Ministrul polonez de externe: “Vrem vindecarea țării noastre după 25 de ani de îndoctrinare liberală”

Distribuie!by “Noul guvern conservator polonez, intrat sub focul criticilor după votarea unei controversate legi vizând mass-media publică, dorește ‘să vindece’ Polonia după 25 de ani de ‘îndoctrinare liberală’, a afirmat ministrul său de externe Witold Waszczykowski. ‘Noi vrem doar vindecarea țării noastre de unele boli pentru ca ea să se […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Noul guvern conservator polonez, intrat sub focul criticilor după votarea unei controversate legi vizând mass-media publică, dorește ‘să vindece’ Polonia după 25 de ani de ‘îndoctrinare liberală’, a afirmat ministrul său de externe Witold Waszczykowski.

‘Noi vrem doar vindecarea țării noastre de unele boli pentru ca ea să se poată restabili’, a declarat Waszczykowski într-un interviu pentru cotidianul german Bild, interviu ce va apărea luni și din care AFP publică câteva fragmente.


Ministrul polonez a adăugat că guvernul precedent, de tendință liberală și centristă, ‘a urmărit un anumit concept politic de stânga’.

‘Ca și când lumea ar trebui să meargă automat într-un singur sens, după un model marxist — un nou amestec de culturi și de rase, o lume de cicliști și de vegetarieni, care nu mizează decât pe energii regenerabile și care luptă împotriva oricărei forme de religie. Toate acestea nu au nimic de-a face cu rădăcinile poloneze tradiționale’, a afirmat șeful diplomației de la Varșovia.


Partidul conservator Lege și Justiție (PiS), care a câștigat alegerile legislative de la sfârșitul lunii octombrie, susține ceea ce îi interesează pe ‘majoritatea polonezilor: tradițiile, conștientizarea istoriei sale, dragostea de patrie, credința în Dumnezeu, într-o viață de familie normală între un bărbat și o femeie’, a adăugat ministrul polonez.

‘Toate acestea reprezintă un șoc pentru opozanții noștri, aceia care cred în progres: că cei 25 de ani de îndoctrinare stângistă și liberală nu au făcut să dispară aceste valori tradiționale(…)’, a continuat Witold Waszczykowski.

Declarațiile ministrului polonez de externe intervin în contextul în care guvernul conservator de la Varșovia este vizat, de la instalarea sa în luna noiembrie, de o serie de critici în urma mai multor decizii considerate controversate, precum adoptarea, la sfârșitul lunii decembrie, a unui proiect de lege ce ar asigura actualului executiv controlul asupra mass-mediei publice.

 

Noua lege a provocat îngrijorare la Bruxelles, Comisia Europeană fixând pentru 13 ianuarie o dezbatere asupra situației statului de drept în Polonia.

AGERPRES/(AS — autor: Flori Tiulea)”[1]

Globalistii sunt disperati avand in vedere guvernul nationalist al Poloniei. Scopul globalistilor este acela de a distruge valorile nationale prin implementarea neomarxismului, cu scopul de a crea o omenire fara identitate. Acest plan poarta numele de Noua Ordine Mondiala. Noua Ordine Mondiala este un Comunism Global. Globalistii nu vor putea opri nationalismul, deoarece oamenii incep sa-si dea seama ca au fost mintiti si nu vor sa traiasca intr-o dictatura globala.

SURSE

  1. https://www.agerpres.ro/externe/2016/01/03/ministrul-polonez-de-externe-vrem-vindecarea-tarii-noastre-dupa-25-de-ani-de-indoctrinare-liberala–19-04-24
  2. Foto: Kacper Pempel/Reuters

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro