Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu: “Am făcut o ofertă pentru relocarea în România a 1.942 de refugiați” Românii trebuie să spună nu primirii imigranților!

Distribuie!by “Meleșcanu: Am făcut o ofertă pentru relocarea în România a 1.942 de refugiați Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, a declarat că recent a fost făcută o ofertă pentru relocarea în România a 1.942 de refugiați aflați în Grecia și Italia. “Recent, am făcut o ofertă pentru 1.942 de refugiați […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Meleșcanu: Am făcut o ofertă pentru relocarea în România a 1.942 de refugiați

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, a declarat că recent a fost făcută o ofertă pentru relocarea în România a 1.942 de refugiați aflați în Grecia și Italia.


“Recent, am făcut o ofertă pentru 1.942 de refugiați din Grecia și din Italia pe care îi putem reloca în România. Mai avem deja pe teritoriul nostru cam 700 de asemenea refugiați”, a spus Meleșcanu, într-un interviu acordat Realitatea TV, difuzat vineri.

El a subliniat că România “participă masiv la operațiunile din Marea Neagră pentru oprirea fluxului de refugiați și salvarea celor care se încumetă la asemenea acțiuni”.


“Evident că problema migrației și cea a refugiaților sunt două categorii distincte. Primii sunt refugiați din motive politice, din cauze de război, dar există și o migrație cu caracter economic, mai ales din țările cu regimuri eșuate, cu condiții de viață foarte grele. România și-a exprimat solidaritatea, deși am mers pe ideea că nu este normal să avem cote fixe. În același timp, ne-am manifestat disponibilitatea de a primi un anumit număr de refugiați”, a adăugat ministrul.

Meleșcanu a mai arătat că România are în lucru o inițiativă privind trimiterea a 50 de jandarmi și polițiști pentru pregătirea forțelor de securitate irakiene în lupta împotriva Daesh.

“România și-a asumat obligația de a contribui cu 800.000 de euro la coaliția luptei împotriva statului islamic și ajutorarea victimelor populației civile din aceste zone. Pe lângă această contribuție, care se va întinde pe o perioadă de patru ani, câte 200.000 pe an, mai avem și o contribuție de 340.000 de euro, care este destinată în primul rând celor din Siria, oamenilor care suferă. Este, mai ales, un ajutor umanitar și, de asemenea, vom avea o contribuție, nu am stabilit-o încă, la Fondul Uniunii Europene pentru ajutorarea refugiaților din Siria care se află în Turcia la ora actuală”, a explicat ministrul de Externe.

AGERPRES/(A — autor: Florentina Peia, editor: Claudia Stănescu, editor online: Irina Giurgiu)”[1]

Aceasta este o sfidare a romanilor din partea Guvernului Romaniei. Avand in vedere toate evenimentele din “lumea libera si civilizata” in care sunt implicati imigrantii, Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, doreste sa aduca in Romania 1.942 de imigranti. Este chiar asa de greu de inteles ce se intampla in “lumea libera si civilizata” care a primit imigranti? Imigrantii au ajuns sa faca legea in Franta, Suedia, Germania si alte tari multiculturaliste.

In aceste tari multiculturaliste exista acele zone numite “no-go”, unde autoritatile nu mai pot sa controleze infractiunile comise de imigranti. Imigrantii se grupeaza in clanuri si incep sa terorizeze oamenii. Aceasta politica a “tolerantei” si “diversitatii” a aruncat Europa intr-un haos. Acest haos poarta denumirea de Planul Kalergi, un plan prin care globalistii/neomarxistii/progresistii vor sa distruga rasa alba.

La articolul 3 (4), Constitutia Romaniei interzice stramutarea unor alte populatii pe teritoriul Romaniei:

“Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.”[2]

SURSE

  1. https://www.agerpres.ro/politica/2017/08/18/melescanu-am-facut-o-oferta-pentru-relocarea-in-romania-a-1-942-de-refugiati-17-53-22
  2. http://www.constitutiaromaniei.ro/textul-integral/
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Roexit: România trebuie să iasă din UE pentru a redeveni o țară suverană și puternică!
Trădătorii de țară: Iohannis și Parlamentul vor să renunțe la resursele naturale din Marea Neagră!
Sat întreg din Bihor revendicat de urmașii unui nobil maghiar
Președintele Iohannis nu vrea alături de „rebelii” din UE: O apropiere între România și grupul de la Vișegrad nu este realistă. Președintele României, Klaus Iohannis, susține Noua Ordine Mondială
De "4 Iulie", ambasadorul SUA le-a spus românilor ce au de făcut - fără dubii!
Armele secrete ale Romaniei: in 1968, Armata Romana a folosit un laser puternic cu care a topit tancurile rusesti invadatoare ! Arma cu laser a fost construita in baza Proiectului "Romteleghid", fiind o copie a „Razei Mortii” a lui Tesla !
Frans Timmermans, un globalist arogant, care se crede stăpânul României
In caz de razboi militarii NATO pot folosi Romania ca si rampa de lansare a atacurilor! A intrebat vreun politician pe romani daca sint de acord sa fie in NATO ?! NU!
Renaşterea României: Trezirea urgentă a fiinţei noastre către o stare profundă de comuniune cu Sufletul Neamului Românesc
Protocoalele Înțelepților SRI-DNA
Înregistrări din interiorul Mișcării #Rezist: Globaliștii finanțează protestele pentru a da jos Guvernul României cu scopul de a prelua conducerea României. “Suntem presați din exterior să punem osul la treabă”
Document DNA: 3000 euro/zi costă filajul SRI! SRI a cheltuit sume uriașe pe interceptări. 540.000 euro filajul unei persoane pe 6 luni. Cine a aprobat asemenea cheltuieli? Oficial, SRI a pus în operare 248.711 de mandate în perioada 2005-2014, ceea ce înseamnă la o medie de 6 luni/persoană peste 134 miliarde euro. Cu banii aceștia, aveam toate autostrăzile și utilitățile naționale realizate!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro