Ministrul israelian: „Assad trebuie asasinat”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un ministru israelian a declarat că președintele sirian trebuie să fie asasinat

BUCUREȘTI, 16 mai — Sputnik. Un ministru israelian a declarat că președintele Siriei, Bashar al-Assad “trebuie să fie asasinat”.


Declarația aparține ministrului Construcțiilor din Israel, Yoav Galant, în cadrul unei conferințe, potrivit Times of Israel.

Afirmația a fost făcută după ce presa occidentală a răspândit informații cu privire la un pretins atac chimic efectuat de autoritățile siriene și incinerarea în masă a deținuților.


“Realitatea este că oamenii sunt executați cu ajutorul armelor chimice, iar cadavrele lor sunt arse exact cum s-a întâmplat acum 70 de ani”, a declarat ministrul, făcând aluzie la holocaustul din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial. “În opinia mea, am depășit linia roșie. Cred că a venit timpul ca Assad să fie asasinat”, a afirmat Galant.

Funcționarul a recunoscut reporterului Times of Israel că asasinatele politice sunt considerate ilegale în dreptul internațional, însă “nu dorește să vorbească de aspectele practice”. Acesta a comparat asasinarea lui Assad cu “tăierea cozii șarpelui”, pentru ca ulterior “să ne concentrăm asupra capului, care se află la Teheran”, a mai adăugat acesta.”[1]

Acesta este nazismul-sionist din Israel. Israelul comite genocid si crime impotriva umanitatii. Israelul trebuie sa ajunga in Curtii Penale Internationale. Cat despre “crimele lui Assad”, acestea sunt inventii, la fel si “armele lui Assad”. La fel au mintit si in cazul lui Saddam Hussein pentru a ataca Irakul.

Fostul Ministru israelian al Apararii, Moshe Ya’alon, a afirmat ca teroristii ISIS si-au cerut scuze dupa ce au atacat soldatii IDF (Israel Defense Forces). De asemenea, el a mai recunoscut ca Israelul are o cale de comunicare cu teroristii ISIS.

Mai multe pe larg aici -> https://www.dzr.org.ro/teroristii-isis-si-au-cerut-scuze-israelului-pentru-ca-au-atacat-soldatii-idf-israel-defense-forces/

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20170516/12676529/ministru-israel-asasinare-assad.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Politicienii, mass-media, medicii și Organizația Mondială a Sănătății au ascuns oamenilor informații esențiale cu privire la imunitatea colectivă naturală. Dacă oamenii se imunizează în mod natural, Industria Farmaceutică pierde mulți bani
Amiralul Richard Byrd, omul care a petrecut o lună în interiorul Pământului
Un studiu publicat de Centrul american pentru Prevenția și Combaterea Bolilor (CDC): 85% dintre infectații cu COVID poartă Mască „întotdeauna” sau „des”
În 1973, Comisia Trilaterală a fost creată la recomandarea Grupului Bilderberg, deoarece organizațiile deja înființate se dovediseră a fi prea lente în instituirea Guvernului Mondial
Zona 51 și tehnologia extraterestră
Neuschwabenland: Cele mai importante secrete naziste cu privire la lumea ascunsă din Antarctica
Lista cu asasinatele și tentativele de asasinat comandate și executate de către guvernul SUA în întreaga lume
Rețelele Sigint și Domint - rețelele informaționale ale NSA pentru spionajul și controlul oamenilor
Operațiunea Gridlock: Proteste în SUA împotriva restricțiilor. Donald Trump i-a îndemnat pe americani să protesteze. "Carantina este atunci când restricţionaţi circulaţia persoanelor bolnave. Tirania este atunci când restricţionaţi mişcarea oamenilor sănătoşi"
Aviația americană a bombardat un convoi aparținând de regimul președintelui sirian Bashar Al-Assad
Prinţul William al Marii Britanii: “Suntem prea mulţi oameni pe această planetă şi trebuie să găsim urgent o soluţie”!
Zona 51 și avionul-spion U-2
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...