Ministrul olandez de Externe regretă că a mințit despre Putin

Distribuie!by “Ministrul de Externe a Olandei, Halbe Zijlstra, a declarat că regretă minciuna cu privire la o declarație pe care ar fi făcut-o Putin în 2006 cu privire la pretențiile teritoriale ale Rusiei față de țările vecine BUCUREȘTI, 12 feb — Sputnik. Ministrul Afacerilor Externe al Olandei, Halbe Zijlstra, a declarat […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ministrul de Externe a Olandei, Halbe Zijlstra, a declarat că regretă minciuna cu privire la o declarație pe care ar fi făcut-o Putin în 2006 cu privire la pretențiile teritoriale ale Rusiei față de țările vecine

BUCUREȘTI, 12 feb — Sputnik. Ministrul Afacerilor Externe al Olandei, Halbe Zijlstra, a declarat că regretă că a decis să mintă despre întrevederea sa cu președintele rus, Vladimir Putin, și nu se opune pretențiilor opoziției de a organiza dezbateri parlamentare în legătură cu acest incident, anunță corporația de televiziune și radio din Olanda (NOS).

“Vă rog să mă credeți, regret”, a declarat Zijlstra, citat de NOS.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/International/20180212/17257857/ministru-externe-olanda-putin-minciuna.html

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/International/20180212/17257857/ministru-externe-olanda-putin-minciuna.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Sistemul de control – cum suntem împiedicați să gândim liberi
Turcia a doborat un avion militar rusesc - o adevarata provocare la adresa Rusiei! Presedintele Cehiei, Milos Zeman, acuza Turcia ca are legaturi cu teroristii ISIS! Vladimir Putin: "Vor ca NATO sa serveasca ISIS ? Ne-au injunghiat pe la spate!"
Mișcarea New Age - religia Noii Ordini Mondiale și a Guvernului Mondial
Revolutia din Islanda - o revolutie autentica ce nu a fost transmisa in mass-media masonica! Toate revolutiile (lovituri de stat) ce se transmit propagandistic in presa sint create artificial de catre asasinii economici!
Consiliul pentru Relații Externe, organizația Iluminaților: "În 2017, SUA ar putea începe un război cu Rusia şi Coreea de Nord"
Asasinarea lui John Kennedy are legătură cu planul său de a face publice informațiile despre OZN-uri și extratereștri
Ciocănitoarea sovietică - o undă pulsatorie de 10 Hz trimisă în jurul lumii de la un enorm transmițător cu amplificare de tip Tesla, din Kiev (Ucraina)
Germania: ONG-iștii lui George Soros au protestat împotriva naționaliștilor. ONG-iștii lui George Soros vor să aducă imigranți în Europa. Naționaliștii germani le-au stricat planurile globaliștilor!
De ce tace Uniunea Europeană cu privire la abuzurile jandarmeriei franceze la adresa "vestelor galbene"? Pentru că "vestele galbene" sunt împotriva globaliștilor!
Edward Snowden, Julian Assange, Bradley Manning și Guccifer - eroii zilelor noastre în lupta împotriva Iluminaților
Iuri Gagarin nu a fost niciodata in spatiul cosmic ! Totul a fost o farsa propagandistica a sovieticilor !
Marea Britanie: George Soros finanțează o campanie împotriva Brexitului
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro