Ministrul de Finante al Germaniei doreste ca statele UE indatorate sa ramana fara suveranitate ! O mentalitate tipica propagandistilor Noii Ordini Mondiale !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tupeu ! Altfel nu poate fi calificata afirmatia acestui Ministru de Finante al Germaniei, Wolfgang Schäuble. Cei care fac au facut si fac propaganda prin diverse tari pentru a intra si ele in UE ca “totul este numai lapte si miere”, sunt perfect constienti de faptul ca UE este o creatie importanta pentru edificarea Noii Ordini Mondiale. In trecut toate drumurile duceau la Roma. Acum, vorbim de un altfel de imperiu, in care drumurile duc catre Bruxelles.

eusovietflag

Mai multe citez din Ziarul Financiar:


“Într-o ieşire aspră, ministrul german al finanţelor Wolfgang Schäuble a susţinut sancţionarea ţărilor “problemă” din uniunea monetară, nu cu excluderea lor, ci cu pierderea suveranităţii în favoarea UE.

Într-un interviu acordată săptămânalului Stern şi comentat de Deutsche Welle şi RFI, şeful finanţelor germane susţine: “O ţară cu probleme care trebuie ajutată ar trebui să cedeze Uniunii Europene, la schimb, o parte din drepturile sale de suveranitate”. Măsura ar fi mai bună şi mai funcţională decât excluderea unor state din zona euro, spune ministrul. “Europa nu are cum să reuşească dacă nu se stabileşte clar că un stat membru nu poate fi dat afară din zona euro”.

Într-un interviu pentru ZF, ministrul român de externe Teodor Baconschi a susţinut că retragerea unui stat din zona euro ar crea dificultăţi majore întregului spaţiu european, de aceea salvarea eurozonei trebuie să fie obiectivul numărul unu al Uniunii.

Deutsche Welle aminteşte că Wolfgang Schäuble a pledat, într-o scrisoare adresată parlamentarilor conservatori, în favoarea deciziilor luate la ultimul summit special al ţărilor zonei euro pentru salvarea Greciei.

El a admis că planul de salvare a Greciei nu este lipsit de riscuri, susţinând însă că alte variante posibile erau şi mai riscante.

În interviul citat, Schäuble pledează pentru blocarea dreptului la vot al statelor care nu respectă pactul de stabilitate şi creştere, o propunere care fusese avansată anul trecut şi de cancelarul Angela Merkel. De altfel, Grecia a experimentat pe propria-i piele o situaţie asemănătoare. Practic, când a fost lansat primul plan de salvare a Greciei de 110 mld. euro, în vreme ce membrii eurozonei analizau situaţia, reprezentanţii acestei ţări au aşteptat la uşă sfârşitul discuţiilor fără să fie primiţi înăuntru.

Schäuble pledează pentru adâncirea integrării UE, dar cu reguli mult mai dure. “Integrarea trebuie să continue, iar unui stat care are probleme i se va acorda ajutor, dar: “va trebui să renunţe la o parte a suveranităţii sale naţionale în favoarea Uniunii Europene ” Această măsură este mai eficientă decât dacă anumite ţări cu datorii, membre ale UE, vor fi eliminate din zona euro, explică minstrul german de finanţe.”[1]

Uniunea Europeana – o organizatie bolsevica si corporatista !

UE, este cel care face legi intr-un stat membru, chiar daca noi vedem niste politicieni, care fac pe legiuitorii in Parlament, insa, daca “tata” si “mama” UE spune ca “aceste legi nu sunt bune”, atunci toti se conformeaza fara sa mai ridice glasul. De ce ? Pentru ca 99% din politicieni sunt vanduti si corupti moral, dar mai ales la propriu.


Grecia este exemplul perfect pentru a nu fi intr-o astfel de organizatie, de tip super-stat cum ar fi UE. Grecia, a fost indatorata si distrusa de FMI, Banca Mondiala si Comisia Europeana, iar acum comisarii UE vin si fac pe “lupii moralisti”. Islanda este un exemplu perfect pentru a fi prezentat, acestia au refuzat sa intre in UE zicand: “voi nu ati inteles nimic” !

Oamenii, in primul rand nu au fost informatii despre dictatura politico-financiara practicata de UE, caci daca ar fi fost, cu siguranta n-ar fi acceptat, fiind manipulati de presa si politicienii corupti, la fel ca in Romania.

La data de 31 Octombrie 2013, politia greaca ameninta pe oficialii UE ca-i vor ancheta si vor sa-i aresteze pentru ca au produs in mod intentionat criza financiara in Grecia pentru a o supune lor.

Mai multe aici -> http://www.fara-secrete.ro/politia-greaca-ameninta-oficialii-uniunii-fasciste-europene-cu-arestarea-pentru-masurile-de-austeritate-care-le-au-fost-impuse-de-catre-ue.

UE lupta impotriva nationalismului si doreste cedarea suveranitatii statelor!

La data de 18 septembrie 2012, presedintele Basescu ceda suveranitatea Romaniei catre Uniunea Europeana, asta pentru „a ne fi mai bine”.

„Acesta este viitorul”

Fostul ministru de Externe Adrian Cioroianu crede că propunerea lui Barroso este  singura măsură prin care se poate salva UE. „Acesta este viitorul, în condiţile în care naţionalismele sunt în creştere. Trebuie să se facă paşi decisivi în vederea creşterii coeziunii, pentru că, altfel, se poate ajunge la ruperea UE”, a spus Cioroianu. „Cedarea suveranităţii naţionale nu o poţi face decât atunci când trăieşti prost, iar prin destrămarea proiectului european nu s-ar întări suveranitatea naţională, ci ar scădea radical nivelul de trai”, a completat Cioroianu. Un alt fost ministru de Externe, Teodor Baconschi, priveşte acest proiect ca o concluzie a crizei din interiorul UE. „Liderii europeni au stabilit diagnosticul, iar acum se caută un remediu pe termen lung. Trebuie continuată construcţia politică pentru a putea rămâne în competiţia globală cu SUA şi China”, a spus Baconschi.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda spune că Barroso a propus „o soluţie la mijloc de drum, între o Europă dominată de firma statului-naţiune şi o Europă federalistă, în care naţiunile să dispară cu totul”. Însă, liderul PDL se întreabă „dacă nu avem naţiune, ce avem ca referinţă?” şi care vor fi noile frontiere ale Federaţiei Europene.

Poziţia lui Traian Băsescu

Ideea unei reorganizări a Uniunii a fost vehiculată încă de anul trecut în cadrul întâlnirilor informale dintre reprezentanţii statelor europene. Preşedintele Traian Băsescu vorbea despre o nouă reconfigurare europeană la începutul acestui an. Şeful statului opina atunci că singura soluţie pentru ca statele din zona euro să reziste în faţa crizelor economice este realizarea Statelor Unite ale Europei, prin cedarea de suveranitate.

„Nu mă feresc să spun că va trebui să avem curajul să spunem naţiunilor noastre că soluţia corectă este realizarea Statelor Unite ale Europei. Va trebui, mai devreme sau mai târziu, să ne punem cu toţii la un loc suveranitatea, pentru a crea suveranitatea UE”, spunea, în primăvară, Băsescu.

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/spatiul-schengen-ultimul-lucru-ramas-pe-agenda-reptiliana-in-vederea-instaurarii-noii-ordini-mondiale.

La data de 9 noiembrie 2013, Herman Van Rampuy, supranumit de jurnalişti „preşedintele Bilderberg“ pentru faptul că singura sa recomandare pentru acest post este cea de membru al grupului elitist secret a inceput sa faca o serie de declaratii socante, pentru orice om cu mintea limpede impotriva nationalismului si a statului de drept pe care ni-l tot flutura ei peste nas.

Potrivit site-ului de stiri dw.de[2] Herman Van Rampuy a declarat ca:

„Populismul si nationalismul nu poate oferi raspuns timpului nostru.”

Ca un bilderberg ticalos ce e, acesta ca si Barosso a militat pentru o „libera” circulatie si sa nu mai existe granite, exact ce am subliniat la punctul 1.

Bukovski: Comisarii UE, mai tari ca cei ai URSS

Numirea baronesei Ashton ca ministru de Externe al UE a fost făcută în spatele uşilor închise, în cele mai bune tradiţii ale Biroului Politic sovietic. Parlamentele naţionale, presa şi publicul nu au avut nicio şansă să discute meritele candidaturii ei în avans – ne-au fost prezentate ca un fapt împlinit. Şi, bineînţeles, viitoarea aprobare a Sovietului Suprem European este văzută ca o concluzie anticipată – după cum nu au întârziat nici felicitările în cor de la liderii mondiali. În orice caz, după mine, şi nu numai, există mari probleme care se ridică faţă de ea în Marea Britanie.

Între 1980-1983, Cathy Ashton a fost trezorier şi apoi vicepreşedinte al Campaniei pentru Dezarmarea Nucleară (CND). La vremea aceea, CND a fost un pivot al „campaniei de pace“ sponsorizate de sovietici în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord. Cu bună ştiinţă sau nu, activiştii CND au fost coloana a cincea sovietică. Mai mult, la acel moment CND a acceptat donaţii uriaşe din partea unor binefăcători neindentificaţi, pe care a refuzat ferm să-i numească, aceştia rămânând anonimi până în ziua de azi.

Am demonstrat cu sute de documente strict secrete din arhivele sovietice (a se vedea „Judecata în Moscova“) că acea campanie de dezarmare nucleară de la începutul anilor ‘80 a fost orchestrată pe ascuns de la Moscova. Într-o măsură substanţială, a fost, de asemenea, finanţată de către Blocul Sovietic. Banii au fost direcţionaţi prin intermediul partidelor comuniste şi a altor organizaţii pro-sovietice sau individuale, cu scopul de a le creşte influenţa în „mişcarea de pace“.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/10-motive-care-demonstreaza-ca-uniunea-europeana-este-o-organizatie-fascista-ce-lupta-impotriva-nationalismului-distruge-granitele-doreste-o-populatie-implantata-cu-microcipuri-si-doreste-ca-statele.

SURSE

1. http://www.zf.ro/business-international/germania-pune-piciorul-in-prag-tarile-cu-datorii-isi-vor-pierde-suveranitatea-8536511

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...