Ministerul rus al Apărării publică imagini cu tehnica americană a ISIS

Distribuie!by “Ministerul rus al Apărării a publicat imagini din zonele în care sunt dislocați teroriști ISIS*, la nordul orașului Deir-ez-Zor din Siria, imagini pe care se observă clar tehnica militară a forțelor speciale americane. Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook a ministerului. Conform datelor oferite de Ministerul rus al Apărării, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ministerul rus al Apărării a publicat imagini din zonele în care sunt dislocați teroriști ISIS*, la nordul orașului Deir-ez-Zor din Siria, imagini pe care se observă clar tehnica militară a forțelor speciale americane. Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook a ministerului.

Conform datelor oferite de Ministerul rus al Apărării, regimentele “Forțelor democratice siriene” aflate sub controlul Statelor Unite, cu ajutorul forțelor speciale americane se deplasează nestingherite prin pozițiile Statului Islamic* în lungul malului stâng al râului Eufrat în direcția Deir-ez-Zor.


“Cu ajutorul imiganilor obținute din aer, care au fost realiazte în perioada 8-12 septembrie 2017 în zonele de dislocare a formațiunilor armate ale ISIS, a fost fixat un numar mare de automobile blindate de tip Hummer, care se aparțin Statelor Unite.”, specifică Ministerul rus al Apărării pe pagina de Facebook.

Ministerul rus al Apărării afirmă faptul că pe imagini se vede clar cu forțele speciale americane sunt dislocate în punctele de sprijin ale ISIS. În jurul acestor obiecte lipsesc semne de asalt sau ciocniri cu teroriștii dar și semne de bombardament ale Coaliției Internaționale.

“În ciuda faptului că puctele de sprijin ale Forțelor Armete SUA se află în zonele actualei dislocații ale ISIS, în aceste zone nu există niciun fel de semne de pază militară (a forțelor armate SUA – N.R.). Asta poate înseamna doar faptul că militarii Statelor Unite se simt în siguranță în aceste zone controlate de teroriști”, se specifică în comunicatul Ministerului Apărării.

Mai mult decât atât, Ministerul rus al Apărării a declarat că regimentele “Forțelor democratice siriene” aflate sub controlul Statelor Unite trec nestingherite prin teritoriile aflate sub controlul ISIS în direcția Deir-ez-Zor cu ajutorul forțelor speciale americane.


*ISIS, Stat Islamic – organizație teroristă interzisă în Rusia.“[1]

SURSE

  1. https://rusul.ru/tehnica-americana-isis/
  2. Foto: rusul.ru

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro