Mișcarea Hippie, CIA, LSD și MK-Ultra

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“”Flower Power” – hippies, MK Ultra si CIA

Incepute in 1953, experimentele MK Ultra – de control mental – au fost oprite oficial in 1972. Multe din dosarele MK Ultra au fost distruse de CIA, cu aceasta ocazie. Cu toate acestea, vasta operatiune – care a durat aproape douazeci de ani – a scos la iveala o serie de “inserturi in social” care i-au interesat enorm pe ziaristii de investigatie, scriitori, ca si pe politicieni.


In cartea “Search for the “Manchurian Candidate” (“In cautarea “candidatului manciurian”), aparuta la “Times Books” in 1979, John Marks arata ca, la inceput, LSD-ul a fost testat chiar de cei ce-l experimentau. Cazul specialistului Frank Olson, care la 19 noiembrie 1953 – dupa ce isi administrase o doza masiva de LSD in bautura – s-a aruncat pe fereastra iar familia nu a aflat adevarul de la CIA decat 22 de ani mai tarziu – este notoriu.

Mai interesant este fenomenul “hippie” sau “flower power”, care nu intamplator a debutat in California la inceputul anilor ’60 si in care drogurile au jucat rolul crucial. John Lennon afirma, in cunostinta de cauza dar ironic: “Trebuie sa nu uitam sa multumim Armatei si CIA pentru LSD. Au inventat LSD-ul ca sa controleze oamenii, dar in schimb ne-au oferit libertatea.” Cine cunoaste adevarata “poveste a Beatles” – cum patru “anonimi” au devenit “celebri”, dupa ce un institut MK Ultra s-a implicat in scrierea cantecelor si mai ales a textelor – intelege foarte bine ce vrea, de fapt, sa spuna Lennon, spre sfarsitul vietii.


“Nu pot afirma, cu siguranta, ca ei au descoperit o tehnica prin care chiar sa controleze oamenii”, sutinea John Marks. Si nu era doar vorba de LSD, ci si de alte droguri – chiar mai puternice -, ca si de alte tehnici de control mental. Lennon nu este singurul care stabileste o legatura intre miscarea “hippie” si CIA.

In cartea lor, “Acid Dreams” (“Vise acide”), publicata la “Grove Press”, New York, 1985, Martin Lee si Bruce Shalin scriau: “Amplificand impulsurile revolutionare dincolo de orice context, drogul a slabit Miscarea.” Consumul de LSD in SUA a atins apogeul la sfarsitul anilor ’60, la putin timp dupa ce CIA a initiat o serie de operatiuni sub acoperire ca sa discrediteze Noua Stanga.”

Timothy Leary, acest “Papa” al miscarii hippie, avea legaturi puternice cu CIA

Un personaj notoriu in raspandirea drogurilor si a miscarii hippie a fost si Ronald Stark, un agent al CIA. (A actionat si in Italia, unde s-a intersectat cu “Brigazile Rosii”). Printre altele, Stark a prezis, foarte exact, asasinarea premierului Aldo Moro. Condamnat in Italia dupa ce Justitia adunase “o serie de dovezi impresionante” ca lucrase pentru CIA “din 1960 incoace”, Stark a revenit in America, cu sprijinul Agentiei. Sirhan Sirhan, prezumtivul asasin al lui Robert Kennedy, prezenta simptome clare de hipnoza.

Psihiatrul care a depus marturie la proces in favoarea sa a declarat ca Sirhan se afla in “transa hipnotica” cand a tras, si inca una auto-impusa. Lee Harvey Oswald, prezumtivul asasin al lui John Kennedy, si Jack Rubinstein (Ruby), asasinul lui Oswald, se aflau sub o forma sau alta de control mental. James Earl Ray, asasinul lui Martin Luther King, avea si el o adevarata fascinatie fata de hipnoza.

Avocatul britanic Fenton Bressler a adunat dovezi elocvente ca Mark David Chapman – ucigasul lui John Lennon – se afla in momentul asasinatului sub controlul mental al CIA. Vorbise, oare, John Lennon prea mult?”[1]

SURSE

  1. Vladimir Alexe – http://www.ziua.ro/display.php?data=2002-06-29&id=94252
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Comisia Europeană avertizează Polonia, Ungaria şi Cehia: Plătiţi dacă nu primiţi migranţi! Uniunea Europeană este Noua Uniune Sovietică!
CIA şi Războiul Rece
Ted Gunderson, un fost ofițer FBI dezvăluie Noua Ordine Mondială
Proiectul "Uniunea Europeană" a fost finanțat de către CIA
Daniele Gerkens - Zahărul, mai periculos decât cocaina? Mărturii, anchete și sfaturi practice pentru o alimentație mai sănătoasă. Renunțând la zahăr, te poți vindeca!
Infiintarea bancii BRICS are legatura cu doborarea avionului din estul Ucrainei ! Banca BRICS este o banca asemanatoare FMI si Bancii Mondiale, care are alta politica financiara ! Acesta e motivul pentru care se incearca invinuirea Rusiei !
Apple confirmă dezvăluirile Wikileaks despre Iphone! Wikileaks a publicat peste 9.000 de documente, dovedind că telefoanele mobile inteligente și televizoarele smart, conectate la internet, pot fi folosite pentru a-i spiona pe cei care le utilizează!
"Încălzirea Globală", Reducerea Populației Globale și Noua Ordine Mondială
Rusia: SUA creează laboratoare microbiologice în apropierea frontierelor noastre
Studiului danez asupra eficienței măștilor i se refuză publicarea
Facebook dat în judecată de trei utilizatori cărora le-au fost colectate în secret și fără acordul lor datele biometrice din fotografiile lor, şi apoi le-au folosit pentru a face recunoaştere facială
Baza 211, locul din Antarctica unde s-au ascuns naziștii după cel de-al Doilea Război Mondial
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Boriska, copilul din Rusia, care a uimit oamenii de știință: iși amintește viețile trecute petrecute pe planeta Marte

Farfuriile zburătoare ale naziştilor

Adevărul despre Uniunea Europeană: Articolul 104 din Tratatul de la Maastricht obligă ţările europene să se îndatoreze masiv faţă de băncile private

Globaliștii SUA-UE-Soros, cei care au creat Statul Paralel din România, vor pierde războiul pe care l-au declanșat împotriva românilor!

Reacție puternică a medicilor locali împotriva campaniei de vaccinare din India

Închide