Ministrul german de Externe îi insultă pe naționaliștii din Alternativa pentru Germania, spunând despre aceștia că sunt „naziști”! Pentru neomarxiști, cei care se opun ideilor lor aberante sunt etichetați drept „naziști”!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Ministrul german de externe aseamănă formațiunea de extremă-dreapta Alternativa pentru Germania cu naziștii

Ministrul german de externe Sigmar Gabriel i-a asemănat, luni, pe membrii formațiunii de extremă-dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) cu naziștii care au condus Germania din 1933 până în 1945, insultă rar întâlnită în politica națională, relatează Reuters.


Într-un interviu acordat portalului t-online.de, ministrul de externe a afirmat că mulți dintre alegătorii din țară se gândesc să voteze cu AfD la alegerile legislative de la 24 septembrie pentru că, în opinia lor, nu le sunt luate în considerare preocupările legate de migrație, securitate și locuri de muncă.

„Dacă avem ghinion, acești oameni vor trimite un semnal de dezamăgire care va avea consecințe teribile. Atunci, vom avea naziști adevărați în parlament, pentru prima oară de la sfârșitul celui de-al doilea război mondial”, a declarat ministrul social-democrat (SPD).


Remarcile sale în acest sens sunt neobișnuite, având în vedere sensibilitatea pe care continuă să o manifeste germanii în privința referirilor la naziști, chiar dacă de la încheierea războiului au trecut șapte decenii. AfD nu a comentat deocamdată aceste declarații.

Ministrul german de externe a mai explicat că AfD se bucură de succes în rândul comunităților defavorizate și în regiunile rurale din fosta Germanie de est. „Trebuie să schimbăm strategia și nu numai să rambursăm costurile acceptării de migranți, ci să le dăm comunităților locale încă o dată această sumă ca să poată face mai mult pentru cetățenii lor”, a adăugat Gabriel.

Ultimele sondaje indică o victorie a conservatorilor cancelarului Angela Merkel la alegerile de peste două săptămâni (Uniunea Creștin Democrată, CDU, și aripa sa bavareză Uniunea Creștin Socială, CSU). Atât CDU, cât și SPD, actual partener de guvernare al conservatorilor, au exclus o coaliție cu AfD, fondată în 2013 și cotată în sondaje cu 8-11% din intențiile de vot, suficient pentru a trece pragul de 5% și pentru a intra pentru prima oară în parlamentul federal.

AGERPRES/(AS — autor: Mihaela Toth, editor: Sorin Popescu, editor online: Irina Giurgiu)”[1]

Cine conduce Europa, astazi? Socialistii, care sunt neomarxisti. Desi ei isi spun „social-democrati”, nu au nici un fel legatura cu democratia, ei sunt neomarxisti. Diferenta dintre marxism-leninism si neomarxism este ca marxism-leninismul sustinea lupta proletarilor impotriva burghezilor/capitalistilor, folosind anarhia ca instrument de rasturnare a puterii, iar neomarxistii sustin lupta minoritatilor impotriva majoritatii.

Neomarxistii nu mai pun accent pe anarhie, ci vor sa distruga valorile nationale prin promovarea homosexualitatii, teoriei gender, multiculturalismului, ateismului etc. Daca nu esti de acord cu ideile aberante ale neomarxistilor, vei fi etichetat drept „nazist”, „fascist”, „homofob”, „rasist”, „xenofob”.

SURSE

  1. https://www.agerpres.ro/externe/2017/09/11/ministrul-german-de-externe-aseamana-formatiunea-de-extrema-dreapta-alternativa-pentru-germania-cu-nazistii-17-08-18
  2. Foto: Clemens Bilan/EPA

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...