Ministrul Transporturilor din Irak: „Primele aeroporturi au fost construite acum 7000 de ani de sumerieni”

Distribuie!

„Un ministru irakian șochează opinia publică și susține că primele aeroporturi din lumea au apărut în urmă cu peste 7000 de ani și au fost realizate de către civilizația sumeriană. Mai mult de atât, textele antice arată că sumerieni dețineau aparate de zbor incredibil de performante cu care puteau călătorii oriunde în Univers.

Este vorba despre istorie interzisă pentru că conform cunoştinţelor acceptate în prezent, primul om în spațiu a fost Iuri Gagarin, în 1961. Încă aceste date sunt eronate, cel puțin așa a declarat un ministru din Irak, care spune că odată studiate textele sumeriene, adevărul iese la suprafață.


Kazem Finjan, ministrul transporturilor din Irak, a realizat o conferință de presă în care a explicat puțin din istoria interzisă a sumerienilor. Astfel, primele aeroporturi au fost construite cu mai bine de 7000 de ani în urmă de sumerieni. Aceștia dețineau tehnologie mult mai avansată decât deține omul din prezent și astfel au putut ajunge chiar și pe Pluto.

Chiar dacă la prima vedere această declarație este una șocantă, trebuie să ne aducem aminte despre specialistul rus Samuel Kramer, care a realizat mai multe traduceri ale textelor sumeriene. Acesta a fost primul om de știință, care a susținut că sumerienii au construit primul aeroport, destinat descoperirii spațiului, undeva între orașele Eridu și Ur.


De aici se lansau avioane extrem de puternice, care puteau ajunge rapid în orice loc din Univers. Mai mult de atât, se pare că sumerienii au descoperit și cercetat toate planetele din sistemul nostru solar. Este posibil ca această tehnologie să fi fost preluată de la o civilizație extraterestră, conform textelor antice.

aeroport Ministru irakian: Primele aeroporturi au fost construite acum 7000 de ani de sumerieni

Din cauza teoriilor susținute, Kramer a fost nevoit să părăsească Rusia și s-a stabilit în Statele Unite. Și acolo s-a confruntat cu aceeași problemă pentru că cei mai mulți dintre oamenii de știință i-au refuzat descoperirile și traducerile. În acest fel, istoria nu s-a modificat, iar experiența sumerienilor a fost pur și simplu mușamalizată.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/ministru-irakian-primele-aeroporturi-au-fost-construite-acum-7000-de-ani-de-sumerieni
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...