Ministerul rus al Apărării publică imagini cu tehnica americană a ISIS

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ministerul rus al Apărării a publicat imagini din zonele în care sunt dislocați teroriști ISIS*, la nordul orașului Deir-ez-Zor din Siria, imagini pe care se observă clar tehnica militară a forțelor speciale americane. Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook a ministerului.

Conform datelor oferite de Ministerul rus al Apărării, regimentele “Forțelor democratice siriene” aflate sub controlul Statelor Unite, cu ajutorul forțelor speciale americane se deplasează nestingherite prin pozițiile Statului Islamic* în lungul malului stâng al râului Eufrat în direcția Deir-ez-Zor.


“Cu ajutorul imiganilor obținute din aer, care au fost realiazte în perioada 8-12 septembrie 2017 în zonele de dislocare a formațiunilor armate ale ISIS, a fost fixat un numar mare de automobile blindate de tip Hummer, care se aparțin Statelor Unite.”, specifică Ministerul rus al Apărării pe pagina de Facebook.

Ministerul rus al Apărării afirmă faptul că pe imagini se vede clar cu forțele speciale americane sunt dislocate în punctele de sprijin ale ISIS. În jurul acestor obiecte lipsesc semne de asalt sau ciocniri cu teroriștii dar și semne de bombardament ale Coaliției Internaționale.

“În ciuda faptului că puctele de sprijin ale Forțelor Armete SUA se află în zonele actualei dislocații ale ISIS, în aceste zone nu există niciun fel de semne de pază militară (a forțelor armate SUA – N.R.). Asta poate înseamna doar faptul că militarii Statelor Unite se simt în siguranță în aceste zone controlate de teroriști”, se specifică în comunicatul Ministerului Apărării.

Mai mult decât atât, Ministerul rus al Apărării a declarat că regimentele “Forțelor democratice siriene” aflate sub controlul Statelor Unite trec nestingherite prin teritoriile aflate sub controlul ISIS în direcția Deir-ez-Zor cu ajutorul forțelor speciale americane.


*ISIS, Stat Islamic – organizație teroristă interzisă în Rusia.“[1]

SURSE

  1. https://rusul.ru/tehnica-americana-isis/
  2. Foto: rusul.ru

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Proteste anti Putin la Moscova și în alte zeci de orașe. Peste 1.000 de manifestanți au fost arestați
Serviciul german de informații externe a spionat organizația Interpol mai mulți ani
Experimente realizate pe oameni – o incursiune în culisele murdare ale puterii
Doua lesbiene au organizat parada homosexuala a copiilor in Norvegia ! Daca nu spunem acum STOP, lucrurile vor scapa de sub control ! Marsavul plan al Iluminatilor de a distruge familiile !
ITALIA. Legea "Ius Soli" la Senat: toți cei născuți din milioanele de migranți veniți în ultimii ani în Italia devin automat cetățeni italieni. 51% din italieni au declarat că "ius soli" face parte din încercarea continuă de a înlocui etnic poporul italian
Serviciile secrete manipulează opinia publică, creând grupări teroriste pe întreaga planetă
Leo Zagami, fost francmason de grad 33 în cadrul lojii Propaganda Due. Dezvăluiri despre Noua Ordine Mondială din vârful "Iluminaţilor" italieni
Terorismul islamist - creat la Casa Albă! Președintele Jimmy Carter și consilierul său Zbigniew Brzezinski sunt artizanii creării terorismului islamic!
Islanda - tara care a refuzat sa faca parte din UE si nu are niciun analfabet ! Islanda a fost cea care a bagat la puscarie toti bancherii corupti !
Le Pen: UE trebuie distrusă din interior
666 – Numărul Fiarei! Implementarea „semnului fiarei” în viaţa de zi cu zi a oamenilor, face parte dintr-un plan diabolic al sectei satanice planetare, francmasoneria!
Covid-19: Cea mai mare fraudă din istorie s-a bazat pe un test neconcludent și a declarat bolnavi „pe presupunere”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...