„Minunata lume nouă” a terorii – Devine ilegal să fii persoană fără adăpost în America. Oamenii străzii sunt amendați și condamnați la închisoare iar cei care încearcă să îi hrănească sunt pedepsiți aspru

by “Ar trebui să decretăm lipsa de adăpost în afara legii și pur și simplu să aruncăm toți oamenii fără adăpost în închisoare, ca să nu avem de-a face cu ei? Incredibil, acest lucru începe de fapt să se întâmple în zeci de orașe mari din toate Statele Unite. Ar […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ar trebui să decretăm lipsa de adăpost în afara legii și pur și simplu să aruncăm toți oamenii fără adăpost în închisoare, ca să nu avem de-a face cu ei? Incredibil, acest lucru începe de fapt să se întâmple în zeci de orașe mari din toate Statele Unite.

Ar putea fi greu de crezut, dar în multe zone urbane mari, dacă sunteți găsiți vinovați de „camping public”, puteți fi condamnat direct la închisoare. În unele orașe, activități precum „blocarea unei pasarele” sau crearea oricărei „structuri temporare pentru locuirea umană” sunt, de asemenea, considerate crime grave.


Există și câteva comunități care au făcut ilegală chiar și hrănirea celor fără adăpost fără o autorizație oficială. Din păcate, pe măsură ce economia SUA continuă să încetinească., numărul persoanelor fără adăpost va continua să crească, deci aceasta este o criză care va crește ca mărime și arie de răspândire.

Bineînțeles că scopul multor legi este acela de a-i soma pe cei fără adăpost să meargă în altă parte. Dar, pe măsură ce aceste legi încep să se înmulțească în întreaga națiune, destul de curând nu vor mai fi prea multe locuri unde este legal să fii persoană fără adăpost.


Un oraș care este extrem de criticat pentru adoptarea unor legi extrem de draconice este Houston. În acel oraș este ilegal ca persoanele fără adăpost să folosească orice fel de material pentru a se proteja de vânt, ploaie și frig

Primarul din Houston, Sylvester Turner, adoptă o abordare similară – ordonanța sa anti-tabără face imposibilă folosirea „țesăturilor, a metalului, a cartonului sau a altor materiale drept cort sau o structură temporară pentru locuirea umană”. Acest lucru ne asigură că persoanele fără adăpost din Houston sunt vulnerabile nu doar la condițiile de mediu, dar și la amenințarea constantă a poliției. Funcționarii menționează una dintre cele mai frecvente justificări pentru represalii asupra persoanelor fără adăpost: siguranța în vecinătate (un mod mai acceptabil din punct de vedere social de a vorbi despre mentalitatea not in my backyardeng. nu în curtea mea).

Cu toate celelalte probleme cu care ne confruntăm ca națiune, mă flatează că există politicieni care își vor petrece timpul visând legi lovite și răsucite.

Potrivit unui raport de știri, persoanelor fără adăpost din Houston le este oficial interzis să facă toate următoarele lucruri …

1. Nu pot bloca un trotuar, nu pot sta pe o mediană a drumului sau nu pot bloca o ușa a clădirii. (AKA nu pot cerși).

2. De asemenea, nu pot face niciunul din aceste lucruri – blocarea căilor de mers pe jos – în temeiul legii statului care exista deja.

3. Nu pot dormi în corturi, cutii sau alte adăposturi improvizate pe proprietatea publică.

4. De asemenea, ele nu pot avea dispozitive de încălzire.

5. Nu pot purta cu ele obiecte care ocupă un spațiu cu lungimea, înalimea sau lățimea mai mari de trei metri.

6. Oamenii nu pot hrăni spontan mai mult de cinci persoane fără adăpost fără autorizație prealabilă.

Dacă aș fi fost o persoană fără adăpost în Houston, cu siguranța aș fi vrut să plec de acolo.

Dar unde vor merge?

Lucrurile sunt aproape la fel de rele în Dallas. De fapt, se spune că poliția din Dallas „a emis peste 11.000 de citații pentru dormit în public din ianuarie 2012 până în noiembrie 2015”.

Când împărțim această cifră, ajungem la 323 de citații pe lună.

Desigur, unii oameni au încercat să conteste aceste tipuri de legi în instanța, dar majoritatea provocărilor nu au reușit. De exemplu, trebuie doar să verificați ce s-a întâmplat recent în Denver

Trei persoane care contestau interdicția de campanie în orașul Denver au fost găsite vinovate miercuri, 5 aprilie, la tribunalul din Lindsey-Flanigan. Inculpații – Jerry Burton, Randy Russell și Terese Howard – au hotărât să campeze ilegal la 28 noiembrie 2016 și să interfereze cu operațiunile poliției într-o singură locație. Toți trei au fost condamnați în probațune pentru un an și la între douăzeci și patruzeci de ore de muncă în folosul comunității.

În acest caz s-a invocat ordonanța Denver cu privire la camparea neautorizată, care a fost divizibilă de când Consiliul municipal din Denver a aprobat-o în 2012.

Întrucât instanțele judecătorești respectă în general aceste legi, acest lucru a încurajat și mai multe comunități să adopte ordonanțe împotriva persoanelor fără adăpost. Potrivit unui raport, zeci de orașe mari au adoptat astfel de legi …

Interdicțiile la nivel local privind campingul public (PDF) au crescut cu 69% în toate Statele Unite. Ceea ce a fost văzut ca o neplăcere este acum interzis, forțând cu amenzi sau condamnare la închisoare pe cei care cu siguranța nu-și pot permite acest lucru. Singura organizație nonprofit la nivel național, dedicată studierii acestui fapt, Centrul Juridic Național pentru Fenomenul Persoanelor fără Adăpost și Sărăcie, a urmărit aceste schimbări începând cu anul 2006. Constatările lor? Există un număr infricoșător de legi care consideră în mod ironic că este costisitor să fii fără adăpost.

De exemplu, în 33 din cele 100 de orașe din S.U.A. unde s-a efectuat studiul, este ilegal să se facă camping public. În 18 dintre ele, este ilegal să dormi în spațiul public. Cerșitul este ilegal în 27 de orașe.

În 39 de orașe, este ilegal să locuiești în vehicule.

După cum am avertizat în repetate rânduri, vedem că inimile se răcesc în jurul nostru. În loc să facă tot ce pot pentru a încerca să-i ajute pe cei aflați în dificultate, comunitățile încearca să-i facă să meargă altundeva, iar cei care încearca să-i hrănească și să-i ajute pe cei fără adăpost sunt penalizați cu asprime.

Din păcate, toate astea se întâmpla într-un moment în care numărul persoanelor fără adăpost este în creștere peste tot în America. Într-un articol precedent am subliniat că în New York City numărul persoanelor fără adăpost a atins recent un nou record și lucrurile s-au agravat atât de mult în Los Angeles, încât Consiliul Local LA a cerut oficial guvernatorului Jerry Brown să declare o stare de urgență.

Tindem să ne gândim la persoanele fără adăpost ca bărbați bătrâni cu probleme de alcoolism, dar adevărul este că mulți dintre cei fără adăpost sunt copii.

De fapt, numărul copiilor fără adăpost din Statele Unite a crescut cu aproximativ 60% de la sfârșitul ultimei recesiuni.

Dacă astfel îi vom trata pe cei mai vulnerabili membri ai societății noastre, în timp ce lucrurile sunt încă relativ stabile, cum ne vom purta unii cu alții atunci când economia se va prăbuși complet?“[1]

SURSE

  1. http://ortodoxinfo.ro/2017/05/09/minunata-lume-noua-terorii-devine-ilegal-sa-fii-persoana-fara-adapost-america-oamenii-fara-adapost-sunt-amendati-si-condamnati-la-inchisoare-iar-cei-care-incearca-sa-ii-hrane/
  2. Foto: houstonpress.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Tehnologia 5G - Radiația de telecomunicații, instrumentul perfect de modificare a undelor cerebrale ale oamenilor
Petitie in Uniunea Europeana pentru legalizarea marijuanei ! E o chestiune de timp pana va intra in legalitate !
Irlanda, a doua ţară după Islanda, care condamnă la închisoare bancheri pentru rolul jucat în criza din 2008
Cavalerii Templieri - simbolistică, putere, dominație și control
Prăbușirea OZN-urilor, marea conspirație a omenirii
George W. Bush, 20 septembrie 2001: "Fie sunteți cu noi, fie sunteți cu teroriștii"
Cenzură în Germania: Procurorii neomarxiști investighează Facebook în legătură cu postări care "incitau la ură"
Moscova avertizează Washingtonul să nu se amestece în treburile Iranului în timpul protestelor din ţară
Televiziune din Siria: "Liderul ISIS, ucis la Raqqa"
Illuminati au inceput sa minta oamenii cu "racirea globala si era glaciara"! Dupa ce timp de 20 de ani s-a propagat minciuna "incalzirii globale", acum ei schimba manipularea! Totul pentru ca oamenii sa aiba aceeasi stare de frica, de necunoscut!
Premierul Ucrainei ar putea institui Legea Martiala ! SUA si UE dezmembreaza pas cu pas Ucraina ! Legea Martiala - cel mai periculos mod de subjugare a oamenilor care se opun Iluminatilor !
La data de 7 decembrie 1988, Președintele Uniunii Sovietice, Mihail Gorbaciov, a rostit un discurs în fața Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU): „Continuarea progresului global este posibilă numai printr-o ajungere la un consens universal în acţiunile întreprinse în vederea constituirii Noii Ordini Mondiale”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro