Ministrul israelian: „Assad trebuie asasinat”

Distribuie!by “Un ministru israelian a declarat că președintele sirian trebuie să fie asasinat BUCUREȘTI, 16 mai — Sputnik. Un ministru israelian a declarat că președintele Siriei, Bashar al-Assad “trebuie să fie asasinat”. Declarația aparține ministrului Construcțiilor din Israel, Yoav Galant, în cadrul unei conferințe, potrivit Times of Israel. Afirmația a […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un ministru israelian a declarat că președintele sirian trebuie să fie asasinat

BUCUREȘTI, 16 mai — Sputnik. Un ministru israelian a declarat că președintele Siriei, Bashar al-Assad “trebuie să fie asasinat”.


Declarația aparține ministrului Construcțiilor din Israel, Yoav Galant, în cadrul unei conferințe, potrivit Times of Israel.

Afirmația a fost făcută după ce presa occidentală a răspândit informații cu privire la un pretins atac chimic efectuat de autoritățile siriene și incinerarea în masă a deținuților.


“Realitatea este că oamenii sunt executați cu ajutorul armelor chimice, iar cadavrele lor sunt arse exact cum s-a întâmplat acum 70 de ani”, a declarat ministrul, făcând aluzie la holocaustul din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial. “În opinia mea, am depășit linia roșie. Cred că a venit timpul ca Assad să fie asasinat”, a afirmat Galant.

Funcționarul a recunoscut reporterului Times of Israel că asasinatele politice sunt considerate ilegale în dreptul internațional, însă “nu dorește să vorbească de aspectele practice”. Acesta a comparat asasinarea lui Assad cu “tăierea cozii șarpelui”, pentru ca ulterior “să ne concentrăm asupra capului, care se află la Teheran”, a mai adăugat acesta.”[1]

Acesta este nazismul-sionist din Israel. Israelul comite genocid si crime impotriva umanitatii. Israelul trebuie sa ajunga in Curtii Penale Internationale. Cat despre “crimele lui Assad”, acestea sunt inventii, la fel si “armele lui Assad”. La fel au mintit si in cazul lui Saddam Hussein pentru a ataca Irakul.

Fostul Ministru israelian al Apararii, Moshe Ya’alon, a afirmat ca teroristii ISIS si-au cerut scuze dupa ce au atacat soldatii IDF (Israel Defense Forces). De asemenea, el a mai recunoscut ca Israelul are o cale de comunicare cu teroristii ISIS.

Mai multe pe larg aici -> https://www.dzr.org.ro/teroristii-isis-si-au-cerut-scuze-israelului-pentru-ca-au-atacat-soldatii-idf-israel-defense-forces/

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20170516/12676529/ministru-israel-asasinare-assad.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro