Ministrul polonez de externe: „Vrem vindecarea țării noastre după 25 de ani de îndoctrinare liberală”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Noul guvern conservator polonez, intrat sub focul criticilor după votarea unei controversate legi vizând mass-media publică, dorește ‘să vindece’ Polonia după 25 de ani de ‘îndoctrinare liberală’, a afirmat ministrul său de externe Witold Waszczykowski.

‘Noi vrem doar vindecarea țării noastre de unele boli pentru ca ea să se poată restabili’, a declarat Waszczykowski într-un interviu pentru cotidianul german Bild, interviu ce va apărea luni și din care AFP publică câteva fragmente.


Ministrul polonez a adăugat că guvernul precedent, de tendință liberală și centristă, ‘a urmărit un anumit concept politic de stânga’.

‘Ca și când lumea ar trebui să meargă automat într-un singur sens, după un model marxist — un nou amestec de culturi și de rase, o lume de cicliști și de vegetarieni, care nu mizează decât pe energii regenerabile și care luptă împotriva oricărei forme de religie. Toate acestea nu au nimic de-a face cu rădăcinile poloneze tradiționale’, a afirmat șeful diplomației de la Varșovia.


Partidul conservator Lege și Justiție (PiS), care a câștigat alegerile legislative de la sfârșitul lunii octombrie, susține ceea ce îi interesează pe ‘majoritatea polonezilor: tradițiile, conștientizarea istoriei sale, dragostea de patrie, credința în Dumnezeu, într-o viață de familie normală între un bărbat și o femeie’, a adăugat ministrul polonez.

‘Toate acestea reprezintă un șoc pentru opozanții noștri, aceia care cred în progres: că cei 25 de ani de îndoctrinare stângistă și liberală nu au făcut să dispară aceste valori tradiționale(…)’, a continuat Witold Waszczykowski.

Declarațiile ministrului polonez de externe intervin în contextul în care guvernul conservator de la Varșovia este vizat, de la instalarea sa în luna noiembrie, de o serie de critici în urma mai multor decizii considerate controversate, precum adoptarea, la sfârșitul lunii decembrie, a unui proiect de lege ce ar asigura actualului executiv controlul asupra mass-mediei publice.

 

Noua lege a provocat îngrijorare la Bruxelles, Comisia Europeană fixând pentru 13 ianuarie o dezbatere asupra situației statului de drept în Polonia.

AGERPRES/(AS — autor: Flori Tiulea)”[1]

Globalistii sunt disperati avand in vedere guvernul nationalist al Poloniei. Scopul globalistilor este acela de a distruge valorile nationale prin implementarea neomarxismului, cu scopul de a crea o omenire fara identitate. Acest plan poarta numele de Noua Ordine Mondiala. Noua Ordine Mondiala este un Comunism Global. Globalistii nu vor putea opri nationalismul, deoarece oamenii incep sa-si dea seama ca au fost mintiti si nu vor sa traiasca intr-o dictatura globala.

SURSE

  1. https://www.agerpres.ro/externe/2016/01/03/ministrul-polonez-de-externe-vrem-vindecarea-tarii-noastre-dupa-25-de-ani-de-indoctrinare-liberala–19-04-24
  2. Foto: Kacper Pempel/Reuters

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Covid-19, Stânga globalistă și libertățile oamenilor
Arestarea lui Julian Assange, fondatorul Wikileaks, este o prioritate pentru administrația Trump
Iluminaţii din Bavaria şi Testamentul lor diabolic
George Friedman scrie că sfârșitul proiectului UE este aproape: UE nu vrea să accepte faptul că Europa este un continent format din multe națiuni unice și nimic mai mult. Analistul scrie că „ideea” UE nu funcționează și n-ar fi funcționat niciodată
Președintele Camerei Comunelor din Marea Britanie: „Drepturile gay surclasează libertatea religioasă”! Aceasta este dictatura minorităților LGBT!
Europarlamentarul PMP, Siegfried Mureșan, dorește să contracareze "propaganda rusă". Orice ştire sau analiză care nu e placul UE va fi considerată automat propaganda rusească şi dezinformare
Rusia va trimite o misiune pentru a verifica dacă americanii au ajuns într-adevăr pe Lună
Covid-19 | Document oficial al Ministerului german de Interne: Pandemia a fost o alarmă falsă la nivel global
Extremiștii lui George Soros pregătesc un uriaș protest pentru a crea haos în timpul ceremoniei de investire a lui Donald Trump
Raportul Rockefeller 2010 (Lock Step), Evenimentul 201, Agenda ID2020, Agenda 2030, Covid-19 și Guvernul Mondial
Un document ajuns în presa din Austria pe tema coronavirus arată că guvernul ar fi agravat deliberat frica în rândul populației
Fost agent CIA: "Am mituit partide şi politicieni ca să cultive ura între naţiuni. Scopul nostru fundamental era să vă facem sclavii noştri!"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...