Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu: “Am făcut o ofertă pentru relocarea în România a 1.942 de refugiați” Românii trebuie să spună nu primirii imigranților!

Distribuie!by “Meleșcanu: Am făcut o ofertă pentru relocarea în România a 1.942 de refugiați Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, a declarat că recent a fost făcută o ofertă pentru relocarea în România a 1.942 de refugiați aflați în Grecia și Italia. “Recent, am făcut o ofertă pentru 1.942 de refugiați […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Meleșcanu: Am făcut o ofertă pentru relocarea în România a 1.942 de refugiați

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, a declarat că recent a fost făcută o ofertă pentru relocarea în România a 1.942 de refugiați aflați în Grecia și Italia.


“Recent, am făcut o ofertă pentru 1.942 de refugiați din Grecia și din Italia pe care îi putem reloca în România. Mai avem deja pe teritoriul nostru cam 700 de asemenea refugiați”, a spus Meleșcanu, într-un interviu acordat Realitatea TV, difuzat vineri.

El a subliniat că România “participă masiv la operațiunile din Marea Neagră pentru oprirea fluxului de refugiați și salvarea celor care se încumetă la asemenea acțiuni”.


“Evident că problema migrației și cea a refugiaților sunt două categorii distincte. Primii sunt refugiați din motive politice, din cauze de război, dar există și o migrație cu caracter economic, mai ales din țările cu regimuri eșuate, cu condiții de viață foarte grele. România și-a exprimat solidaritatea, deși am mers pe ideea că nu este normal să avem cote fixe. În același timp, ne-am manifestat disponibilitatea de a primi un anumit număr de refugiați”, a adăugat ministrul.

Meleșcanu a mai arătat că România are în lucru o inițiativă privind trimiterea a 50 de jandarmi și polițiști pentru pregătirea forțelor de securitate irakiene în lupta împotriva Daesh.

“România și-a asumat obligația de a contribui cu 800.000 de euro la coaliția luptei împotriva statului islamic și ajutorarea victimelor populației civile din aceste zone. Pe lângă această contribuție, care se va întinde pe o perioadă de patru ani, câte 200.000 pe an, mai avem și o contribuție de 340.000 de euro, care este destinată în primul rând celor din Siria, oamenilor care suferă. Este, mai ales, un ajutor umanitar și, de asemenea, vom avea o contribuție, nu am stabilit-o încă, la Fondul Uniunii Europene pentru ajutorarea refugiaților din Siria care se află în Turcia la ora actuală”, a explicat ministrul de Externe.

AGERPRES/(A — autor: Florentina Peia, editor: Claudia Stănescu, editor online: Irina Giurgiu)”[1]

Aceasta este o sfidare a romanilor din partea Guvernului Romaniei. Avand in vedere toate evenimentele din “lumea libera si civilizata” in care sunt implicati imigrantii, Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, doreste sa aduca in Romania 1.942 de imigranti. Este chiar asa de greu de inteles ce se intampla in “lumea libera si civilizata” care a primit imigranti? Imigrantii au ajuns sa faca legea in Franta, Suedia, Germania si alte tari multiculturaliste.

In aceste tari multiculturaliste exista acele zone numite “no-go”, unde autoritatile nu mai pot sa controleze infractiunile comise de imigranti. Imigrantii se grupeaza in clanuri si incep sa terorizeze oamenii. Aceasta politica a “tolerantei” si “diversitatii” a aruncat Europa intr-un haos. Acest haos poarta denumirea de Planul Kalergi, un plan prin care globalistii/neomarxistii/progresistii vor sa distruga rasa alba.

La articolul 3 (4), Constitutia Romaniei interzice stramutarea unor alte populatii pe teritoriul Romaniei:

“Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.”[2]

SURSE

  1. https://www.agerpres.ro/politica/2017/08/18/melescanu-am-facut-o-oferta-pentru-relocarea-in-romania-a-1-942-de-refugiati-17-53-22
  2. http://www.constitutiaromaniei.ro/textul-integral/
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Statul Paralel din România - creația globaliștilor SUA-UE-Soros! Statul Paralel înseamnă unii procurori, unii judecători, unii ofițeri din cadrul serviciilor secrete, unii politicieni, unii ONG-iști, unii jurnaliști, care susțin planul globaliștilor SUA-UE-Soros de a conduce România!
Horia Georgescu, fostul şef al ANI: Am făcut parte din statul paralel
Program spion ascuns descoperit in smartphone-urile din China ! Programul de spionaj se afla localizat in sistemul de operare Star N9500 ! Hacker-ii pot accesa apoi foarte usor telefonul si pot avea acces la inregistrare ambientala audio si video !
Big Brother: Proiect al Ministerului de Internet - Unitatea Naţională de Informaţii privind Pasagerii
Ex-regele trădător prezentat ca erou naţional
În România este nevoie de o lege a răspunderii judecătorilor și procurorilor
Deputat UDMR: "Pentru maghiari, 2018, când se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire, este anul doliului în România"
Procesul Mega Moscheii - cel mai important proces din România
Turcii confiscă biserici creștine, iar cei care ne conduc vor să le facă Mega Moschee în București
"Nu ne mai mințiți că România e un stat suveran și nu ne mai chemați la vot! Ce să alegem, o gașcă de târâtoare la porți străine?"
Curtea Constituțională: "SRI poate intercepta numai infracțiuni ce țin de Siguranța Națională"
ONG-iștii lui George Soros ies în stradă să protesteze împotriva legii răspunderii magistraților! ONG-iștii lui George Soros nu vor ca magistrații să răspundă pentru abuzuri si erori judiciare! Lipsa răspunderii magistraților îi transformă pe unii dintre aceștia în interlopi! Lipsa răspunderii magistraților crează un sentiment de nesiguranță în rândul oamenilor, deoarece orice om poate fi victima unui abuz!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.