Ministrul polonez de externe: “Vrem vindecarea țării noastre după 25 de ani de îndoctrinare liberală”

Distribuie!by “Noul guvern conservator polonez, intrat sub focul criticilor după votarea unei controversate legi vizând mass-media publică, dorește ‘să vindece’ Polonia după 25 de ani de ‘îndoctrinare liberală’, a afirmat ministrul său de externe Witold Waszczykowski. ‘Noi vrem doar vindecarea țării noastre de unele boli pentru ca ea să se […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Noul guvern conservator polonez, intrat sub focul criticilor după votarea unei controversate legi vizând mass-media publică, dorește ‘să vindece’ Polonia după 25 de ani de ‘îndoctrinare liberală’, a afirmat ministrul său de externe Witold Waszczykowski.

‘Noi vrem doar vindecarea țării noastre de unele boli pentru ca ea să se poată restabili’, a declarat Waszczykowski într-un interviu pentru cotidianul german Bild, interviu ce va apărea luni și din care AFP publică câteva fragmente.


Ministrul polonez a adăugat că guvernul precedent, de tendință liberală și centristă, ‘a urmărit un anumit concept politic de stânga’.

‘Ca și când lumea ar trebui să meargă automat într-un singur sens, după un model marxist — un nou amestec de culturi și de rase, o lume de cicliști și de vegetarieni, care nu mizează decât pe energii regenerabile și care luptă împotriva oricărei forme de religie. Toate acestea nu au nimic de-a face cu rădăcinile poloneze tradiționale’, a afirmat șeful diplomației de la Varșovia.


Partidul conservator Lege și Justiție (PiS), care a câștigat alegerile legislative de la sfârșitul lunii octombrie, susține ceea ce îi interesează pe ‘majoritatea polonezilor: tradițiile, conștientizarea istoriei sale, dragostea de patrie, credința în Dumnezeu, într-o viață de familie normală între un bărbat și o femeie’, a adăugat ministrul polonez.

‘Toate acestea reprezintă un șoc pentru opozanții noștri, aceia care cred în progres: că cei 25 de ani de îndoctrinare stângistă și liberală nu au făcut să dispară aceste valori tradiționale(…)’, a continuat Witold Waszczykowski.

Declarațiile ministrului polonez de externe intervin în contextul în care guvernul conservator de la Varșovia este vizat, de la instalarea sa în luna noiembrie, de o serie de critici în urma mai multor decizii considerate controversate, precum adoptarea, la sfârșitul lunii decembrie, a unui proiect de lege ce ar asigura actualului executiv controlul asupra mass-mediei publice.

 

Noua lege a provocat îngrijorare la Bruxelles, Comisia Europeană fixând pentru 13 ianuarie o dezbatere asupra situației statului de drept în Polonia.

AGERPRES/(AS — autor: Flori Tiulea)”[1]

Globalistii sunt disperati avand in vedere guvernul nationalist al Poloniei. Scopul globalistilor este acela de a distruge valorile nationale prin implementarea neomarxismului, cu scopul de a crea o omenire fara identitate. Acest plan poarta numele de Noua Ordine Mondiala. Noua Ordine Mondiala este un Comunism Global. Globalistii nu vor putea opri nationalismul, deoarece oamenii incep sa-si dea seama ca au fost mintiti si nu vor sa traiasca intr-o dictatura globala.

SURSE

  1. https://www.agerpres.ro/externe/2016/01/03/ministrul-polonez-de-externe-vrem-vindecarea-tarii-noastre-dupa-25-de-ani-de-indoctrinare-liberala–19-04-24
  2. Foto: Kacper Pempel/Reuters

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Războiul psihologic şi programele finanţate prin „bugetul negru”
Apel din Israel: „Nu distrugeți ISIS, ar fi o greșeală strategică. Poate ajuta Vestul să submineze Iranul și Hezbollahul. Rusia e un pericol mult mai mare”
Putin dezvăluie cea mai mare greșeală de care au profitat americanii
Franța: “Vestele galbene” vor să-și retragă banii din bănci
O nouă eră de supraveghere în masă ia naștere în Europa
Documente secrete dezvăluie cum SUA au testat arme biologice în Japonia
În anul 1973, Joseph C. Sharp, doctor în științe la Institutul de Cercetare al Armatei Walter Reed, a pus la punct o metodă de sintetizare a unei audiograme formate din pulsuri de microunde, care reprezenta echivalentul unui mesaj constituit din cuvinte, trimițând astfel mesaje codificate în creier
Doborarea unui avion in Ucraina: un pretext pentru Al Treilea Razboi Mondial ?! Astfel de inscenari au fost si la Pearl Harbor, dar si la 11 septembrie 2001 ! Aviatia ucraineana a fost cea care a doborat avionul !
Armata SUA a furat tone de aur în timpul războiului din Irak
Cum moare UE fără a se dezlănțui un război?
Vladimir Putin: "Rusia trebuie sa-si protejeze cetatenii impotriva Organismelor Modificate Genetic (GMO)"! Si uite asa Putin isi protejeaza cetatenii sai si cere si Americii sa interzica cultivarea plantelor modificate genetic! Oamenii de stiinta rusi demonstreaza ca GMO provoaca cancer si sterilitate!
Dr. Judy Mikovits despre Covid-19, Noua Ordine Mondială, RT-PCR, testele fals pozitive, viruși și vaccinuri
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro