Ministrul britanic de Externe, despre teroristul apărut în documentarul Channel 4: “Cum Dumnezeu l-am scăpat din vedere?”

Distribuie!by “Ministrul britanic de Externe, despre teroristul aparut in documentarul Channel 4: “Cum Dumnezeu l-am scapat din vedere?” Britanicii merita raspunsuri din partea serviciilor de securitate dupa ce s-a aflat ca macar doi dintre cei trei teroristi erau cunoscuti autoritatilor pentru ideile lor extremiste. Nu o spun doar jurnalistii, ci […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ministrul britanic de Externe, despre teroristul aparut in documentarul Channel 4: “Cum Dumnezeu l-am scapat din vedere?”

Britanicii merita raspunsuri din partea serviciilor de securitate dupa ce s-a aflat ca macar doi dintre cei trei teroristi erau cunoscuti autoritatilor pentru ideile lor extremiste.


Nu o spun doar jurnalistii, ci si ministrul de externe, Boris Johnson. Ancheta cu privire la atacul soldat cu 7 morti si zeci de raniti se deruleaza greoi. Toate cele 12 persoane retinute au fost eliberate.

Khuram Shazad Butt, unul dintre autorii atacului de la Londra, a aparut intr-un documentar realizat de o televiziune britanica despre jihadistii din Marea Britanie. Purta un steag al gruparii Stat Islamic, intr-un parc londonez. A fost filmat, de asemenea, in compania unor predicatori extremisti. Teroristul avea 27 de ani si locuia la Londra, in cartierul Barking. Abu, cum ii spuneau apropiatii, era cetatean britanic nascut in Pakistan. Pe cand era copil, parintii au emigrat in Anglia si au solicitat azil. Khuram a urmat studii de management, a lucrat recent la metroul din Londra si la un fast-food. Era casatorit si avea doi copii mici.


Un cunoscut a fost alarmat de obsesia lui Khuram pentru islamismul radical si mai ales de faptul ca incerca sa converteasca minori in parc, oferindu-le bomboane. Respectivul amic, dar si mama unuia dintre copii, au alertat autoritatile. Teroristul a ajuns astfel, in 2015, in atentia politiei si a serviciului de informatii MI5, dar nu a fost arestat pentru ca nu existau dovezi ca ar planui un atac.

Boris Johnson, ministrul britanic de Externe: “Oamenii se intreaba cum Dumnezeu de l-am scapat din vedere pe acest individ? Cum a fost posibil sa apara intr-un reportaj Channel 4 si apoi sa comita asemenea atrocitati, iar asta e o intrebare la care trebuie sa raspunda MI5 si politia.”

Rachid Redouane, al doilea atacator identificat, avea 30 de ani si traia in acelasi cartier londonez, Barking. Era de origine marocano-libiana si NU era cunoscut serviciilor de securitate.

Potrivit presei italiene, al treilea terorist de la Londra ar fi fost Youssef Zaghba, nascut in Maroc in 1995, dintr-o familie mixta, marocano-italiana. In 2016, a fost arestat pe aeroportul din Bologna, pe cand voia sa calatoreasca in Siria, via Turcia. Autoritatile italiene i-ar fi avertizat pe britanici in legatura cu el.

Intre timp, a fost facuta publica identitatea altor doua victime. Kirsty Boden, o asistenta medicala de 28 de ani, australianca stabilita la Londra, a fost injunghiata mortal in timp ce incerca sa ajute o alta victime.

Pe de alta parte, sora si prietenii l-au cautat in zadar pe James McMullan prin spitale. Apoi au primit vestea teribila ca un card bancar cu numele lui a fost gasit asupra unei persoane ucise in atac.

Melissa McMullan, sora lui James: “Era un om iubitor, grijuliu, nimeni nu-l va putea vreodata inlocui. Mai erau cateva saptamani si isi lansa afacerea. Sambata a fost una din singurele lui zile libere in foarte multa vreme, asa ca a iesit in oras. Era o persoana atat de buna.”

 

In paralel cu ancheta, autoritatile au amplasat bariere de beton pe Podul Londrei, pentru a-i proteja pe trecatori de noi atacuri cu vehicule folosite ca arma.

Marti la pranz, sub o ploaie mohorata, londonezii au pastrat un moment de reculegre in amintirea nevinovatilor care au fost masacrati sambata noaptea.”[1]

Referitor la intrebarea Ministrului britanic de Externe, “Cum Dumnezeu l-am scăpat din vedere?”, raspunsul este acesta: Voi, globalistii, sunteti cei care ati creat, finantat si in continuare finantati terorismul islamist. Voi faceti asta pentru a avea motive de a restrange libertatile civile ale oamenilor. Dupa fiecare atac terorist urmeaza legi Big Brother si alte legi care restrang libertatile civile ale oamenilor.

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/international/cele-12-persoane-arestate-in-cazul-atacului-terorist-din-londra-au-fost-eliberate-ce-a-gasit-politia-in-masina-atacatorilor.html
  2. Foto: Channel 4

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro