Ministrul Agriculturii: “Pesticidele sunt un rău necesar!”

by In contextul cercetarii imbolnavirilor si a morti bebelusilor din judetul Arges, pentru a se evita cu indarjire proletara discutia despre faptul ca vaccinurile ar putea fi de vina (conditional-optativ), Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, face o declaratie revoltatoare cu privire la hrana pe care o consuma populatia: “Pesticidele sunt un […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In contextul cercetarii imbolnavirilor si a morti bebelusilor din judetul Arges, pentru a se evita cu indarjire proletara discutia despre faptul ca vaccinurile ar putea fi de vina (conditional-optativ), Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, face o declaratie revoltatoare cu privire la hrana pe care o consuma populatia: “Pesticidele sunt un rau necesar!”

Aceasta este mentalitatea slugarnica a acestor indivizi, care au aprobat in secrete sau nu, dezvoltarea unei agriculturi bazata pe Organisme Modificate Genetic, controlata de corporatia Monsanto, despre care oamenii de stiinta rusi si nu numai, au aratat ca, contribuie la dezvoltarea tumorilor canceroase. Cu alte cuvinte, Codex Alimentarius, semnat de fostul Premier al Romaniei, Emil Boc, si intrat in vigoare la data de 31 decembrie 2009, are rolul de a contribui la reducerea acestui popor – un adevarat genocid lent.


Produsele aflate în comerț sunt de bună calitate, iar pesticidele reprezintă un rău necesar și trebuie să se încadreze în limitele stabilite la nivelul Uniunii Europene, a declarat, vineri, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Achim Irimescu.

‘Deocamdată nu avem un rezultat al anchetei începute de ANSVSA cu unitățile DSP din Dolj și Argeș. Facem eforturi pentru a reuși să avem rezultate cât mai rapide. În momentul în care nu se știe exact care este sursa, facem toate eforturile pentru a o identifica. Controalele au loc în piețe și în magazine.


romania-s-a-alaturat-protestelor-mondiale-impotriva-monsanto-i-omg-7488

Eu continui să afirm că produsele aflate în comerț sunt de bună calitate. E adevărat că de multe ori se încearcă incriminarea pesticidelor. Pesticidele sunt un rău necesar. La un moment dat, s-a făcut o analiză la nivelul Bruxelles-ului referitor la pesticide și s-a spus că, dacă s-ar renunța la pesticide, cel puțin 40% din producția mondială ar dispărea.

Trebuie să înțelegem că sunt un rău necesar, dar e adevărat că Uniunea Europeană a stabilit standarde clare și limite admisibile pentru consumul uman. Avem decenii bune de când se utilizează pesticide și speranța de viață a crescut substanțial în Europa și în România’, a subliniat Irimescu.

Referitor la confiscarea cantității de 20,3 de tone de tomate provenite din Iordania, din cauza depășirii limitei admisibile de pesticide, ministrul Agriculturii a dat asigurări că autoritățile vor intensifica controalele la produsele provenite din acest stat.

‘Controalele se intensifică odată ce a fost descoperit un caz. După cum știți, a fost descoperit un transport din Iordania de 20.000 de kilograme de roșii cu pesticide peste limită. Acestea au fost trimise pentru distrugere și s-au retras o sută și ceva de kilograme din cantitate, ce ajunsese deja pe piață. De acum încolo, vom controla și mai mult produsele care provin din statul respectiv pentru a evita un alt caz similar”, a spus el.

În altă ordine de idei, șeful de la Agricultură a făcut referire la revocarea din funcție a secretarului de stat din MADR Sorin Radu, afirmând că aceasta a avut loc la solicitarea lui, unul dintre motive fiind cel financiar.

‘Revocarea secretarului de stat Sorin Radu s-a făcut la solicitarea dânsului și a avut la bază motive personale, inclusiv partea financiară. Să nu uităm că un secretar de stat are un salariu mult mai mic decât al unui director, dar asta este legislația. Nu avem un alt nume pregătit în acest sens’, a explicat Irimescu.

SURSE

  1. http://www.agerpres.ro/economie/2016/02/26/ministrul-agriculturii-produsele-aflate-in-magazinele-din-romania-sunt-de-buna-calitate-13-06-04

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro