Minunata lume nouă: Preşedinţia UE cere o cenzurare a Internetului în stilul Chinei comuniste

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Estonia, care deţine în prezent preşedinţia Uniunii Europene, a cerut altor state membre UE să amplifice măsurile de cenzurare a Internetului, mergând pe urmele Chinei comuniste, conform unui document scurs în presă.

“Un document al Consiliului Uniunii Europene, divulgat de Statewatch în 30 august, dezvăluie faptul că, în timpul lunilor de vară, Estonia (care deţine în prezent preşedinţia UE) a presat alte state membre să îşi înăsprească supravegherea nediscriminatorie a Internetului şi să meargă pe urmele Chinei cu privire la cenzura online”, a raportat European Digital Rights (EDRi), un grup de susţinere internaţională. “Stând ferm în spatele convingerii sale că filtrarea rezultatelor este calea de urmat, preşedinţia [UE] a lucrat din greu pentru a face ca noua directivă privind drepturile de autor să fie chiar mai dăunătoare decât propunerea originală a Comisiei [Europene] şi să fie împinsă şi mai mult în tărâmul ilegalităţii”.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://epochtimes-romania.com/news/minunata-lume-noua-presedintia-ue-cere-o-cenzurare-a-internetului-in-stilul-chinei-comuniste—265190

Uniunea Europeana este Noua Uniune Sovietica. Dictatura Uniunii Europene este evidenta.


SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/minunata-lume-noua-presedintia-ue-cere-o-cenzurare-a-internetului-in-stilul-chinei-comuniste—265190
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Polonezii au cerut în stradă ieșirea țării din Uniunea Europeană
Coca-Cola face propagandă homosexualității
Președintele Franței, Emmanuel Macron, anunță cenzură pe internet, în cadrul unui proiect împotriva „incitării la ură”
Cercetător rus: NASA ține la secret imagini cu un oraș extraterestru pe Lună
În anul 1989, inginerul Bob Lazar a dezvăluit întregii lumi faptul că a fost angajat în Zona 51, unde a putut cerceta modul de construire al OZN-urilor. El a afirmat că aceste nave nu folosesc vreun combustibil convenţional cunoscut pe Pământ, dar sunt prevăzute cu un reactor care produce antimaterie şi care este alimentat cu un element chimic care nu există pe Pământ (Elementul 115)
China și bazele sale subterane
Bomba nucleară a URSS, ascunsă în SUA, pe care FBI a căutat-o mult și bine
O companie aeriană australiană interzice folosirea termenilor „mama”, „tata”, „soțul”,„soția” pentru a nu ofensa comunitatea LGBT
Asociația Medicală Britanică recomandă expresia „persoane însărcinate” în loc de „femei însărcinate”, ca să nu ofenseze… „bărbații însărcinați”!
Întâlnirea Iluminaților: Forumul Economic Mondial de la Davos (2018) - planul pentru Noua Ordine Mondială
Fost ofiter al NATO sustine ca NATO a devenit o organizatie criminala ce cucereste natiuni "neascultatoare" ! Istoria demonstreaza cu dovezi temeinice aceste afirmatii !
Yahoo a verificat în secret email-uri la solicitarea serviciilor de spionaj din SUA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...