagnetice
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro