Minuni, miracole și puteri paranormale

Distribuie!by În Evanghelia după Luca (Lc.8.43-48) se spune: Şi o femeie, care de doisprezece ani avea hemoragie şi care cheltuise cu doctorii tot ce avea, neputând fi vindecată de nici unul, venind pe dinapoi, a atins marginea hainei Lui; şi îndată s-a oprit hemoragia ei. Şi Isus a spus: „Cine […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În Evanghelia după Luca (Lc.8.43-48) se spune: Şi o femeie, care de doisprezece ani avea hemoragie şi care cheltuise cu doctorii tot ce avea, neputând fi vindecată de nici unul, venind pe dinapoi, a atins marginea hainei Lui; şi îndată s-a oprit hemoragia ei. Şi Isus a spus: „Cine M-a atins”?.

Şi, toţi tăgăduind, Petru şi cei care erau cu El au spus: „Stăpâne, mulţimile Te împresoară şi Te îmbulzesc, şi zici: «Cine M-a atins?»”. Şi Isus a spus: „M-a atins cineva, pentru că Eu am cunoscut că a ieşit putere din Mine”. Şi femeia, văzând că nu a rămas ascunsă, a venit tremurând şi, căzând înaintea Lui, a spusa înaintea întregului popor din ce cauză Îl atinsese şi cum fusese vindecată îndată. Şi El i-a spus: „Îndrăzneşte, fiică, credinţa ta te-a vindecat; du-te în pace”.


Din punctul de vedere al disciplinei noastre şi al „înţelegerii” minunii lui Iisus ne referim la remarca Lui: „M-a atins cineva, pentru că Eu am cunoscut că a ieşit putere din Mine”; aceasta înseamnă o trecere de energie din corpul Lui Iisus Hristos în cel al femeii, soldându-se cu vindecarea acesteia.

Remarca respectivă este în concordanţă cu comentariile privind natura originii Câmpului Punctului Zero. Ori. cei care s-au ocupat de studierea lui, la întrebarea: Ce reprezintă Câmpul Punctului Zero ? au răspuns: Câmpul Punctului Zero putem spune că reprezintă Energia Primară din care a fost creat Universul, este însăşi Divinitatea.


Dar iată câteva „minuni” sau „miracole” povestite de martori oculari.

„Unul dintre fenomenele de tip spiritualist care pledează pentru susţinerea ideii de supravieţuire după pragul morţii a structurii conştiente a eului nostru îl reprezintă fenomenul «drop in» (cădere în). Acesta se întâmplă în timpul şedinţelor spiritiste şi constă în prezentarea unei entităţi total necunoscute pentru participanţi, care furnizează informaţii complet neştiute de către cei de faţă, dar care se dovedesc a fi foarte exacte atunci când sunt supuse unor riguroase verificări”.

„Se ştie despre englezoaica Rosemary Brown, cunoscut medium, personaj lipsit de cultură, că, fiind în transă mediumistică, avea capacitatea de a scrie bucăţi muzicale. Caracteristica acestor piese este dată de faptul că ele sunt scrise în stilul particular al unor mari compozitori ca Liszt, Chopin, Schubert, Beethoven, Bach, Mozart, Berlioz, Debussy. Întreaga sa «operă» consemnează peste 600 de astfel de piese, ale căror caracteristici de autenticitate au fost recunoscute de muzicologi şi experţi. Casa de discuri «Philips» a scos un disc cuprinzând reunirea unor bucăţi în stilul şapte dintre aceşti mari compozitori”.

212707F300000578-3415998-image-a-1_1453744516159

„Un alt medium celebru a fost Arthur Ford, care a fost supus investigaţiei ştiinţifice timp de peste 40 de ani. În ultima perioadă, în anii ´60, el a fost investigat utilizându-se aparatura folosită în antrenamentul cosmonauţilor. Participant la cel de al doilea război mondial, Ford a devenit celebru prin listele cu numele soldaţilor căzuţi pe front pe care le dicta în stare de transă. „Ghidul” său, numit „Fletcher”, îi furniza informaţii extrem de exacte. Fletcher a dat detalii deosebite despre sine, inclusiv despre unitatea militară, în care a luptat în timpul primului război mondial, menţionând şi fapte concrete legate de moartea sa pe front, fapte verificate şi confirmate”.

Precogniţia. Americanul William Cox, în anul 1950, a prezis cu o precizie înspăimântătoare zece accidente de tren, a dat indicii exacte despre nume de gări, chiar şi numele supravieţuitorilor. În 1898, mediumul Morgan Robertson publica nuvela Futility, în care descrie un monstru metalic al apelor denumit Titan, cel mai mare construit de oameni. A fost descris ca având nouăsprezece compartimente şi că va fi distrus de un iceberg la prima sa traversare a Atlanticului. Ceea ce s-a întâmplat 14 ani mai tarziu.

Mandy. Englezoaica Gillian divorţase în urma unei puternice traume morale. Cea de-a doua fiică a sa, Mandy, murise imediat după naştere din pricina unei grave deficienţe cardiace. Sfătuită de toţi, Gillian a făcut efortul de a-şi uita complet trecutul: s-a mutat în altă localitate şi s-a recăsătorit în curând cu un anume George Seabrook. Au avut patru copii: Wendy, Sean, John şi o fetiţă, născută în 1972, pe care au botezat-o Mandy (fiindcă semăna mult cu prima Mandy). Câţiva ani mai târziu, familia Seabrook face o excursie la ţară, trecând întâmplător prin localitatea Hunslet, acolo unde se afla mormântul lui Mandy I. Din acest moment începe straniul: “Priveşte, mami!”, strigă Mandy arătând cimitirul cu degetul. “Acolo m-ai îngropat şi era să cazi leşinată pe sicriul meu!”

Părinţii n-au reuşit să scoată nici-un cuvânt. Muţi, se priveau amândoi cu groază. “Fraza lui Mandy m-a cutremurat până în măduva oaselor”, îşi aminteşte Gillian, în timp ce George mărturisea că se simţea ca pe scaunul electric. Bineînţeles, nimeni nu-i povestise micuţei Mandy nimic despre prima întâmplare, despre cimitir sau despre ceva în legătură cu aceasta. Dar ea a dat şi alte amănunte, unele mai curioase decât altele: a pomenit o mică brăţară de argint cu brelocuri şi o inscripţie, care îi fusese pusă în sicriu.

Într-adevăr, Mandy I fusese îngropată cu brăţara sa, cadoul de la unul din unchi, un anume Patrick, pe care Mandy II nu-l văzuse niciodată. De altminteri, ea şi-a amintit inscripţia: “Pentru scumpa mea Mandy, unchiul Patrick.” Această fetiţă va relata şi alte detalii de la înmormântare, câteva necunoscute mamei, dar adeverite după investigaţii. Ea semăna ca două picături de apă cu prima Mandy şi era convinsă că s-a reîncarnat. La 12 ani făcea următoarea declaraţie:

“Îmi amintesc că am mai fost o dată Mandy. Fiindcă toată lumea era atunci destul de tristă din pricina bolii mele, am revenit, ca prietenii mei să nu mai plângă.”

Totuşi, Mandy II dovedea şi certe capacităţi de clarviziune. Astfel, ea l-a interpelat într-o zi pe tatăl său în legătură cu un anume Stevie, care era fericit acum pentru că putea să meargă. Or, George Seabrook avusese un băiat, dintr-o căsnicie anterioară, numit Stephen şi alintat Stevie. Acesta fusese handicapat, cu ambele picioare paralizate şi murise de mult. El era un subiect tabu: George n-a pomenit nimănui din noua sa familie despre acest copil. Darul clarviziunii, foarte manifestat la Mandy II, este esenţial şi în el se poate găsi explicaţia uluitoarei ei aptitudini.

Nina Kulagina (1926 – 1990), înzestrată cu deosebite valori telekinetice, a fost supusă la numeroase teste specifice printre care şi deplasarea unor obiecte cu puterea gândului. Înainte de a încerca astfel de exerciţii, Kulagina solicita un răstimp în care să-şi limpezească mintea. Ştia că a ajuns la gradul necesar de concentrare atunci când i se tulbura privirea şi simţea o durere acută în coloana vertebrală.

Ritmul cardiac devenea neregulat, nivelul zahărului din sânge creştea, iar sistemul endocrin dădea semne de perturbare – reacţii asociate cu un nivel ridicat de stres. Îşi pierdea simţul gustului, suferea de dureri la nivelul membrelor, se simţea ameţită şi îşi pierdea capacitatea de coordonare. De regulă, după şedinţele de telekinezie, se simţea extenuată. Odată testele au arătat că pulsul era aproape inexistent şi că pierduse aproape 1,8 kg într-o jumătate de oră. Aceasta, s-a întâmplat, se crede, pentru că exerciţiile ei mentale necesitau transformarea materiei organice în energie.

Explicaţia unor asemenea fenomene se poate găsi în ceea ce numim terapia mentală. În baza acestea se consideră că dizarmonia corpului şi a minţii este răspunzătoare de durerea fizică şi psihică (boala). Majoritatea bolilor au ca punct de pornire dezechilibre emoţionale, psihice, sau fizice şi anume: dezechilibrul care produce boală poate lua naştere în conştiinţă sub forma unei stări negative care apoi se manifestă psihic (unde este rădăcina bolii) şi în profunzimile subconştientului sub forma mâniei, fricii, lăcomiei, urii, posesivităţii, anxietăţii etc. Aceste emoţii şi stări negative se vor manifesta prin intermediul psihicului în corpul fizic şi vor afecta rezistenţa naturală a organismului, a sistemului imunitar.

E bine ca toate emoţiile şi stările negative să fie observate cu detaşare adică conştientizate şi apoi lăsate să dispară de la sine. Emoţiile trebuie lăsate să curgă liber, acceptate, nu negate iar abordarea lor să fie într-o manieră pozitivă. Reprimările emoţiilor nu sunt bune deoarece ele produc tulburări în plan psihic şi fizic.

Ne vom elibera de emoţiile negative stocate în memoria celulară a organelor corpului şi prin tehnică de vizualizare creativă sub formă de meditaţie pozitivă şi printr-o rugăciune personală (după intuiţia fiecăruia) înainte de culcare în care cerem ca în timpului somnului corpul nostru fizic şi emoţional să fie curăţat şi eliberat de toate tiparele negative care au produs blocaje. Trebuie să gândim şi să fim siguri că rugăciunea noastră va fi ascultată, nu trebuie să ne îndoim nici o clipă de acest lucru.

SURSE

  1. Coman Gheorghe – “Psihologia Cuantica”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro