Ministrul german de Externe îi insultă pe naționaliștii din Alternativa pentru Germania, spunând despre aceștia că sunt “naziști”! Pentru neomarxiști, cei care se opun ideilor lor aberante sunt etichetați drept “naziști”!

Distribuie!by “Ministrul german de externe aseamănă formațiunea de extremă-dreapta Alternativa pentru Germania cu naziștii Ministrul german de externe Sigmar Gabriel i-a asemănat, luni, pe membrii formațiunii de extremă-dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) cu naziștii care au condus Germania din 1933 până în 1945, insultă rar întâlnită în politica națională, relatează […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ministrul german de externe aseamănă formațiunea de extremă-dreapta Alternativa pentru Germania cu naziștii

Ministrul german de externe Sigmar Gabriel i-a asemănat, luni, pe membrii formațiunii de extremă-dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) cu naziștii care au condus Germania din 1933 până în 1945, insultă rar întâlnită în politica națională, relatează Reuters.


Într-un interviu acordat portalului t-online.de, ministrul de externe a afirmat că mulți dintre alegătorii din țară se gândesc să voteze cu AfD la alegerile legislative de la 24 septembrie pentru că, în opinia lor, nu le sunt luate în considerare preocupările legate de migrație, securitate și locuri de muncă.

“Dacă avem ghinion, acești oameni vor trimite un semnal de dezamăgire care va avea consecințe teribile. Atunci, vom avea naziști adevărați în parlament, pentru prima oară de la sfârșitul celui de-al doilea război mondial”, a declarat ministrul social-democrat (SPD).


Remarcile sale în acest sens sunt neobișnuite, având în vedere sensibilitatea pe care continuă să o manifeste germanii în privința referirilor la naziști, chiar dacă de la încheierea războiului au trecut șapte decenii. AfD nu a comentat deocamdată aceste declarații.

Ministrul german de externe a mai explicat că AfD se bucură de succes în rândul comunităților defavorizate și în regiunile rurale din fosta Germanie de est. “Trebuie să schimbăm strategia și nu numai să rambursăm costurile acceptării de migranți, ci să le dăm comunităților locale încă o dată această sumă ca să poată face mai mult pentru cetățenii lor”, a adăugat Gabriel.

Ultimele sondaje indică o victorie a conservatorilor cancelarului Angela Merkel la alegerile de peste două săptămâni (Uniunea Creștin Democrată, CDU, și aripa sa bavareză Uniunea Creștin Socială, CSU). Atât CDU, cât și SPD, actual partener de guvernare al conservatorilor, au exclus o coaliție cu AfD, fondată în 2013 și cotată în sondaje cu 8-11% din intențiile de vot, suficient pentru a trece pragul de 5% și pentru a intra pentru prima oară în parlamentul federal.

AGERPRES/(AS — autor: Mihaela Toth, editor: Sorin Popescu, editor online: Irina Giurgiu)”[1]

Cine conduce Europa, astazi? Socialistii, care sunt neomarxisti. Desi ei isi spun “social-democrati”, nu au nici un fel legatura cu democratia, ei sunt neomarxisti. Diferenta dintre marxism-leninism si neomarxism este ca marxism-leninismul sustinea lupta proletarilor impotriva burghezilor/capitalistilor, folosind anarhia ca instrument de rasturnare a puterii, iar neomarxistii sustin lupta minoritatilor impotriva majoritatii.

Neomarxistii nu mai pun accent pe anarhie, ci vor sa distruga valorile nationale prin promovarea homosexualitatii, teoriei gender, multiculturalismului, ateismului etc. Daca nu esti de acord cu ideile aberante ale neomarxistilor, vei fi etichetat drept “nazist”, “fascist”, “homofob”, “rasist”, “xenofob”.

SURSE

  1. https://www.agerpres.ro/externe/2017/09/11/ministrul-german-de-externe-aseamana-formatiunea-de-extrema-dreapta-alternativa-pentru-germania-cu-nazistii-17-08-18
  2. Foto: Clemens Bilan/EPA

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Bilderberg 2018 - Întâlnirea va avea loc în Torino, Italia, între 7-10 iunie! Naționalismul și mass-media independentă vor fi principalele teme de discuție! Grupul Bilderberg lucrează la o strategie de luptă împotriva naționalismului și a mass-mediei independente! Iluminații se tem că naționalismul poate opri Noua Ordine Mondială!
Invazia militară a SUA în Panama (1989)
Misterul Zonei 51
NSA posedă sistemul RNM, care poate transmite la distanţă, în mintea oamenilor, unde electromagnetice, care vor determina apariţia unor imagini, semnale sonore subliminale, care par a fi sunete audibile şi chiar gânduri
Comitetul celor 300 - nucleul Iluminatilor care se afla deasupra tuturor si vor sa controleze totul instaurand Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial
Baza aeriană China Lake (California)
Bertrand Russell în "Impactul științei în societate", 1953: "Vom arăta că familia împiedică dezvoltarea individului. O societate științifică nu poate fi stabilă decât sub conducerea unui guvern mondial"
Preşedintele Tanzaniei spune că testele pentru coronavirus folosite în ţara sa dau rezultate eronate, după ce au ieșit pozitive probe recoltate de la o capră şi de la un fruct
Franţa colonială: ce taxe adună Parisul de la 14 ţări africane
Ungaria anunță organizarea unui referendum național anti-Soros
Interviu cu Leo Zagami, fost francmason de grad 33 în cadrul lojii Propaganda Due
COP21/CMP11 – Conferința ONU referitoare la schimbările climaterice: minciuna "încălzirii globale", taxarea și reducerea populației planetei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro